Használd ki ezt az időt tanulásra, fejlődésre - Egymondatos horoszkóp: December 2.

2020.december.2.

A Merkúr tegnap este jegyet váltott, kilépett a Skorpióból és 20-ig már a Nyilasban lövöldözi verbális nyilait. Amikor a Merkúr áthalad a Nyilas jegyén, életedben fontos szerepet tölt be a tanulás, a filozófia és a vallás, de mivel az istenek fürge kis követe a ebben a jegyben száműzetésben van, félő, hogy kevés figyelmet fordítasz a tényekre és a részletekre, ezért könnyen szem elől tévesztheted a valóságot. A Hold ma saját otthonában, a Rák jegyében lubickol, érzékenyebb, szeszélyesebb, de háziasabb és gondoskodóbb leszel a szokásosnál. Családod számára te vagy a biztonság szigete. Jól érzed magad otthon, a főzéssel és a házimunkával könnyen boldogulsz, az esti órákban pedig az Uránusz jóindulatú sugárzásának köszönhetően érzelmi és anyagi ügyekben rábízhatod magadat a megérzéseidre.

Kos (03. 21-04. 20.) Nem tudod, hogyan kell különleges szószokat vagy ételeket kavarni, de ma igazán sokat törődsz hozzátartozóiddal, feltéve, ha nem saját magadat helyezed előtérbe.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma gyakran telefonálsz, hogy megtudd, mi van azokkal, akik fontosak számodra, de a mai nap a megereszkedett mellek ápolására, rokonlátogatásra is alkalmas.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Vásárolj kevesebb csokit, süteményt és egyéb egészségtelen élelmiszert, fordíts viszont nagyobb figyelmet a család élelmezésével kapcsolatos kiadásokra.

Rák (06. 22-07. 22.) Üzleti ebéd vagy vacsora, online-konferencia, bevásárlási lista –ilyen hétköznapi dolgok közelebb hozhatnak egyik barátodhoz, akivel talán még ágyba is bújsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Otthonodban, munkádban meglepetés érhet, készülj fel mindennemű változásra: az álláscserétől, a lakásfelújítástól keresztül a rokonság érkezéséig.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szívesen főzöl a barátnőidnek, akikkel családhoz hasonló egységet alkottok, s akikkel megoszthatjátok egymással életetek és munkátok mindennapi gondjait.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A háztartás nem köt le, mélységesen untat, de ha munkát vállalsz, valószínű, hogy ott próbálsz elhelyezkedni, ahol egyik rokonod vagy szeretőd tevékenykedik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A mai nap kedvez az üveg- és ezüstholmik tisztításának, a családi ellentétek elsimításának, de társaságban biztos, hogy többet eszel, mintha egyedül lennél.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szánd rá a napot, hogy átnézd a biztosítások különböző típusait, hogy eldöntsd, mire is van szükséged, a melleidet viszont szoktasd szexis alsóneműkhöz.

Bak (12. 22-01. 20.) A pasid hiába vágyik mamahotelre, de te nem bánod meg, ha egy gazdag pasival randizol, aki megadja számodra a lehetőséget, hogy elnyerj egy jól fizető megbízást.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Összebarátkozhatsz a kolléganőiddel, ha együtt ebédeltek, a bioboltban a kiszolgálóval, csak a családod kételkedik abban, hogy komoly munkahelyed van.

Halak (02. 20-03. 20.) Szerelmi életedben a biztonság adja az alapot a mindennapokhoz, de néha egy kis változatosságra is szükség van ahhoz, hogy kellemesebb legyen a közös élet.

Ez is érdekelhet

Ismét díjazott lett a magyar csokoládémanufaktúra a gasztronómiai Oscaron

Ismét díjazott lett a magyar csokoládémanufaktúra a gasztronómiai Oscaron

Tedd & Ne tedd

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Sztárhírek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk