Erre a betegségre lehetsz hajlamos a csillagjegyed szerint

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sorozatunkban Ocskó Barbara asztrológus vezet be a téma rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Legújabb írásában abban segít, milyen betegségekre lehetsz hajlamos a csillagjegyed szerint.

Csillagjegyed nem csak a személyiségedről árul el sokat, de arról is, milyen betegségekre lehetsz hajlamos
Csillagjegyed nem csak a személyiségedről árul el sokat, de arról is, milyen betegségekre lehetsz hajlamos
Fotó: IMAXtree/Getty Images/Shutterstock/GLAMOUR

A mai rohanó világban annyira elfoglaltak vagyunk, hogy gyakorlatilag arra sem érünk rá, hogy betegek legyünk. Sokszor itt fáj, ott fáj, de az elme elnyomja, figyelmen kívül hagyja a jeleket. Fel sem merül bennünk a tény, mennyire fontos a megerősítés, és ha időben felismerjük a tüneteket, sokkal hamarabb meg tudunk gyógyulni. Ha már megvan a baj, és kialakult valamilyen betegség, akkor sokan meg is akarják érteni a miértjét, ezért elindulnak egyfajta önismereti úton, hogy kiderítsék betegségük lelki okát.

Ugyanis a betegségeknek mindig lelki okai vannak, hacsak nem egy velünk született betegségről van szó. Manapság már az orvostudomány is elfogadja, sőt egyre több orvos ezoterikus szemléletű ezzel kapcsolatban. Ha a testi tünet jelentkezik, akkor a lélek hosszú ideje van elnyomva, kirekesztve, és ilyenkor felborul az egyensúly, megjelenik fájdalom vagy betegség formájában. Lehet, hogy gyorsabb lefolyású betegséggel találjuk szembe magunkat, de olykor hosszabban is megállítanak bennünket, hogy csak magunkkal tudjunk foglalkozni.

A lélek ugyanúgy küzd a betegséggel, mint a test

Azt mondják, hogy a lélek magának választja a betegséget, mert fontosnak tartja a fejlődésében, és ha meg tud vele birkózni, és ki tud belőle gyógyulni, akkor olyan erőre és képességre tud szert tenni általa, ami az egész további életére pozitív hatással lesz. A legfontosabb: soha nem szabad elhinni, hogy a probléma vagy a betegség gyógyíthatatlan, mert abban a pillanatban elveszíthetjük hitünket a gyógyulással kapcsolatban.

Minden állatövi jegynek megvan a maga betegségekre hajlamosító testrésze. Ahogy már korábban is írtam, nem árt, ha több szempontból is megvizsgáljuk képletünket, jelen esetben a napjegyet és az aszcendens jegyét is olvassuk el. Természetesen nincs kőbe vésve, hogy csak ezekre a testrészekre kell figyelnünk, így jobb, ha hatványozottan figyelünk magunkra!

A Halak Újholdtól sorsfordító hatást és komoly lehetőségeket kapsz - ha jól használod

A Halak Újholdtól sorsfordító hatást és komoly lehetőségeket kapsz - ha jól használod

Kos

A Kos kritikus testrésze a fej, az agy és az állkapocs. Nagyon fontos, hogy figyeljünk, az érzékszerveink ugyanis itt működnek! Mint például a hallás, a szaglás, a látás, az ízlelés és még sorolhatnám, de ide tartozik az egyensúly érzékelés is. Nem véletlenül mondják a Kosokra, hogy fejjel megy a falnak.

Bika

A Bikánál a nyaki problémákra, nőknél a pajzsmirigyre kell odafigyelni. Ide tartozik a beszéd, ki tudom-e mondani, amit akarok, vagy esetleg torkig vagyok-e mindennel? A Bika jegy nagyon makacs tud lenni, de fontos, hogy ne essünk túlzásokba, figyelni kell az étkezésre és a hízásra való hajlamra.

Ikrek

Az Ikreknél a váll, mellkas, idegrendszer, kulcscsont és a légzés a sarkalatos pont. Állandó nyüzsgés az élete, társasági ember, jellemzően túlterheli magát. Ilyenkor cipeli a terheket - a kérdés csak az, vajon elbírja-e? A légzőszervi betegségnél figyeljünk az asztmatikus betegségekre.

Rák

A Ráknál a legjellemzőbb problémát a gyomor és a belek okozzák, ugyanis érzékenysége miatt sokszor nem tudja megemészteni, ami vele történik, dolgain rágódik, a múltba réved. Kifejezetten figyeljünk az emésztés okozta problémákra, a vékonybélre és a májra.

Oroszlán

Az Oroszlán legérzékenyebb területe a szív. Elképesztő életenergiával rendelkezik, ezért ezt terheli a legjobban. Figyeljünk a vérkeringésre, a szívvel kapcsolatos dolgokra, ne vegyen a szívére mindent, és ez ne befolyásolja őt a látásmódjában, ugyanis a szem is ide tartozik.

Szűz

A Szűz az egyik leginkább hipochonder csillagjegy az összes közül, nagyon fontos neki az egészsége, és ezért mindent meg is tesz. Tisztaságmániája miatt lehetnek problémái. Kritikus területei a has, a vékonybél, folyamatosan analizálja magát, így figyelni kell a pszichés eredetű betegségekre is.

Életed végéig boldog lehetsz a következő csillagjegyek mellett

Életed végéig boldog lehetsz a következő csillagjegyek mellett

Mérleg

A Mérlegeknél, ha nincs rendben a párkapcsolata, akkor gyenge és érzékeny terület lehet a vese. Fontos számára az egyensúly, ha ez felborul, úgy érzi, túlságosan le van terhelve, megfájdulhat a dereka.

Skorpió

A Skorpió uralja a nemi szerveket, a húgyhólyagot, a végbelet és a vastagbelet. Fontos, hogy az emésztése rendben legyen. Az egyik leggyorsabban regenerálódó csillagjegy, de neki is, mint a többi vizes jegynek, az érzelmeire kell nagyon odafigyelni, hogy ne betegítse meg magát.

Nyilas

A Nyilas leggyengébb területe a csípő és a comb. Ha meginog világnézetében, nem tud két lábbal a földön állni – ilyenkor szóba jöhet, hogy meggyengül az állóképessége. A máj is érzékeny terület nála, így fontos a méregtelenítés, és az alkohol elhagyása.

Minden csillagjegynek van egy sötét oldala, ami szakításkor mutatkozik meg - mutatjuk őket jegyenként

Minden csillagjegynek van egy sötét oldala, ami szakításkor mutatkozik meg - mutatjuk őket jegyenként

Bak

A Bak uralja a térdet, a bőrt, a fogakat és a csont szerkezetét. Fontos kérdés számára az érvényesülés és a hatalomvágy, egész életében építkezik. Nem beteges típus, általában nagyon tudatos az egészségével kapcsolatban.

Vízöntő

A Vízöntőhöz tartozik a lábszár, a boka és a sarok, a vénák valamint az erek. Fontos számára a szabadság, és a hogyan tudok a sarkamra állni filozófiája. Nem beteges típus, de nagyon sok pihenésre van szüksége, hogy teste folyamatosan regenerálódni tudjon.

Halak

És végül a Halak jegy, amihez a lábfej és a nyirokrendszer tartozik. Nagyon érzékeny és pesszimista tud lenni, kifejezetten figyelni kell a függőségekre és a depresszióra való hajlamra. Elengedhetetlen, hogy rendszer legyen az életében, ugyanis az sokat segít a mentális problémákon. Meditáció és a jóga kiváló lehet számára.

Tudj meg még többet az egyes csillagjegyekről:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Fenntartható biodesign és innovatív anyagtervezés - ez a Szimbio Lab sikerének két titka

glamour plusz ikon Fenntartható biodesign és innovatív anyagtervezés - ez a Szimbio Lab sikerének két titka

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)