Havi horoszkóp: varázslatos dolgok érkeznek júliusban

Egyfelől kitartást és rengeteg hűsítő csobbanást kívánunk neked a forró júliusra, na és persze azt, hogy használd ki a felkínálkozó lehetőségetek. Nem lesz bennük hiány, de nézzük, mit ígér ez a hónap az egyes csillagjegyeknek

Varázslatos lehetőségeket tartogat a július
Varázslatos lehetőségeket tartogat a július
Fotó: Aniko Aliyeva

Rák (június 22.-július 22.)

A HÓNAPOD A hónap elején egy kis gond adódik a karriereddel, valósággal harapófogóval kell kihúzni belőled minden szót, a rokonaid és a párod is kihasználnak. Barátaid intelmeit elereszted a füled mellett, az egyetem elvégzése után rögtön munkába állsz, hogy fedezd tanulmányaid költségét. Attól tartva, hogy kifogysz a pénzből, hajlamos lehetsz arra, hogy sok pénzt félretegyél, és ne élvezd a bevételeidet. De nyáron mindig történik veled valami varázslatos: nem kizárt, hogy találkozol lelki társaddal, csak tedd félre a szokásos paranoiádat! Bár szívesen veszel részt folklór-fesztiválokon, vigyázz a pénzedre, értékeidre, mert az ilyen helyszíneken az alvilág is ünnepel.

AZ ÉVED Mindig lehet rád számítani, ha valakinek lelki támaszra van szüksége, ám ha élősködő párod azt vallja, hogy nincs egyéb feladatod az életben, mint a szülés és a háztartás robotja, eszed ágában sincs megkönnyíteni a dolgát. Érzékfeletti és művészi képességeid meglehetősen hasznosnak bizonyulnak, és ahogy átcsúszol szépen a tavaszba és férjhez szeretnél menni, üzleti vagy tanulmányi úton megismerhetsz valakit, aki felelősséget érez irántad. A fickó bemutat a barátainak, kötődik hozzád és megosztja veled az életét. Feltűnik egy mindenben melletted álló pártfogó, aki várhatóan életre szóló barát lesz. De diszkrét dolgokat, üzleti titkokat indiszkrét játékossal megosztani csak végzetes kellemetlenséghez vezethet.

Oroszlán (07. 23 08. 23.)

Főnököddel dacolni eleve reménytelen vállalkozás, azt azonban nem tűröd, hogy a sorsod az ő kezében legyen. Képességeid valóban kitűnőek, de a verseny nagyon erős, csak barátaid és kedvesed segítségével állhatod a sarat. Kollégáid és barátaid, akik együtt látnak benneteket választottaddal, sietnek a tudomásodra hozni, hogy ő egy megrögzött agglegény. Ha azok közé a nők közé tartozol, akik tartós kapcsolatra vágynak, futó viszonyra nem vagy kapható. A viszony ugyanis azt jelenti: kötelezettség nélküli együttlét. Az efféle kapcsolatnak nem lehet jövője. Ne túlórázz sokat, de mihelyt külföldi nyaralásodon belép körödbe az a belevaló fickó, nyugodtan ejtheted kötelékfóbiás szobatudósodat.

Szűz (08.. 24-09. 23.)

Partnered és főnököd szemében könnyen csődöt mondhatsz, ha a hónap első harmadában hagysz kútba esni néhány előnyös üzletet. Azon töprengesz, vajon megtanulod-e valaha helyesen megítélni a férfiakat. Ha a legutóbbi időszak zavaró élményeiből indulsz ki, akkor valószínűleg csak később. Mivel az álmok nem hazudnak, most különösen azokban a pajzán álmokban bizakodj, melyeket Jupiter és Neptunusz bocsát rád. Párban: barátnőd vagy szakmai riválisod kikotyog egy súlyos titkot szerelmi múltadból: lakatot a szájra! Alig várod, hogy befejezd, amit elkezdtél, de nem akarod, hogy mások zavarjanak: szeretsz egyedül elindítani egy projektet, hogy gyorsan be is fejezd.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

A sok érted rajongó barát és útitárs között ott van a szokásos rosszfiú is, aki irigyel téged, és megpróbál valakit ellened fordítani. Ám ez lehetetlen: intelligenciád, könnyedséged győzni fog alattomos mesterkedésein. Mindenesetre kerüld a vitákat, amelyek feleslegesen pazarolják az energiádat. Munkahelyeden áldozatokat kell hoznod és nem mindig tudsz győzni a nehéz pillanatokban, de amennyire csak lehetséges, vedd körül magad olyan emberekkel, akik szórakoztatnak. Ha életedben volt egy olyan év, amikor eltölthetted az álomvakációdat, pasizhattál vagy külkereskedelemben dolgozhattál nagy sikerrel, akkor ez az. Ha még tanulsz, fontold meg, hogy külföldön szerezz diplomát.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Akarod ezt a határozott és elszánt pasit, aki feldúlja és a feje tetejére állítja egész eddigi életedet? Szakmai vagy üzleti érdekek állíthatnak szembe a pároddal vagy főnököddel, de elegendő egy pillantást vetned a vezetőségre és céged pénzügyi helyzetére, s máris tudod, hol vannak a vállalat gyenge pontjai. Talán azért folyamodsz szemtől-szembe támadáshoz, miközben felveszed a kapcsolatot néhány külföldi kereskedővel és baráttal, akivel megegyezhetsz a pénzügyi feltételekről. Ami a házasságodat illeti, birtoklásod nem oda illő, a szerelem csak addig létezik, amíg spontán: a szív nem szereti a láncokat. De nem lenne jó, ha hitvesed vagy kollégáid kompromittáló helyzetben találnának a munkahelyeden.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Házasságodban, szerelmi életedben szükségét érezheted a hosszú póráznak, ám ha a párod csillagként emelkedik mind magasabbra a pénzvilág egén, megállíthatja családi vállalkozásod hanyatlását. A változások vagy egy korábban felvett kölcsön törlesztése miatt időszakosan kevesebb lesz a bevételed, a házas- és üzlettársi viszonyok is feszültek lesznek az anyagiak miatt. Ha a bank elutasít, te azonban újabb hiteligénylést állítasz össze, az előzőnél jobb indítvánnyal kell előállnod. Meglehet, hogy utazásaid célja inkább üzleti lesz, semmint pihenés. Nem lelkesedsz a túlszervezett luxusutazásokért, ahol két-három idegenvezető beszél a nagy semmiről, de ne indulj külföldre biztosítás nélkül, és ne dőlj be a gyanúsan olcsó ajánlatoknak!

Bak (12. 22-01. 20.)

Az egyetlen, amit biztosan tudsz, hogy az egyoldalú munkahelyi kapcsolatot nem neked találták ki. Júliusban meglehetősen különös dologra ébredsz rá: érzelmileg és anyagilag is a fészekrakók, a hűségesek sokkal közelebb állnak hozzád, mint a vándormadarak. Most pedig úgy érzed, hogy te is készen állsz a fészekrakásra. Lehet, hogy üzleti érdekeid úgy kívánják, hogy belemenj egy érdekkapcsolatba. Ám alaposan elszámítod magad… Az átkozott üzletasszony-jelmezt dobd ki, cseréld le sortra és rövid topra! De vigyázz, nehogy egy korsó sör vagy koktél túlságosan elterelje a figyelmedet, mert nem lenne jó ötlet elveszíteni a kulcsaidat, a jogosítványodat vagy az okostelefonodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Kihívásokkal teli munka vagy üzleti célú utazás, de még egy különösen kemény vizsga is elrabolja energiádat. Nem lenne jó, ha a párod csapná le az összes labdát a kánikula-időszakban. Egy ilyen egyenlőtlen játszma csakis könnyekhez vagy szakításhoz vezethet. Egy könyvmoly előtt a hónap elején és végén irtóra felvághatsz, de erotikus emailekkel buzdítsd a matracmambóra. Mivel nem ismersz előítéleteket, remekül feltalálod magad olyan városokban, amelyek a különböző etnikumok olvasztótégelyének számítanak. Tanács: próbáld ki idén a vízisí sárkányrepüléssel kombinált változatát! De ne vedd a szívedre azt a hónap végi szakítást, csak egy intenzív kapcsolat kezdetét jelenti.

Halak (02. 20-03. 20.)

Ha jól keresel, azonnal elherdálsz mindent, ha viszont hiányzik a pénz, aggódsz és szívességet kérsz rokonaidtól. Hiányzik belőled a realitásérzék, másrészt viszont kiváló adottságaid is vannak: érzékenység, kreativitás, művészi ízlés és harmonikus karakter, amellyel kifoghatsz egy jobban jövedelmező pozíciót. Ha jelen vagy a családban vagy a munkahelyeden, minden nézeteltérés azonnal véget ér. A meglehetősen fárasztó, anyagilag és érzelmileg egyaránt kimerítő hónap elejétől, amely valószínűleg csak apró profitlehetőségeket ad, átlépsz a hónap második felébe, amely sok pompás ajánlatból és jó hírből áll, ami ellensúlyozza a stresszes és nem túlságosan produktív előző időszakot. Amikor tombol a nyár, ne felejts el biztosítani magadnak egy tenyészbikát.

Kos (03. 21-04. 20.)

Forró fejed és forró szíved a hónap elején mindig készen áll a szenvedélyre és a kalandra, Jupiter pedig a lábadra húzza hétmérföldes csizmát – készülj rá, hogy sokat fogsz utazni. 13-a táján partnered csodás szerelmi vallomására számíthatsz. Ha a fészekrakást eddig nem soroltad legfontosabb céljaid közé, júliusban már otthonra és családra vágysz, és megígéred, sőt bizonyítékkal is szolgálsz arról, hogy a közös élet a párodnak is tetszene, akárcsak neked. Ám a sebesség szerelmeseként és a küzdősportok megszállottjaként nem azért indulsz nyaralni, hogy az egész napot a nyugágyban töltsd. Nem lelkesedsz a túlszervezett luxusutazásokért, és ami a vakációs kalandokat illeti, számodra a siker inkább a zsákmány elejtésének időszakát jelenti, mintsem a kapcsolat szorosabbra fűzését. Szörfözés a Balatonon? Amíg van elegendő adrenalin, szexuális vonzerő és kaland, elégedett leszel.

Bika (04. 21-05. 20.)

A hónap eleje csak arra jó, hogy pénzügyileg talpra állj, szorgalmasan feljebb kapaszkodj a ranglétrán, aztán elmenj pénzt költeni vagy számlákat befizetni, szóval minden a zsebed és a kassza kiürítésének szentelve… Birtoklási vágyad bosszantja partneredet. Ha úgy érzed, képtelen vagy hatni az érzékeire, büntesd meg az erotikus játék iránti érdeklődésének hiánya miatt, amit talán a tikkasztó hőmérséklet indokol. Arra azért ügyelj, hogy legalább megpróbáld újraéleszteni kapcsolatotokat. Ha igazi pihenésre, házias ízekre, testi-lelki felüdülésre vágysz, maradj távol a fantáziátlan üdülőkomplexumoktól, inkább fedezd fel a falusi turizmust. Biztos, hogy egy kedvező árfekvésű panzióban, ahol a háziasszony személyesen főz a vendégekre, otthonosan éreznéd magad.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Támaszkodj a csábító Vénuszra, a huncut Merkúrra, a hónap elején a Marsra, aki lendületet ad, különösen reklámszakemberként vagy versenyekkel elfoglalt sportolóként, valamint a komoly támogatást nyújtó Szaturnuszra. A bolygók pozitív hatásainak kombinációja házastársat és vagyont is hoz, kezdve az üzlettel, amely július nagy részében virágzik, és meglepő utazási élményekkel zárul. Sok potenciális partnerjelölttel találkozol és flörtölsz, mielőtt egyet vagy talán kettőt kiválasztasz közülük. De ne használj védekezésül humort, amikor emlékezteted főnökeidet és a külvilágot arra, hogy vonzódásod a szórakozáshoz nem jelenti egyúttal azt is, hogy flúgos vagy.

Ez is érdekelhet

10+1 sztármenyasszony, akik felrúgták a fehér-szabályt az esküvőjükön

10+1 sztármenyasszony, akik felrúgták a fehér-szabályt az esküvőjükön

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról