Havi horoszkóp: Mit tartogatnak számodra a csillagok márciusban?

2022.március.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mit tartogatnak neked a csillagok márciusra?

Márciusi havi horoszkóp
Márciusi havi horoszkóp
Fotó: Aniko Aliyeva

Halak (02. 20-03. 20.)

A HÓNAPOD Márciusban bátran kezdhetsz vállalkozásba, család- vagy cégalapításba, munkahely-változtatásba vagy autóvásárlásba, biztosan sikerülni fog, amihez nyúlsz. Úgy tűnik, megtaláltad önmagadat, és ebben az időszakban gyökeres személyiségváltozáson esel át; az önfeláldozó társból izgalmas partner leszel, de nehezen fogadod el társad folyamatos biztosítékra törekvő igényét. Ha sikeres akarsz lenni, teljesen egyéni kell, hogy legyél, nem pedig beilleszkedni a már előre megjelölt normákba. Ne legyél a párod terapeutája, és azt is vedd észre, hogy a munkahelyeden néha elmosódik a határ segítség és kizsákmányolás között. Ne hagyd, hogy a pasid és pártfogoltjaid pszichiáterpótlékként használjanak!

AZ ÉVED Feldob, ha segíthetsz másoknak, hallgatag jellemeddel ellentétben sokat kommunikálsz, esetleg vitatkozol is, mindig annak védelmében, ami a legkedvesebb neked, a párodnak, a gyereknek, a művészetnek, a zenének, s mindennek, amiben hiszel. Ha abban reménykedsz, hogy a színművészet legnagyobb csillaga leszel, szükséged van mentorra és arra is, hogy publicitási lehetőséget kapj. Idén minden idealizált, az érzések, a tervek, a szándékok, a környezet és a felebaráti tisztelet bizakodó hangulatot ígérnek. Lehet, hogy a pároddal főnök-beosztott viszonyban álltok, de te vagy a szerencsehozója. Anyagi helyzeted fellendül, de nagyon szeretsz költekezni. Sziporkázó ötletekkel állsz elő, soha nem látott kreativitással és fantáziával dolgozol, ráadásul a megfelelő társadalmi körbe is beilleszkedsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Nem kellene lefeküdnöd a főnököddel a hónap elején, hogy megkapj egy pozíciót, mert megvan hozzá az eszed és a tehetséged. Szívesen játszol a tűzzel, de még a barátok is segítenek abban, hogy bejuss a klikkbe, amelyhez a kiszemelt lény tartozik. Könnyen lehet, hogy egy régi barátoddal bújsz ágyba, ami után újabb és még újabb szex következik. Ne azzal mérd a teljesítményedet, hogy mit tudsz megszámolni! Szakmai és anyagi sikerednek mértéke az, hogy milyen sikeresen tudsz kijönni a legkülönbözőbb emberekkel. Ha jobban lelkesedsz feladataidért, bizonyára jóval alaposabban jársz el a háttérértesülések összegyűjtésénél. A március jó pillanatokat tartogat egy szakmai szövetség létrehozására, de bármilyen partnerjelölt esetében csínján kell bánnod a biztonságkereséssel.

Bika (04. 21-05. 20.) A hónap elején a középpontban az eszmények és az utazások állnak, esetleg egyszerű kirándulások a hegyekben vagy egy művészeti városban a párod vagy egy barát társaságában. Hivatásbeli előmeneteled és anyagi helyzeted egyre inkább a kapcsolatépítő tulajdonságaidon múlik, és kezded felfedezni az erődet, amely azonnal napvilágra kerül, mihelyt kénytelen vagy erőteljesebben küzdeni a pozíciódért. Ne add fel a céljaidat, okosabb, ha olyan szakmai és üzleti kapcsolatokat ápolsz, melyeknek a kölcsönösség az alapja. Ha kapsz, adj érte. Ha adtál, tartsd természetesnek, hogy kapnod kell, de a neheztelések elfojtása rendkívül zavarossá teheti szerelmi és szakmai kapcsolataidat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha túl erősnek érzed a munkahelyi, jogi és hivatásbeli gondok szorítását és az intrikákat, akkor egy erotikus kaland vagy vakációs románc meglepően nagy hatással lehet rád. Ebben az időszakban a bolygók semmit sem „garantálnak”, csak a lehetőséget, hogy megmutasd, mi rejlik benned. Söpörd ki magadból azokat a negatív gondolatokat, amelyek egy „nem vagyok rá képes” beállítottságra vezetnek, és tanuld meg annak csínját-bínját, hogyan fogadtasd el magadat és az elképzeléseidet másokkal. Ám ahogy új munkaadódat szemléled, az az érzés mocorog benned, hogy kivételesen egy kis szerencséd lesz, és te lennél a föld legszerencsésebb nője, ha még a kezedet is megkérné.

Rák (június 22.-július 22.) Az utóbbi hónapokban gyakran elbizonytalanodtál, hogy akarod-e egyáltalán jelenlegi viszonyodat. A hónap elején a szembenállásban lévő bolygónégyes annak a jele, hogy minden gondolatod, energiád, érzésed, félelmed másokra irányul, különösen azokra az emberekre, akik a legjobban érdekelnek. Ha indulni szeretnél a választáson, sokat kell utaznod, integetned kell néhány lehetséges szavazónak, hiszen a győztes osztja szét a zsíros állásokat. De mivel nem kérsz a férfiuralomból, meg kell oldanod a párkapcsolatodban kiéleződött krízishelyzetet. Szükséged lesz ugyanis egy férjre, aki melletted áll. Az emberek a tenyeredből ennének, olyan bizalomgerjesztő vagy.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) Pasifronton változás várható, de amikor vállaljátok egymást, a rossz is ugyanúgy benne van a pakliban. Szingliként kezded elcsavarni néhány született agglegény fejét, de kiderülhet, hogy a fiúd egyszerre több vasat is tart a tűzben. Munkahelyeden és a magánéletedben várható változások tesztelni fogják rugalmasságodat, kapcsolataidat és stressztűrő képességedet. Ha fokozni akarod eredményességedet, javítanod kell a csapatszellemedet. Abban a hitben élsz, hogy a párod a lehető legjobban érti a dolgát, így a pénzügyeket ráhagyod. Csak később jössz rá, hogy a pasid vagyona, de még a saját korábbi megtakarított pénzednek a java is elpárolgott.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Túl sok kötelezettséget vállalsz egyszerre, ám ha szükséged van a pénzre, fel kell zárkóznod a munkahelyeden uralkodó rohamtempóhoz. Szerelmi életedben a hónap elején minden a rutin határain belül, különösebb lelkesedés nélkül zajlik. De azt is jobban tűrhetnéd, ha valaki megmondja neked az igazat. Az a bajod, hogy lehetetlen elképzeléseket táplálsz az ideális kapcsolatról, pedig a társad a szerencsehozód, és egy munkahelyi viszonnyal nem kockáztathatod, hogy elveszítsd. Partnered nem éppen az őszinteség bajnoka, de ő és a főnököd is olyan titkokat bíz rád, amelyek megterhelik a lelkedet. Emellett neked is megvannak a rejtélyes kis ügyeid, amelyekről nem beszélhetsz másoknak.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) Jellemző rád, hogy partner nélkül egyszerűen életképtelen vagy. Mégse költözz össze vele a hónap elején. Ha a párod irtózik az esküvőtől, nem kell összefonódnotok, de azért néha menj el vele olyan helyekre is, ahová nincs kedved. Jólesik majd neki, hogy részt akarsz venni az ő dolgaiban. Kreativitásoddal anyagi helyzeted is sínre kerül. A flörtölés fázisában idén gyakori ellenség a bizonytalanság: a szóban forgó személy csábít, de még mindig vannak kétségei és félelmei, amelyeket fel kell oldanod. Szeretnél egy kisbabát, de lehet, hogy gazdasági okok miatt ódzkodsz a gyerekvállalástól. Ám ha a gólya rossz címet kap, és berepül a házadba, ne küldd vissza.

Skorpió (október 24.-november 22.) Ha ismered a kedvesed gyengéjét a drága borok iránt, vállalod a költségeket, hogy a kamrádban tarts néhány üveggel. Ám a Merkúr, a Neptunusz és az Uránusz arra ösztönöz, hogy üljetek le megbeszélni a közös jövőtöket. Nem lesz egyszerű együtt élni egy túlságosan független fazonnal, de minden jóra fordul. Ne feledd, hogy a jó szándék szép dolog, hacsak nem unaloműzésképpen foglalkoznak a barátaid és munkatársaid ennyit a szerelmi életeddel. Lehet, hogy kicsit üres a kapcsolatuk? Ingadozó hormonszint és a hírhedt narancsbőr: mindez orvosolható mozgással. Az edzőteremben vagy a medencében úgy tarthatod magad formában, hogy új arcokat ismerhetsz meg. Családod tagjaival pedig ideje megértetni, ki a főnök az otthonodban.

Nyilas (november 23.-december 21.) A hónap elején gazdasági kérdésekkel foglalkozhatsz, talán azért döntesz így, mert ezen a területen nem a küllem meg a csillogás számít. Tapasztalatból tudod, hogy a férfiak vagy azonnal telefonálnak, vagy soha. Ha a párod nem telefonál, vagy nem akar megismerkedni a családoddal, feladhatod a reményt. Ám ha életed párja túlságosan engedelmes, és hiányoznak a vicces szócsaták, értékelni fogod egy izgalmas kolléga humorát. Párban? Ha nem is társaságban, de otthon, a négy fal között dicsérd meg gyakrabban életed párját, és éreztesd vele, hogy nem a nem létező szőke hercegre hajtasz, hanem egy valódi hús-vér srácra. Otthonodat elöntheti a víz, de ne hagyd, hogy egy autóülésen csavarják el a fejed.

Bak (12. 22-01. 20.) Vajon miért nem értetted meg eddig, hogy az élet nem csak munkából áll? De már kezdesz ráeszmélni, hogy gyereket nevelni többet jelent, mint egyszerűen előteremteni a költségeket. A hónap elején ne szégyellj felajánlani valakinek egy forró közös éjszakát! Légy merész. Ám ha a pasidnak nincs pénze, így semmi szükség arra, hogy a hónap végén utána vesd magad. Ha viszont te indulsz vásárolni, előre írd meg a listát, nehogy többet költs, mint kellene. Márciusban szaporodnak az üzenetek és a névtelen telefonhívások, ez valóban érdekes rejtvény, egy detektívtörténet cselekményének tűnik. Logikával soha nem találnád ki, hogy ki keres, mert akire gondolsz, nem az igazi: próbálkozz inkább intuícióval, így könnyen leleplezheted a tettest.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Cégednél a hónap elején virágzik a korrupció, és az is nyilvánvaló, hogy szinte lehetetlen pontos képet alkotnod egy épphogy csak felületesen ismert fickó pénzügyi viszonyairól. De pénz dolgában te is meglehetősen könnyelmű vagy. A barátságtól a szerelemig a hónap elején rövid a lépés, az sem kizárt, hogy újrakezded a viszonyt az exeddel, de egy újabb csalódásnak most nincs helye. Csak egy villámcsapás, egy váratlan esemény, és képes leszel meggondolni magad. Barkácsolással, türelemmel és kreativitással mindent elintézel, de a váratlan események márciusban kettesével jönnek. Kiszámíthatatlan, eredeti partner vagy, mint mindig, de szeretteid nehezen viselik el a szabályok elleni lázadásaidat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a menstruációs szegénység ellen

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a menstruációs szegénység ellen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője