Hatalom, béremelés, előléptetés várhat ebben az időszakban - Egymondatos horoszkóp: Május 9.

2017.május.9.

Mivel a Nap harmonikus fényszöget zár be a Plútóval, kedvező lehetőségekre számíthatunk befolyással, vagyonnal és hatalommal rendelkező emberek révén. A barátságos Nap-Plútó rezgések a benyomáskeltésnek, az önérvényesítési törekvéseknek és a kölcsönösen előnyös szövetségek kialakításának is kedveznek. Hatalom, béremelés, előléptetés várhat ránk ebben az időszakban, és kiváló pillanat ez arra is, hogy megrendült egészségünk helyreállítását vagy fizikai erőnlétünk fokozását szolgáló programba kezdjünk.

Kos (03. 21-04. 20.) Sor kerülhet hatalmi játszmákra, meg kell védened a cégen belüli pozíciódat, de az is megtörténhet, hogy odébb állsz, elfogadva egy jobban fizető állást.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha elutazol, összefuthatsz a Nagy Ő-vel, akivel családot alapíthatsz, párkapcsolatod megszilárdul, és a lakáskörülményeidet érintő ügyben is nagyot léphetsz előre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Teljesen ki vagy szolgáltatva hitelezőidnek, ha pedig üzlettársra van szükséged, akkor meg kell osztanod, vagy át kell adnod az üzleted feletti ellenőrzés jogát.

Rák (06. 22-07. 22.) Pénzügyekben a barátok a segítségedre lesznek, és jól jársz, ha kölcsönös előnyökre épülő együttműködéssel próbálsz megnyerni másokat a szándékodnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Rejtett módszerekkel küzdheted be magad a hatalom világába, és valakitől tudomást szerzel egy megüresedett állásról, melyet mintha neked találtak volna ki.

Szűz (08. 24-09. 23.) Visszanyered hitedet képességeidben, túlléphetsz teljesítőképességed határain, nem nyomod el érzéseidet sem, és végre ki mersz állni szexuális vágyaid mellett.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ingatlanfronton nagyot kaszálhatsz, és ha költözni készülsz, akcióba lendülhetsz, ám ha házat akarsz vásárolni, baráti kölcsönre vagy bankhitelre lehet szükséged.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ügyesen befolyásolhatsz valakit, akitől az előmeneteled függ, de ne oktasd ki a többieket, hogy mit kellene, vagy mit nem kellene gondolniuk vagy tenniük.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma meg lehet találni bizonyos szakmai és anyagi problémák megoldását: egy ügyes pénzügyi manipulációval rendbe hozhatod zilált anyagi helyzetedet.

Bak (12. 22-01. 20.) Vállalkozásodat újraélesztheted, pénzhez és hatalomhoz juthatsz, egy üzleti szituációban bátran alkalmazz szexuális jelzéseket, és fegyverként vesd be vonzerődet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma még az is megtörténhet, hogy összeköltözöl álmaid partnerével: most aztán nincs mese, megkezdődik a fészekrakás, a lakás-átalakítás, vagy a lomtalanítás.

Halak (02. 20-03. 20.)
Egy olyan feladat megoldására szemeltek ki, amely kellő önbizalmat igényel, növekvő népszerűségednek pedig hasznát veheted a munkában vagy a közéletben.

Ez is érdekelhet

Kate Winslet Hollywood királynőjeként harcol a női test sokszínűségének elfogadásáért, a 2021-es Emmy gálán is

Kate Winslet Hollywood királynőjeként harcol a női test sokszínűségének elfogadásáért, a 2021-es Emmy gálán is

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján