Használd ki, hogy a férfiak és a nők között fokozódik az erotikus vonzerő! - Egymondatos horoszkóp: Október 1.

2020.október.1.

A Kos jegyében lévő telihold hatalmas elszántsággal bátorítja a kapcsolatteremtést. Mérleg-időszakban kapcsolatorientáltak vagyunk, de arról sem feledkezhetünk meg, hogy a férfiak és a nők nagyon is különböznek egymástól. A szerelemben, házasságban, de más fontos kapcsolatainkban sem szabad elvárnod, hogy a másik olyan legyen, mint te és ugyanazt akarja, amit te. A Mérleg-Nap feladata az ideális egyensúly kialakítása és a béke megteremtése. A Kos jegyében lévő Hold befolyására harcolunk azért, amiben hiszünk, gyakran magányos harcosként, de most az alkalmazkodás és a kompromisszum erényét is gyakorolnunk kell. Használd ki, hogy a férfiak és a nők között fokozódik az erotikus vonzerő! Mivel ma a nők dominánsabbak, mint a pasik, azért próbálj meg nőiesen viselkedni, és menj olyan helyekre, ahol a hangsúly a kapcsolatteremtésre esik! Ünneplésre, bulizásra kiválóan alkalmas ez a nap, viszont ha hajlamos vagy a fejfájásra, kerüld az élvezeti cikkek fogyasztását.

Kos (03. 21-04. 20.) Ébresztő: az a kedves pasi napok óta küldi feléd a félreérthetetlen jelzéseket, de ha szeretnél valami fontos dolgot elérni a párodnál, most járj a kedvében!

Bika (04. 21-05. 20.) Majd csak véget ér a munkaidő, de minél több tennivalót keresel magadnak, annál gyorsabban repül az idő, csak arra ne várj, hogy bíztatást kapj másoktól.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nemegyszer kerültél már bajba párhuzamos kapcsolataid miatt, lassan kinőhetnél az ilyesmiből, de azért is megróhatnak, amiért mások dolgába ütötted az orrodat.

Rák (06. 22-07. 22.) Végre eljutsz oda, hogy semmi sem izgat különösképpen, letettél arról, hogy hivatásodban megváltsd a világot, ám ha ölbe tett kézzel vársz, aligha jutsz előbbre.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Felbukkannak régi ismerősök, rokonok, élménybeszámolók, meghívások végeláthatatlan sora vár rád, és szinte zavarba ejt, hányan keresik ma kegyeidet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha vannak olyan emberek, akiknek a bevételétől úgy függsz, hogy neked nincs bevételed, akkor valószínű, hogy éppen a te boltodat akarják tönkretenni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nyilvánvalóan látszik rajtad, hogy tartós kapcsolatra lenne szükséged, de ne kapd fel a vizet, ha a párod ugyanabban a témában más álláspontot foglal el.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha valami nehézséget meg kell oldanod, vagy valaminek föltétlenül el kell készülnie, ma valószínű, hogy sokkal tovább kell dolgoznod, mint a munkatársaidnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a pároddal utódra vágytok, akkor előre kell terveznetek azt, hogy várhatóan a két kereset helyett egyből kell majd megélnetek, ráadásul extra költségek mellett.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha visszahúzódsz a családodtól és a párodtól, beletemetkezel a munkádba és csak a hivatásoddal törődsz, magánéletedben nehéz időszak következik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Rokonaid csak arra várnak, hogy végre férjhez menj: ha munkaidő után véletlenül találkozol valakivel, aki ajánlatokkal bombáz, ne hagyd csak úgy elmenni.

Halak (02. 20-03. 20.) Váratlan kiadással, meggondolatlan kölcsönfelvétellel járó üzemzavar adódhat az életedben, túlköltekezésednek pedig érzelmi kiegyensúlyozatlanságod az oka.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói