Ha új állásra van szükséged, most kell tájékozódni - Egymondatos horoszkóp: Február 20.

2019.február.20.

A barátságos Merkúr-Szaturnusz szextil fényszögnek köszönhetően ebben az időszakban még a fáradságosan unalmas, összpontosítást és kitartást igénylő rutinfeladatokkal is játszi könnyedséggel megbirkózhatsz. Szorgalmadnak, megbízhatóságodnak, alaposságodnak és kitartásodnak köszönhetően talán éppen most kapsz meg egy felelősségteljesebb feladatot vagy megbízást. Ha új állásra van szükséged, most kell tájékozódni, információt gyűjteni barátoktól vagy rokonoktól. Érdemes közös programot vagy ötletrohamot szervezni a barátaiddal, munkatársaiddal, esetleg új állásról tárgyalni.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha megtorpant a karriered, a munkahelyi sérelmek és neheztelések megbeszélésekor hagyd, hogy a sérelmet szenvedett teljes egészében elmondja a panaszait.

Bika (04. 21-05. 20.) Érdemes lenne részt venned egy hagyományos képzésben, és mivel a barátok hasznos pénzügyi tanácsaira is számíthatsz, bizalommal fordulhatsz hozzájuk.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Olyan állást csíphetsz meg ebben az időszakban, amivel véget vethetsz a pénzügyi zűröknek, de ha túl bonyolultnak tartod az adóbevallást, alkalmazz könyvelőt.

Rák (06. 22-07. 22.) Párkapcsolatodat információcsere, valamint az összetartozás és a biztonság érzése jellemzi, és ha el akarod nyerni a párod bizalmát, válj türelmes hallgatójává.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A legjobb biztosíték arra, hogy állásodat megtartsd, ha több munkát és felelősséget vállalsz, de egy szakmai vagy pénzügyi döntéssel javíthatsz helyzeteden.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma érdemes munkáról tárgyalni, de ne azon gondolkodj, hogyan bírhatnád szóra a párodat, hanem azon, hogyan beszélgethetnél el az eddigieknél jobban vele.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A családi és munkahelyi problémákat úgy oldhatod meg, hogy beszélsz az érintettekkel: egy jól levezetett beszélgetés megmutatja a megoldás módját is.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kommunikációs, elemzői adottságod és kreativitásod jól eladható árucikk, és ha igent mondasz egy ajánlatra sok éves következménnyel, nem bánod meg.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Csak javadra válhat, ha megtanulsz okosan bánni a pénzzel: belevághatsz a házvásárlásba, nem érdemes halogatni a saját tulajdonú ingatan megszerzését.

Bak (12. 22-01. 20.) Aki a kommunikáció bármely fajtájával foglalkozik, ma sikeres napnak néznek elébe, de az sem kizárt, hogy egyik rokonod révén új állást találsz magadnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Felkínálnak valami különmunkát, amit el is vállalsz, mert szükséged van a pénzre, de ha pénzügyi tárgyalásra kerül sor, csak az számít, hogyan adod elő magad.

Halak (02. 20-03. 20.) Csatlakozhatsz egy szövetséghez, de miért van párod, családod és több barátod, ha nem fordulhatsz hozzájuk a problémáddal – tudnod kell, hogy segítenek.

Ez is érdekelhet

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.