Három csillagjegy páros, akik könnyen legjobb barátok lehetnek

2020.október.5.

Ha egy kicsit te is érdeklődsz az asztrológia iránt, akkor biztosan veled is megesett már az, hogy miután találkoztál valakivel, akivel egyből klappoltatok, utána rákerestél a csillagjegyére (mert hogy azt természetesen már beszélgetés közben kiderítetted, hogy mi a csillagjegye). Persze ez nem feltétlenül kell, hogy egy randi partner legyen, bár tudom már mindenki áldozatául esett annak, hogy megnézze mennyire illenek össze jelenlegi párjával vagy éppen azzal, akivel találkozik.

Egy barátságnál ez egy kicsit máshogy néz ki, hiszen függ attól is, hogy milyen körülmények között ismerkedtek meg, tehát munkatársi barátság vagy sulis, akár egy baráti társaságon belül, ez mind befolyásolni fogja azt, hogy később, hogy álltok egymáshoz. Az is lehet, hogy nem igazán jöttök ki annyira, de a munka vagy az iskola miatt muszáj tartanotok a kapcsolatot. Tehát itt nem áll fent az, mint egy randi partnernél, hogy érzed, hogy nem minden stimmel és a csillagok is erre utalnak, így nem találkozol vele többet. Ezen felül pedig egy barátságban általában több mindent elengedünk a másiknak, mint egy kapcsolatban.

Viszont, ha szeretnéd megtudni, hogy az újdonsült barátnőtökkel/barátotokkal az igaz BFF csillagjegy párosba tartoztok-e, akkor most mutatjuk kik ők.

Ez is érdekelhet

Bolti lopással vádolják az Eufória sztárját

Bolti lopással vádolják az Eufória sztárját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói