Havi horoszkóp: Júliusban a Skorpió karrierje szárnyal, az Ikrek izgalmas kalandba bonyolódhat

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Új hónap, új lehetőségek. Olvasd el havi horoszkópodat, hogy megtudd, mit tartogatnak számodra a csillagok júliusban!

Erre számíthatsz júliusban a csillagjegyed alapján
Erre számíthatsz júliusban a csillagjegyed alapján
Fotó: Aniko Aliyeva

Mi vár a hónap szülöttére, a Rákra? Egy vízparti vakáció a hónap elején alkalmas lenne a szerelmi játék hangulati megalapozására. Megerősítheted kapcsolatodat a közös élményeknek köszönhetően. Tervezz romantikus vacsorákat, zenés-táncos programokat, vízparti kiruccanásokat vagy nézzétek együtt pároddal a kedvenc filmjeidet. Mindened megvan ahhoz, hogy szakmai és pénzügyi téren sikeres legyél: oly módon bánsz az emberekkel és üzletfeleiddel, amit a karrierlétra alsóbb és felsőbb fokán állók egyaránt értékelnek. Ráadásul jómódú barátod is érdekfeszítően izgalmas partnernek bizonyul, akiről tudod, hogy kíván téged. Ám a pazarló életmód hamar kiüríti a tárcádat, csak takarékossági intézkedések bevezetésével kerülheted el a kopp-időszakot.

AZ ÉVED: A párodat gyakran szólítja külföldre a kötelesség, néha legalább hétvégére csábítsd haza, biztos, hogy nem fogja megbánni. Augusztustól nem veheted félvállról a munkádat, ki kell szorítanod magadból azt a magas színvonalat, amely megfelel a munkahelyi elvárásoknak. A jövő év nyarán, amikor a Szaturnusz néhány hétre elhagyja a Halak jegyét és belép a Kosba, ahol együttállásba kerül a Neptunusszal, hivatásodban olykor teljes ködben navigálsz, de a hivatali helyzetedre, a belső rivalizálásra is oda kell figyelned. Ne hagyd, hogy kitúrjanak a helyedről, nem riadva vissza a taktikus módszerektől. Semmi esetre sem igaz, hogy nem érezhetsz szenvedélyt egy régi barát iránt. Tény viszont, hogy a kapcsolat ezzel egy másik szakaszba kerül. Ha a barátod átmegy az alkalmassági vizsgán, bátran vágj bele a kapcsolatba.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A szerelemben ugyan a hónap elején szélcsendre számíthatsz, de a nagyközönség igényeihez való kifinomult érzéked és kapcsolati tőkéd kapóra jöhet, ha a pénzed akarod gyarapítani. Légy büszke arra, hogy sokan törik magukat a kegyeidért, de egy munkahelyi kalanddal ne kockáztasd se az állásodat, se a párod elvesztését! Mivel ritkán választhatod meg főnökeidet és munkatársaidat, próbálj meg felülkerekedni sztereotip előítéleteden, mely szerint egyszerűen nem tudsz együttműködni bizonyos emberekkel. De életörömöd ragadós, stimulálja a partneredet, a barátaidat és az üzletfeleidet. Ha szerelmes vagy, mindent elkövetsz annak érdekében, hogy választottadat magadhoz kösd, de ennek a magadhoz kötésnek néha több köze van a manipulációhoz, mint a gyengéd érzelmekhez.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kellő összpontosítás híján teljesítményed leromlik, de kezdesz rájönni, hogy kedvességgel többre mész, mint követelőzéssel. Ennek eredményeképpen az emberek – főnökeidet, barátaidat és üzletfeleidet is beleértve – úgy donganak körül, mint a méhek a mézet. A környező világ felfedezése iránti lelkesedésedben nagyon sok mindent kipróbálsz és egész sor különféle jártasságra tehetsz szert. Ha keményen megdolgoztál az állásodért, eszed ágában sincs lemondani róla a párod vagy családod kedvéért. De gondoltál már arra, hogy ha kitartasz a kedvesed mellett, annak is meglehet a maga jutalma? Hogy egy kapcsolatot tartalmasan megalapozni is szép élmény lehet?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mit érdekel, ha a barátaid szerint nem illik hozzád az a különc komputerzseni, ha egyszer a tenyerén és a járgányán hordoz, ráadásul az erotikus kisugárzásában is lubickolsz? Ne hagyd, hogy a "jóakarók” elbizonytalanítsanak! Vigyázz, nem minden barát vagy rokon akar jót, az irigység is rossz tanácsadó lehet. Te viszont kezdeményezz új figurákat az ágyban: nem kell előre bejelenteni… Mivel a július nem egyértelműen problémamentes időszak, egyvalamit feltétlenül tarts szem előtt: ne riadj vissza attól, hogy támogatást kérj, vagy tanácsért folyamodj befolyásos ismerőseidhez olyan ügyekben, amelyeket egyedül nem sikerül megoldanod. Egy divatos nyaralóhely július utolsó harmadában olyan, mint az örök vadászmező: sosem fogynak el a zsákmányul ejthető hímegyedek.

Erre a 4 csillagjegyre bármikor rábízhatod az életedet, annyira megbízhatóak

Erre a 4 csillagjegyre bármikor rábízhatod az életedet, annyira megbízhatóak

Skorpió (10. 24-11. 22.) Facér Skorpiók a hónap elején dagadó vitorlákkal suhannak be a házasság biztonságos kikötőjébe. A közös nyaralás vagy nászút a legjobban 3-a és 11-e között sikerül. Ha bizonyítod, hogy képes vagy mozgósítani a benned lakozó hatalmas erőket, és egyre magasabb követelmények szerint teljesítesz, fokozatosan egyre több igényes feladatot bíznak rád, és az azzal járó csúcsfizetésben lesz részed. Ám a hónap végén bármennyire is szeretnél szabadságra menni, a saját érdekedben tegyél meg mindent azért, hogy igyekezetedet és szakértelmedet feletteseid is észrevegyék. Ennek eredményeképp igényesebb feladatokat kapsz, előléptetésben, béremelésben részesülsz, vagy magasabb beosztásba helyeznek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Még egy hűséges Nyilassal is megeshet, hogy találkozik egy olyan emberrel, aki valami rendkívüli élményben részesíti. Viszont aki él a szexuális szabadsággal, az legyen ahhoz is elég erős és érett, hogy ne rombolja szét a házasságát. Különösen 20-a után vagy vakmerő a szerelemben, féktelenséged azonban tönkreteheti a kapcsolatodat és még a vakációdon is elriaszthatja a férfiakat, vagy olyasmibe sodorhat, amit később megbánhatsz. Ne feszítsd túl a húrt, főleg a munkahelyeden ne! Ám a szerelem mindent legyőz, annak azonban csekély a valószínűsége, hogy megszerezz valakit, akinek elkötelezettségi problémái vannak. A legjobb, amit tehetsz, hogy hosszú pórázra engeded azt, aki fél a kötöttségtől.

Bak (12. 22-01. 20.) Már megtaláltad nagy Ő-t? Félő, hogy a párodban csak a sikeres üzletembert látod, és leghőbb vágyad, hogy te is benne legyél a pompás üzletekben. Ha egy szórakozóhelyen vagy üzletkötés során kiszúrsz magadnak egy izgalmas pasit, a hónap első harmadában bátran odaszólhatsz neki. Júliusban erotikád felszabadul, az ágyban teljesítőképesség szempontjából felülmúlhatatlan lehetsz. De a szex nem minden. Ahhoz, hogy a partnered megmaradjon melletted, beszélgetnetek is kell egymással, de azt sem árt megtanulnod, hogyan kell adni és kapni. Míg mások a hasukat süttetik a napon, te elsöprő sikereket aratsz, mint szakértő vagy üzletkötő. És mivel fel tudod használni kapcsolataidat az előmenetel érdekében, nem várat magára sokáig a szakmai és pénzügyi siker.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem bírod elviselni az unalmas, szürke hétköznapokat, az érzelmes jelenetek is halálra untatnak. A párod tökéletesen tisztában van mindezzel, és néha kiselőadást tart a szerelmi kapcsolatokban és a házasságban szükséges alkalmazkodásról. Bár az esedékes lakásfelújítás vagy ingatlanvétel padlóra küldhet anyagilag, vállalkozó, kockázatvállaló szellemednek köszönhetően hamar kimászol a csávából, ha teret adsz a kreativitásodnak. Időnként visszanyered saját testedbe és erotikus vonzerődbe vetett bizalmadat, így semmi sem állhatja utadat Erósz ormainak megrohamozásában 21-e táján talán még a közös reggelit is el bírod viselni egy szenvedélyes éjszakát követő napon.

Halak (02. 20-03. 20.) Hívd meg a kiszemelt pasit egy italra valami izgi szöveggel! De ne menj szobára az egyik kollégáddal, érd be a mobilszámával! Néha ugyan ádáz küzdelem indul a pároddal egy-egy jól fizető megbízás vagy éppen a távirányító megkaparintásáért; a harcból 20-ig többnyire te kerülsz ki győztesen. Viszont ha új ismerősöd vagy üzletfeled felhív, akivel akár közös céget is alapíthattok, hogy meglátogat, húzd magadra a legdögösebb fehérneműdet. Már a puszta öltözködés is beindítja a fantáziádat, csábítónak érezheted magad, pimasz megjegyzéseiddel pedig felébresztheted a pasi vágyát. Ugyanakkor egyesek a lakás- és ingatlanügyletek lebonyolítására látják elérkezettnek az időt.

Kos (03. 21-04. 20.) Júliusban a pénzügyekre összpontosítasz, kedvedre hódolhatsz Mammonnak 20-áig a Bika jegyében haladó Marssal. De légy óvatos, ha egy házias, gondoskodó Rák a hónap első harmadában felébreszti védelmező ösztöneidet! Hosszú távon nem lehetsz boldog vele, leszámítva a hálószobában töltött önfeledt perceket. Egy fájdalmas csalódás után nyilvánvalóan fogékonnyá válsz egy közismert, egocentrikus Oroszlán vonzerejére, akivel divatos helyekre járhatsz, hírességekkel találkozhatsz. A luxus érzése felvillanyoz, ezért otthon is próbálj meg olyan környezetet teremteni, de legalábbis drága parfümöt permetezni magadra. Hallgass azonban a szívedre, ne a barátaidra és az üzletfeleidre, akiknek nincs joguk beleszólni az életedbe.

Lesz olyan csillagjegy, aki megduplázza a vagyonát a következő hetekben

Lesz olyan csillagjegy, aki megduplázza a vagyonát a következő hetekben

Bika (04. 21-05. 20.) Az ingatlan- és részvénypiacon kitűnő érzékkel ismered fel az irányzatokat és hullámokat, amelyeket merészen lovagolsz meg, de vagyonodat is gyarapíthatod Jupiter támogatásával új bevételi és befektetési lehetőségeket fedezhetsz fel. De miért nem akarod korszerűsíteni a munkahelyedet? Vannak már olyan modern digitális technikák, amelyek meggyorsítják és minőségileg is javítják a munkát. Ne mondd, hogy így is megy, minek változtatni? Haladj a korral, ne félj a modern technikától! A július harmóniát és stabilitást ígér érzelmi és családi kötelékedben. Kényelmes otthont alakíthatsz ki, ahol akár gazdagabb rokonaidat is vendégül láthatod. De az sem kizárt, hogy egy régi barátságból vagy munkahelyi kapcsolatból valami több lesz…

Ikrek (05. 21-06. 21.) Minden érdekel, energikus vagy, és rendelkezel a virtuozitás képességével, ami szükséges ahhoz, hogy tetteidet siker koronázza. Bár az Ikrek jegyében lévő Jupiternek köszönhetően karriergörbéd kezd felfelé ívelni, ajánlatos óvatosan bánni a pénzzel; inkább tegyél félre, semmint meggondolatlanul költekezz. Mivel a nagy szakmai áttörésre még várnod kell, kár lenne kihagynod egy remek utazási vagy továbbképzési lehetőséget. 12-e után könnyen megy a dolog, mármint a pasizás. Egy szó, mint száz: a nyaraló- vagy szórakozóhelyek nem rosszak az ismerkedéshez. Bőséges kínálatot találsz az ilyen helyeken ahhoz, hogy akár a nagy Ő keresése közben is izgalmas kalandba bonyolódj.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Egész eddigi életedben helytelenül pisiltél, és még csak nem is tudtál róla

Egész eddigi életedben helytelenül pisiltél, és még csak nem is tudtál róla

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)

Te is irodai munkát végzel? - Így válassz okosan szemüveget (x)