Haragos kitörésekre lehet ma számítani - Egymondatos horoszkóp: Január 20.

2021.január.20.

A Bika jegyében lévő száműzött Mars együttállásba kerül a szintén bukott helyzetben lévő Uránusszal: villámok cikáznak körülöttünk, s mivel ki akarunk törni függőségeinkből, ezeken a napokon haragos kitörésekre, demonstrációkra és lázadásokra is sor kerül. Mivel a stressz és az erőszak is megjelenhet mindennapjainkban, viharos időszakot élünk át. Óvatosnak kell lennünk ebben az időszakban, mert a bolygók váratlan izgalmakat, esztelen kockázatokat, sokkoló meglepetéseket, technikai baleseteket, anyagi bizonytalanságot jeleznek. Bánj óvatosan az elektromos berendezésekkel, feszült állapotban ne ülj autóba! Indulatosságod, lázadásod miatt könnyen bajba keveredhetsz, ám ha veszélyben érzed személyes szabadságodat és egzisztenciádat, képtelen leszel fegyelmezni magad, és valószínűleg fenyegetően juttatod kifejezésre felháborodásodat.

Haragos kitörésekre lehet ma számítani - Egymondatos horoszkóp: Január 20.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Annyira felgyorsult az üzleti élet, hogy talán percek alatt kell döntéseket hoznod, de légy nyitott a legvadabb elképzelésekre is, valamelyik közülük talán pénzt rejt!

Bika (04. 21-05. 20.) Ötletes módot találsz eredetiséged bizonyítására, de mivel valami furcsa feszültség vesz körül, vibrálsz, kapkodsz, lázadsz, vagy veszélyes helyzetekbe bonyolódsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ma nem vagy nyitott az újdonságokra, kerüld az összetűzést barátaiddal és tanáraiddal, de egy régóra rejtegetett titok kiteregetése is botrányba fulladhat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha ápolod szakmai és üzleti kapcsolataidat, magad mellé állíthatsz olyanokat, akik támogatják újító terveidet, de kedvezményezett helyzeted irigységet szülhet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkádban és párkapcsolatodban is utolér a változások szele, amely hurrikánként csap le, hogy végre észrevedd, változtatnod kell jelenlegi helyzeteden.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a munkáddal, továbbképzéseddel vagy az üzlettel járó utazgatások és változások stresszt okoznak, egy baleset eldöntheti a dolgot, és beadod a felmondásodat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a pasid súlyos adósságba verte magát és a párkapcsolatot sem veszi komolyan, hiba volt odaadni magad neki, de az ágyban te se játszd meg az erényest.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kolléga, rokon, partner úgy viselkedik, mintha kitört volna a harmadik világháború, ám ha tudod, miként végződnek heves kitöréseid, ne akard kipróbálni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A szakmai együttműködés nem valósítható meg feszültségek nélkül, talán felrúgsz néhány szabályt, de ne hidd, hogy van jövője munkahelyi kapcsolatodnak.

Bak (12. 22-01. 20.) Jómódú herceged nem érkezik fehér paripán, dögös sportkocsiban feszít, de hiába akarsz biztonságot és gyereket, ő nem akarja megosztani veled a fele királyságát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Megeshet, hogy a lakás elektromos hálózata teljesen elöregedett, a számítógéped is felmondhatja a szolgálatot, s nagyon megbánod, ha most akarsz költözködni.

Halak (02. 20-03. 20.) Pénzügyi tárgyalásaid és az ott elhangzottak feldühíthetnek, járgányod motorja lefulladhat, de ha megsértenek, ereszd el a füled mellett, maradj higgadt és türelmes.

Ez is érdekelhet

Az új trend: fiatalon nyugdíjba menni

Az új trend: fiatalon nyugdíjba menni

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai