Határozatlanságod gondokat okoz ma - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 5.

2020.szeptember.5.

A Merkúr a Szűz jegyéből ma este átlép a Mérlegbe, ahol néhány napos megszakítással november 10-ig pendlizik. Ügyesen bánsz a szavakkal, kíváncsi vagy mások gondolataira, az együttműködés sem okoz problémát, de határozatlanságod miatt gondjaid lesznek döntéshelyzetekben. Mivel ma a Hold a Kos jegyében jár: teljes gőzzel nyomulsz előre. A Jupiter és a Plútó barátságtalan fényszögének következményeként mértéktelenséged, türelmetlenséged és ingerültséged miatt olyan energiák szabadulhatnak fel, amelyek agressziót és konfliktusokat eredményezhetnek Egy ilyen napon, amikor a nők akarják átvenni a vezető szerepet, míg a pasik inkább csak terveznek és ellenőriznek, nehéz lesz megfelelned családod és társad elvárásainak. A türelem és a diplomácia a hiánycikkek listájára kerül: kapcsolataidra az egymásra utaltság hiánya és a hatalmi harcok jelentenek veszélyt.

Kos (03. 21-04. 20.) Energikus személyként nem akarsz lemondani ambícióidról azért, hogy eleget tegyél családod elvárásainak, de ne csak a magad számára keresd a boldogulást.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha terhesnek érzed a családban, a házasságodban kijelölt szerepet, nem várhatod el a párodtól és rokonaidtól, hogy tudják, mit szeretsz, ha ennek nem adod a jelét.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha barátokat akarsz, bújj ki a csigaházadból, de ha egy kapcsolatban többet nyújtasz, mint amennyit kapsz, nem érdemes foltozgatni irritáló helyzeteket.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a pasid nem a legmegfelelőbb módon viszonyul a karrieredhez, ez igen nagy kiábrándulás lehet számodra, mégse akard szexszel manipulálni életed párját.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne vedd magadra a piszkálódást, de te se támassz olyan követelményeket kedveseddel vagy kollégáiddal szemben, amelyek teljesíthetetlenek!

Szűz (08. 24-09. 23.) Közös pénzekkel, befektetésekkel kell bajlódnod, a párod magasabb keresete vagy a szexuális összhang hiánya pedig feszültséget gerjeszthet házasságodban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Túl soknak érzed azt, hogy vezesd a háztartást, de elégedetlenséged és a mostani "kipárnázott kaloda " érzés miatt még ne kezdj hatalmi csatározásba a pároddal.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kiállhatsz a saját érdekeid mellett, de csak akkor adj tanácsot kollégádnak és rokonodnak, ha ő maga kér meg rá, és ne erőltesd túl a szemed sok vezetéssel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha szexre vágysz, követheted ösztöneid parancsát, de rengeteg bosszúságot spórolhatsz meg azzal, hogy felszámolsz egy veszteséget okozó vállalkozást.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha nem a te szájad íze zajlik minden a családodban, akkor rögtön nem érzed magad biztonságban - szereted ugyan a párodat, de nem akarsz vele együtt élni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kerüld a munkahelyi és személyes konfliktusokat, inkább szörfölj az interneten, olvasd el a híreket, de ne dőlj be a reklámoknak és a rémhírek terjesztőinek!

Halak (02. 20-03. 20.) Anyagi kérdések rendezésekor ne akarj bármit is kikényszeríteni, ám ha pároddal indulsz bevásárolni, költekezési rohamod próbára teheti a kapcsolatot.

Ez is érdekelhet

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről