Havi horoszkóp: Ez vár rád ebben a hónapban - Itt nagy áprilisi horoszkóp

2022.április.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mit tartogatnak neked a csillagok áprilisra? Tudd meg a nagy áprilisi havi horoszkópodból!

Áprilisi nagy havi horoszkóp
Áprilisi nagy havi horoszkóp
Fotó: Aniko Aliyeva

Kos (03. 21-04. 20.)

A HÓNAPOD A kommunikáció létfontosságú szakmai jövőd szempontjából, de ne menj bele gyanús, csavaros ügyletekbe, mert könnyen lefülelhetnek. Április elején még a barátok között is izzóvá válik a légkör, hiába kötözködnek, senki sem tud rád erőltetni olyasmit, amiben nem osztozol mélyen. Spirituális magasságok, alacsonyabb, illetve magasabb tudatállapotok nagyon valószínűek ebben az időben. Spirituális képességeid fejlődése és a külső érzékelésed élesítése sok mindent tesz lehetővé. Az új dimenziók érzékelése és mindenekelőtt a szinkronicitás megtapasztalása mostantól a mindennapjaiddá válik. Áprilisban az az érzésed, hogy te irányítod az eseményeket. A Szaturnusz támogatja a projektjeidet, segít abban, hogy tartsd az irányt, hogy még hatékonyabb legyél. Célja, hogy vállalkozásod sikeres legyen, és továbbra is egyensúlyban legyenek pénzügyeid.

AZ ÉVED Ha politikával foglalkozol, könnyen szerezhetsz alattomos ellenfeleket, akik csapdát állíthatnak neked és megpróbálnak rossz hírbe hozni. Tavasztól őszig és 2023-ban sokak számára te vagy annak a vállalkozó szellemnek a megtestesítője, amely dinamikus és alkotó módon fogadja az új kihívásokat. Néhány kétség után nyáron beborít a szerelem. Az asztrális hatások arra késztetnek, hogy az oltár elé vonulj a pároddal, ha eddig még nem kötötték be a fejedet. Szingli Kosként pedig használd ki ezt a találkozásokban gazdag időszakot. A Jupiternek köszönhetően, amely májustól őszig landol a jegyedben, a szerencse is úton van. Tudd felismerni és megragadni a felbukkanó lehetőségeket! A siker elérhető, még a magánéletben is. A médiák az év második felében imádnak, az emberek figyelnek rád.

Bika (04. 21-05. 20.)

Kár, hogy amellett, hogy izgalmas, az újdonság és a változás képes megijeszteni, és rendkívüli óvatosságra késztet, néha túlságosan is. Ebből a helyzetből azért kilábalhatsz, ha az egyszerű és fokozatosan egyre bonyolultabb helyzeteket választva elindulsz, hogy megbirkózz az esetleges csalódásokkal, és egyszer s mindenkorra félreteszed a félelmet. Abban az esetben, ha a szakmai vagy anyagi kötelezettségek miatt nyomást érzel, talán itt az ideje, hogy felállítsd a prioritásaidat. A hónap elején eredeti és kreatív vagy, de hiányoznak az anyagiak, ezért stabil és biztonságos útmutató nélkül a bukást kockáztatod! Csodálatosan játszod a főnök szerepét, de egyedül nem éri meg, kell egy lelkes és jól szervezett stáb. Mi kell ahhoz, hogy igazán boldog legyél? Biztonság. Egy különleges valaki, akivel felépítheted a jólét oázisát, ami megalapoz téged, és ahol 100%-ban önmagad lehetsz – ez jelenti áprilisban a boldogságot számodra.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Ne legyen mindennél fontosabb a hónap elején az új partner becserkészése, ne ez legyen az egyetlen elfoglaltságod. Járj össze a barátaiddal, ne ejtsd őket, mert most éppen randevúzgatsz valakivel A Mars lelkesedést kelthet, miközben a Vénusz arra törekszik, hogy biztosítsa az emberi jogokat és egyenlőséget mindenki számára a politikákban és a párkapcsolatokban. A Jupiter és a Neptunusz álmokat hoz... Talán házasság révén kerülhetsz magasabb pozícióba, de előbb el kell ásnod a pároddal a bizalmatlanságot és a félreértéseket. Néha illúziókat és téveszméket kergetsz, ám ha politikai szereplést vállalsz, légy résen, mert az emberek farkasként támadnak a tisztesség ellen vétő politikusokra. A hónap második harmadában még a kreatív Ikrek is számíthatnak néhány zűrzavaros napra és elbizonytalanodásra, hivatásukban.

Rák (06. 22.-07. 22.)

A Jupiter és a Neptunusz összeolvadása a béke, a gyógyulás és az áldások mezejét hozza létre számodra, irányítsd tehát fókuszodat erre a finom, éteri energiára. Te lehetsz most a béke, a szeretet és a kreativitás kozmikus erőinek képviselője. Ha külföldön tanulsz vagy dolgozol, keresd fel a leglélegzetelállítóbb művészeti galériáit, filozofálj Istenről és a világról, valamint a saját lelki- spirituális ébredésedről. Akkor boldogulsz, ha még a munkádban is szabadon engedheted kreatív, önzetlen, segítőkész és érzékeny oldaladat. Fényes csillagként ragyoghatsz a politikai élet vagy egy segélyszervezet egén. Azokban a ritka esetekben, amikor munkahelyeden és üzleti tárgyalásaidon ragaszkodsz a magad álláspontjához, főnököd és ügyfeled a hónap második felében készséggel enged, nem tartja lehetetlennek, hogy jobb ötleted legyen, mint neki.

Oroszlán (07. 23.-08. 23.)

Tanulmányokban, anyagiakban kiemelkedő sikerekre számíthatsz, de mivel túl könnyen lelkesedsz, olyan meggondolatlan lépésre vetemedhetsz, amelyet alig tudsz majd korrigálni. Tartsd távol magadtól a hízelkedőket, a parazitákat, és vedd észre, hogy egyesek a pénzedre utaznak! 5-e táján túl beképzelt vagy ahhoz, hogy elviseld a visszautasítást. Ha eddig el sem tudtad képzelni, hogy egy pasi ellenálljon a vonzerődnek, ne most kényszerítsd rá a párodat, hogy eldöntse, hogy ki akar-e szabadulni az agglegénység hálójából. Egy dolgot azonban tudnod kell: ami a szakmai, szerelmi és üzleti kapcsolatokat illeti, azok nem mindig rajtad múlnak. Néha minden erőfeszítés és tudatosság ellenére a dolgok nem működnek. Ez azért van, mert ketten vagytok, és mindkettőtöknek teljesítenie kell a kötelezettségeit. De lennél olyan kedves, hogy főnökeiddel, ügyfeleiddel és munkatársaiddal barátságosabban bánj?

Szűz (08. 24.-09. 23.)

A párodnak, akinek nem erőssége a rend, s amerre jár, zűrzavar marad utána, sokáig eltűrsz mindent, mert nagyon komolyan veszi a férji szereppel járó védelmezői feladatot. Miatta jönnek hozzád megbízásaikkal az ügyfelek, mert mindenki szereti őt. Te viszont romantikus és szokatlanul fantáziadús vagy, a Jupiterrel és a Neptunusszal a párkapcsolatod szektorában, s tavaszi felhőkként kergeted az álmokat. Ha nem ti nyilatkoztok, a szívetek megteszi: nem kellenek nagy szavak, a test mindent elárul: egy gyengéd ölelés és máris olyan leszel, mint a borostyán a szőlőtőhöz kötve... Már maga az újdonság ötlete felvillanyoz, úgy érzed, a munkádban és tanulmányaidban ezernyi választási lehetőség előtt állsz. Ami jól illik az egyhangúság iránti utálatodhoz. Talán áprilisra tervezed a házasságot vagy a közelebbi viszonyt kedveseddel, munkaadóddal vagy üzletfeleddel.

Mérleg (09. 24.-10. 23.)

A flörtölés fázisában az ellenség a bizonytalanság. A szóban forgó személy csábít, de még mindig vannak kétségeid és félelmeid, amelyeket fel kell oldani. Csendesítsd el pletykás barátaidat és kollégáidat, ne tűrd el, hogy beleavatkoznak a kapcsolati problémáidba! Ha szenvedélyes párod a hónap első felében új élményeket keres, légy résen, és bizonyítsd be neki, hogy nálad mindent megtalál. Ha rosszul alszol, és egy apróságon izgulsz, vagy túl sok feladatot és áldozatot vállalsz kimerítően, kérd ki kezelőorvosod vagy legalább megbízható gyógyszerészed véleményét. Az étrend-kiegészítők segíthetnek, de a tények teljes ismeretében kell azokat kiválasztani.

Skorpió (10. 24.-11. 22.)

Heves viták azokkal, akik nem tisztelnek másokat, és nem törődnek az ökológiával, csak saját jólétükkel. Lehet, hogy a hónap elején csak arra vagy kapható, hogy a vendégszobádban szállást biztosíts a fiúdnak. De mogorva, makacs, barátságtalan szeretőd vagy üzleti partnered Húsvétkor szabályszerű szívtipróvá változik, bársonyosan beszél a telefonba, és lelki szemeivel látja, hogyan olvadozol a vonal túlsó végén. Egy koktél vagy egy pohár bor ürügy lehet egy felejthetetlen éjszaka indítására. A barátságos Jupiter és Neptunusz mosolyog rád: szerencse a játékban és a szerelemben. Hallgatag jellemeddel ellentétben, talán vitatkozol is, mindig annak védelmében, ami a legkedvesebb neked, a párodnak, a gyerekeknek, a művészetnek, a zenének és mindennek, amiben csak hiszel. Az üzleti életben talán kemény és kíméletlen vagy, de kedvesed karjaiban szinte elolvadsz.

Nyilas (11. 23.-12. 21.)

Fülelj, mert a fiúdat a hónap első harmadában különösen közlékenynek találod. Várd ki, amíg előadja és bevallja legrejtettebb érzéseit. A bolygók ideális szeretővé tesznek mindenkit, aki több órát szeretne eltölteni a lepedőn. A kreativitás a csúcson, az elméd remek ötletek kovácsa, de a családban vagy ingatlanügyben érhet néhány sérelem az általad méltánytalannak tartott bánásmóddal kapcsolatban, vagy ha úgy érzed, jogtalanság áldozata vagy. Ha Húsvétkor az asztalnál átléped a piros vonalat, és felfalod az elefánt-adagokat, ne lepődj meg, ha dagad a popód. Ha nem tetszik kollégád vagy főnököd viselkedése, és úgy érzed, fel kell mondanod, inkább rendezd a kapcsolatotokat. Szükséged van ugyanis arra a pénzre, amit a munkádért fizetnek.

Bak (12. 22-01. 20.)

Április első felében összetorlódnak az anyagi gondok, és a feszültség a családban és a magánéletedben is érezhető lesz. Gondold meg, kire és hogyan költöd a pénzedet! Az őrangyal műve, hogy április második felében találkozol valakivel, aki, átsegít az anyagi mélyponton. Időnként nehezen tudod megkülönböztetni az igazat a hazugságtól, de ha valaki ír neked, az nem a hétköznapi ügyintézés üzenete lesz, benne van a cselszövés, a vágy és az ironikus vicc is. Ne várj a válasszal, ha tudod, hogy valaki rád vágyik az erotika és költészet pompás keverékével! Szerelmes vagy, és nincs vita, be kell vallanod magadnak: valakinek sikerült megbabonáznia azt a rozsdamentes szívedet!

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Ha a járgányod ló lenne, 5-e táján megadnád neki a kegyelemdöfést. A Mars április 14-ig még a jegyedben halad: ha még nem vettél részt egy harcias tüntetésben, most nem ülsz otthon a popódon. Az üzlet jobban megy, de az egyetlen igazi dolog, ami felzaklathat, az a személyes szabadság hiánya, vagy valami rossz, amit bármelyik csoport vagy ideál ellen elkövethetnek, amelyhez különösen ragaszkodsz. Az, hogy az árnyékokkal együtt néhány embert is hátrahagysz-e (kapcsolatok vagy barátságok tekintetében), attól függ, hogyan dolgoztad fel az év első hónapjait. A pénz gyakran kifolyik a kezedből és csodákban reménykedsz. Féltékenység és birtoklási hajlam a családban, ezért is választod a szabadságot, a romantikus elköteleződések ugyanis megfojtanak.

Halak (02. 20-03. 20.)

A Jupiter és a Neptunusz áprilisban a jegyedben egyesül: intuíció és értelem, álom és valóság, látható és láthatatlan, tenger és hegy, mind a rendelkezésedre áll. A lelkedben érzed a teljességet. Április sok jóakaratot, politikai vagy utazós munkakört ígér, de ha képtelen vagy elfogadni a valóságot, csalódhatsz reményeidben, vagy mások megpróbálják kihasználni önzetlenségedet. De a tavaszünnepen, és a hónap végén jó látni, hogy nevetsz, még akkor is, amikor a lepedőn dumálsz egy szeretővel, aki megőrjít. Áprilisban sok jövés-menés a vasút és a buszpályaudvar között, barátok fogadása, vagy egy újabb utazás a pároddal, aki még közlekedésre alkalmatlan roncsautódat is rendbe teszi.

Papp Gréti

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője