Havi horoszkóp: A legmerészebb álmaid is megvalósulhatnak márciusban

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Új hónap, új lehetőségek. Olvasd el havi horoszkópodat, hogy megtudd, mit tartogatnak számodra a csillagok márciusban!

Mit tartogatnak neked a csillagok márciusra?
Mit tartogatnak neked a csillagok márciusra?
Fotó: Getty/IMAXtree/Glamour

Halak (02. 20-03. 20.)

A HÓNAPOD Ötletes, kreatív időszak, tele empátiával, antennáiddal a szokásosnál többet érzel és sejtesz, a logika és az elemzés viszont a hónap végéig háttérbe szorul. Azért nem dolgozol a családi cégnél, mert a nézeteid nem egyeztethetők össze rokonaidéval, ám ha a hónap első felében annyit keresnél, mint amennyit elszórsz, a párod és a család is alaposan megmosná a fejed. Találsz egy megfelelő állást, ahol még lakáslehetőség is van, de el sem tudod képzelni, hogy más legyél, mint feleség és anya. A hónap végén a párod valamit végre megért, és felfedezése érdekében megteszi a megfelelő lépéseket, az is lehet, hogy vesz egy jegygyűrűt.

AZ ÉVED Májusig nagy lábon élsz, a pénzügyek kapnak elsőbbséget. A partnereddel, rokonaiddal és kollégáiddal való kommunikáció elakad, fenntartása nehéz lehet, vagy többet adsz magadból, mint amennyi szükséges. A Szaturnusz belépésével a jegyedbe lezársz egy hosszú ciklust, és új haladási irányt veszel. Néhány barátodat magad választod meg, másokat a sors varr a nyakadba. Nagyobb felelősséget és több elvégzendő munkát fogsz tapasztalni, ám ha közös a munkád a pasiddal vagy egyik rokonoddal, akkor számíts arra, hogy kicsit ki fog használni téged. A májust követő időszak a hivatalos utazások, új ismeretségek, információgyűjtés és a kommunikációs eszközök beszerzésének ideje. A nyári és kora őszi hónapokban senki sem szól azért, ha egy idegen nő pasiját lecsapod a kezéről, de a kollégáid és ügyfeleid tabunak számítanak.

Kos (03. 21-04. 20.)

Úgy látszik, a hónap eleje az esküvők időszaka. Ám a hónap közepén kínosan érezheted magad, mert egyedüllétre vágysz, el akarsz vonulni egy kicsit, ugyanakkor szeretnél találkozni barátaiddal, üzleti partnereiddel. Félő, hogy főnököd mélyrepülésbe viszi a céget, ráadásul szimatol is utánad. Időnként nyomasztanak ugyan a családdal vagy az otthonoddal összefüggő gondok, de érzelmi életedben, párkapcsolatodban nagyszerű pillanatok adódnak, a közelségnek és a szenvedélynek olyan percei, melyek vetekednek legmerészebb álmaiddal. De kiderülhet, hogy állítólagos barátaid nem a javadat akarják, a sikerhez sem vezet aszfaltozott út, pénzügyi megállapodásokra vagy új munkakör betöltésére viszont kiváló a március második fele.

Bika (04. 21-05. 20.)

Úgy érezheted, hogy a hónap elején nem kapod meg a megérdemelt figyelmet, pedig tudnod kell, hogy értékes vagy. Ha a energiád kissé lankadt az utóbbi időben, a hónap második felében hozd magad formába! Minthogy számodra az erotikusan vonzó test a sikeres szerelmi és szexuális élet előfeltétele, nálad a szerelmi aktus nem az ágyban kezdődik. Holtbiztos, hogy ebben az időszakban alaposan felkészülsz rá, megfelelően ápolod a tested, gondoskodsz arról, hogy mozgékony maradj. Eddig minden energiádat a karrieredre és a pénzszerzésre fordítottad, de most már többre vágysz. Rengeteg közösségi munkát végzel, és olykor még elfoglaltabb vagy, mint karrierista párod. A baráti és üzleti kapcsolataidat viszont felül kell vizsgálnod.

Így élhetsz sokáig a csillagjegyed szerint

Így élhetsz sokáig a csillagjegyed szerint

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Forgalmas magánéletet élsz, a pasid vagy egyik barátod viszont feleségül akar venni. Még egyedül? Ami a szerelmi életedet és a kapcsolataidat illeti, mozgalmasnak ígérkezik a tél vége: farsangolhatsz, csilloghatsz kedvedre. Konfliktus esetén egy javaslat vagy kompromisszum megmentheti veszélyeztetett munkakapcsolatodat. Cégednél átvilágításra, nadrágszíjmeghúzásra kerülhet sor, de kivágod magad szorongatott helyzetedből. Harcias természet vagy, aki nem tér ki az összecsapások elől. Amikor éppen alászáll az önbizalmad a munka vagy a kapcsolatok terén, nagyon jó tudni, hogy vannak barátaid, támogatóid, de ne keresd olyan emberek társaságát, akik felbosszantanak, vagy akik hatására kételkedni kezdesz magadban.

Rák (június 22.-július 22.)

Jó, ha ebben a hónapban mindig kéznél van a gondosan becsomagolt bőrönd, mert a március gyakori utazásokat tartogat. A hónap kedvez a külfölddel kapcsolatos ügyleteknek, de az utazással járó stressz, bár nem akarsz tudomást venni róla, jelentős lehet. Időnként vibrál körülötted a levegő, viszont egyben tartod a családot, és olyan légkört teremtesz, hogy famíliád kiérdemli a boldog család rangját. Ha már a tiéd az igazi, vajon mit fog szólni a hónap végén, ha megtudja, hogy keménykötésű munkát végzel? Úgy érzed, új élményeket kell átélned az ágyban. Egy kedves barát vagy üzlettárs örömmel teljesíti minden vágyad, a bolygók pedig a virtuális szex élményét is felkínálják.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Egy külföldi utazás vagy munkavállalás megváltoztathatja az életed, merész közeledésed pedig felpörgeti pasid vérkeringését. Tudásodat, szakmai és üzleti ismereteidet kamatoztatod, és ha nem születtél politikus- vagy művészfeleségnek, majd beletanulsz, ám a párod nagyon öntudatos, az egyenjogúság a vesszőparipája. Mivel pénzügyekben, csalás is előfordulhat, ne hagyatkozz barátaidra vagy szeretődre, aki azt állítja, hogy megoldja minden problémádat. Sor kerülhet állásváltoztatásra, de a hónap végén bizonyára a kielégítetlen érzelmi életed az oka, egy promiszkuitív Don Juan után koslatsz, aki teljesen kikészít. Szerencsére hamar elmúlik az egész.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Márciusban mind neked, mind a párodnak gyakran van szüksége a szexre, és nincs abban semmi szégyellnivaló és szokatlan, ha ez alatt a gyakoriság alatt a hétnek mind a hét napja értendő. Ne térj ki a konfliktusok elől, hanem tanuld meg a kezelésüket. Az esetleges munkahelyi és házastársi vitákat próbáld meg tisztességesen és civilizáltan lefolytatni. Ne csak célozgass arra, amit akarsz – legyél egyenes! Kínos helyzetek, félreértések forrása lehet, ha nem fejezed ki magad őszintén. Ám ha úgy érzed, nagyon elcsigáztak a hiábavaló viták, próbálj meg néhány napra elutazni. A hónap végén még munkaadód is megkérdezi tőled, miért viszed magaddal szabira is a laptopodat.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Arrogáns párod néha valódi kincs tud lenni, de azzal is tisztában vagy, hogy nincs szüksége egy elkényeztetett luxushölgyre, és az élete nem kizárólag körülötted forog. Lehet, hogy inkább egy jómódú családból származó fickóval kellene foglalkoznod, aki mellett nagystílű életet folytathatnál. Ám a hónap elején talán mégis esküvő lesz: révbe érsz. Cégednek akadhat konkurenciája, az ígérgetéseknek, átvágásoknak kompromittálásoknak sincs végük, de ne panaszkodj a túlórák miatt, és ne riadj vissza semmitől, hogy megtartsd az állásodat! A hónap végén valóra válthatod néhány erotikus álmodat, azt viszont megbánnád, ha összeállnál a főnököddel.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Új munkakörülmények után ácsingózol, változást remélsz, ami be is következik, de legyél körültekintő. Aláírásnál, szerződéskötésnél fő az óvatosság. Munkahelyeden fejest ugorhatsz egy szerelmi-üzleti kapcsolatba, de nem fogod megtalálni az igazit, ha nem is keresed. Pedig folyamatosan keresed, csak nem sieted el a dolgot. Gyermekeddel szemben szigorúbb hozzáállásra lehet szükség. A hónap végén eluralkodhat rajtad a féltékenység. Nem árt tudni, hogy arról a biztonságról, amelyre szükséged van és amelyet a társadtól vársz, saját magadnak kell gondoskodnod. Próbáld újra átélni a régi pillanatokat, amikor mindketten még szerelmesek voltatok. Légy nyitott az új dolgokra, és lepd meg olyan dolgokkal, amikre nem számít.

A születési dátumod elárulja, milyen ember vagy valójában

A születési dátumod elárulja, milyen ember vagy valójában

Nyilas (november 23.-december 21.)

Jó ötlet két vállra fektetni egy isteni pasast, de vajon nem te voltál az, aki először kritizáltad, mert arrogáns és macsó? Nem ártana utánanézni, hol lehetne a családi költségvetés kiadási oldalát csökkenteni, vagyis a nadrágszíjat meghúzni. Ha szerető és szeretkező párként látod magatokat, nem pedig a költségvetésen és házimunkán veszekedő két emberként, jobban meg tudjátok valósítani, amire vágytok. Bár a hónap közepén törleszthetnél rosszakaróidnak vagy szerelmi riválisodnak, legyél nagyvonalú, ne állj bosszút. Okosabban teszed, ha erődet fontosabb ügyekre fordítod. Vállalkozásaidra, saját otthon megvételére vagy olyan befektetésekre, amelyek megszilárdíthatják anyagi helyzetedet. Vigyázz, nem kellene a barátodnak csókokat és szívecskéket küldözgetned a céges e-mailen keresztül.

Bak (12. 22-01. 20.)

Tanuld meg, hogyan közvetítheted gondolataidat és véleményedet mások felé, és használd ki szellemi teljesítményed maximumát! Az e-mailek a hónap közepén nagyrészt irodai pletykák, de azért nem árt, ha párat elolvasol. Eddig talán fel sem merült benned, hogy a drága idődet olyan jelentéktelen dolgokra vesztegesd, mint a szerelmi élet, amikor sokkal szívesebben írnál vagy olvasnál egy jó könyvet. Ám ez attól függ, hogy milyen a szeretőd, és persze, ha a Bika jegyében született, a hónap végén ki sem akarnál bújni az ágyból. Ha teherbe esel, és elérzékenyülsz a családi boldogság gondolatára, nem leszel egyedülálló anya, hiszen a kisbabának apa kell, aki anyagilag támogatja a gyermekét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Ebben az időszakban szereted az élet jó dolgait, és gyönyörű holmikkal veszed körül magad, ráadásul a testedben is szétárad az adrenalin. Kényelmes, esztétikus környezeted a családi vagy otthoni nehézségek időszakában is támogatást jelenthet számodra. De ne lepjen meg, ha a szokásosnál sokkal többet fogsz a pénz előteremtésére gondolni. Pénzre a kemény munka és jó szervezés révén tehetsz szert, ugyanakkor minden megszerzett fillérhez a hónap végén veríték tapad. De igazán megérdemled, hogy a saját cégedet vezethesd, amikor éveken keresztül türelmesen vártál a lehetőségre. Ha viszont túlestél a sorozatpasizáson, karriered is kezd fölfelé ívelni, és szeretnél családot alapítani.

Tudj meg többet az asztrológiáról:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

Jennifer Lopez a világ legmélyebb dekoltázsával is elegáns

Jennifer Lopez a világ legmélyebb dekoltázsával is elegáns

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Ilyen a tökéletes szépség-nap: fűszerezd meg egy kis luxussal! (x)

Ilyen a tökéletes szépség-nap: fűszerezd meg egy kis luxussal! (x)

PR

Kiderült: Lékai-Kiss Ramóna elárulta, miért ilyen gyönyörű az arcbőre (x)

Kiderült: Lékai-Kiss Ramóna elárulta, miért ilyen gyönyörű az arcbőre (x)

PR

Álomból valóság: Hogyan valósíthatjuk meg a céljainkat néhány alapvető lépésben? (x)

Álomból valóság: Hogyan valósíthatjuk meg a céljainkat néhány alapvető lépésben? (x)

PR

Ezért éri meg idén ősszel Zágrábba utazni (x)

Ezért éri meg idén ősszel Zágrábba utazni (x)