Használd ki a rengeteg energiát!-Egymondatos horoszkóp - június 19.hétfő

2017.június.19.

A Kosban lévő Hold a hét első napján barátságos fényszöget zár be a Szaturnusszal és a Merkúrral, de a késő esti órákban együttállásba kerül a váratlan izgalmakat és stresszhelyzeteket okozó Uránusszal. Rengeteg az energiád, használd ki, képezd magad és fogj új tevékenységbe! A frizurád miatt nem kell aggódnod, ez a konstelláció egész napra tartást ad a hajadnak, de ha hajlamos vagy a migrénre, mellőzd a csoki- és a kávéfogyasztást. Viszont képtelen leszel elviselni a korlátozásokat, és önként alkalmazkodni ahhoz a hagyományos női szerephez, amit a családban vagy a munkahelyeden elvárnak tőled.

Meryl Streep
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Tartsd magad ahhoz a bölcsességhez, hogy az írás mesterség, de kollégád humorérzéke ma kérdésessé teheti mindazt, amit eddig a tartós kapcsolatról gondoltál.

Bika (04. 21-05. 20.) Látástól vakulásig dolgozol, hogy megmentsd a cégedet a csődtől, pedig az egyetlen módja annak, hogy túltedd magad a félelmeden, ha pénzt fektetsz a képzésedbe.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Anyagi ügyeid alakulásában jók a kilátások, és nagy a valószínűsége, hogy a legjobb üzleteket egy társasági összejövetelen vagy egy koktélpartin hozod össze.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha olyan állásod van, ahol a siker egyenlő a pénzzel, akkor az érzelmi reakciókat, amelyeket munkád kivált, akkor viseled jól, ha érzelmileg függetlenedsz tőle.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ahelyett, hogy egyik helyről a másikra röpködnél, lásd be, hogy a párodnak igaza van, egy repülővel végre egyszer valami üdülőparadicsomba is utazhatnátok.

Szűz (08. 24-09. 23.) Vállalkozóként az a szó, hogy szórakozás, nem szerepel a szótáradban, ilyesmire talán csak akkor vetemedsz, ha fontos üzleti partnereid tartózkodnak a városban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kétféle pasit ismersz: szórakoztatót, de megbízhatatlant – vagy rendeset és unalmasat, ezért talán úgy döntesz, csak gyereket akarsz, de nem mész férjhez.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma ízig-vérig realista vagy, akit csak egy kedvező üzlet vagy új megbízás tud igazán felizgatni, de félő, hogy határtalan becsvágyaddal túlterheled magad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Valakinek a kétértelmű megjegyzése bizsergető, izgató várakozást vált ki belőled, és ami a legmeglepőbb, nemcsak testi vonzalmat érzel, de a társaságát is élvezed.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kimegy a biztosíték, ahányszor bekapcsolod kedvenc ketyerédet vagy a tűzhelyet, igazán csinálhatna már valamit egyik rokonod, aki ért a villanyszereléshez.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha úgy tervezed, hogy a jövőben a hobbidból fogsz megélni vagy írni fogsz, akkor itt az ideje a váltásnak, de egy kis erotikus hajtóvadászatra is felkészülhetsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Talán keresned kellene az alkalmat a beszélgetésre a pároddal és családoddal, elképzelhető ugyanis, hogy megtanítanak néhány okos pénzügyi manőverre.

Ez is érdekelhet

Milyen lehetőségei vannak a hormonmentes fogamzásgátlásnak? Termékenységtudat-szakértővel beszélgettünk

Milyen lehetőségei vannak a hormonmentes fogamzásgátlásnak? Termékenységtudat-szakértővel beszélgettünk

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról