Havi horoszkóp: változást hoz a Bika szezonja - itt a nagy májusi horoszkópod

A Bika időszakába lépve sorsfordító változások következhetnek be, lássuk mit tartogatnak neked május hónapra a csillagok!

 Ezt ígérik a csillagok május havára
Ezt ígérik a csillagok május havára
Fotó: Aniko Aliyeva

Bika (április 21. - május 20.)

A HÓNAPOD A hónap kezdetén megkérik a kezed, de szükségét érzed annak, hogy valami új érzelmet élj át a lepedő alatt. Egy kedves barát örömmel teljesíti minden vágyadat, de a bolygók felajánlják, hogy kísérletezz a virtuális szexszel is. Az Uránusz a jegyedben újdonságokat keres, rosszul érzed magad attól a gondolattól, hogy bezárd magad egy ketrecbe. Lehet, hogy a szív és az ész nem egyezik tökéletesen, de az a lényeg, hogy akit szeretsz, az hűséges legyen hozzád. Ám egy kisebb csalódás vagy veszteség arra késztethet, hogy zárkózz el minden új találkozás elől. Talán úgy döntesz, hogy csak a karrieredre és a meggazdagodásra összpontosítasz. Ha a hónap végén úgy érzed, barátságtalan, ellenséges hely lett a világ, vonulj vissza a kuckód biztonságos fedezékébe.

AZ ÉVED Kemény leckék árán kell megtanulnod, mit jelent, ha nincs elég bátorságod legyőzni a változtatástól való félelmedet. Megbánod, ha görcsösen ragaszkodsz a régi, bevált dolgokhoz. Tudod, hogy a barátaid és támogatóid jót akarnak, ezért nem is neheztelsz, amiért beleütik az orrukat a magánéletedbe. A szerelemben idealista lehetsz, főleg akkor, ha egy régen történt szakítás még mindig sóként marja szíved sebeit. De nem kell sietned, hiszen valószínűleg inkább a barátságra mész. Túlságosan elfoglal a munkád vagy céged megmentése ahhoz, hogy a hercegedre gondolj. Egyik barátod vagy szponzorod azonban rávehet, hogy töltsetek el együtt néhány szenvedélyes éjszakát. De ne áltasd magad azzal, hogy a kapcsolat tovább tarthat, mert te leszel az, aki nem akar tovább menni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Harcias főnököd azzal vádol, hogy baklövéseket követsz el. Ám ha egy baki hirtelen felborítja az időbeosztásodat, az nem az agyad hibája, hanem a rossz szervezésé. De könnyen túlteszed magad a balsikeren, azt viszont már nem tűröd el, hogy egyik barátod vagy kollégád protekció révén megelőzzön a rangsorban. Ne hagyd magad belevinni dühös konfrontációkba az emberi játszmákat kedvelő partnerek vagy kollégák által, különösen, ha tudod, hogy ilyen esetben csak te veszíthetsz. Fantasztikus rábeszélő képességednek köszönhetően viszont ügyesen korrigálsz egy rossz döntéssorozatot. Tekézel? Táncolsz? Golfozni szeretsz? Lépj be egy sportklubba vagy egyesületbe: csomó olyan partnerjelölttel találkozhatsz, akivel közös az érdeklődésed.

Rák (június 22.-július 22.)

Ha meg tudod mutatni a partnerednek, hogy valójában az ő oldalán állsz, és nem harcolsz ellene, akkor képes leszel újra egyensúlyba hozni magánéletedet. Májusban személyes kapcsolatok és régi barátságok segíthetnek anyagi gondjaidon. Csak jól járhatsz, ha elfogadod egy Bika ajánlatát, vagy üzlettársi kapcsolatot létesítesz vele. Annak ellenére, hogy a különféle városnéző túrák után felhólyagosodik a lábad, ne kényszerítsd testedet egész napos tétlenségre: Nemcsak hogy kevés energiád lesz a szerelemnek szentelni magad, de még az érzésekben sem lesz sok kedved elmerülni. Ebben a pillanatban nagy szükséged van a stabilitásra, az utóbbi idők csalódásai pedig egyre inkább a problémák elhallgatására, valamint munkamániára késztetnek.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Nincs olyan póz, amelynek a kipróbálására egyik kollégád vagy ügyfeled nem tud rábírni. És a szexmaraton csak akkor ér véget, amikor mindketten teljesen kifáradtok. De nem vállalod a felelősséget, amikor bármilyen "probléma" felbukkanásakor a partneredet hibáztatod. A probléma az, hogy a kapcsolatod érdekesből unalmassá vált. Mindketten könnyen átlépitek személyes határaitokat, pedig éppen a határok szükségesek ahhoz, hogy kapcsolatod újjáéledjen. Még keresed Őt? Egy sportos pasival eltöltött előszezoni nyaralás nagyon jót tesz még akkor is, ha közben izomlázzal kínlódsz. De a párkapcsolatodban adódhat némi összetűzés, lehet, hogy a különböző politikai nézetek miatt, a szívetek viszont tökéletes összhangban dobog, és egy kapcsolatban ez a legfontosabb dolog. Lehet, hogy az álomlovagod nem is idevalósi – a munkád vagy tanulmányaid révén sok külföldi pasit megismerhetsz.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Az Uránusz már évek óta támogat új és zseniális ötletek kiagyalásával, de másokkal elfogadtatni ezeket már nem lesz olyan egyszerű. Sokat kell harcolnod, a többiek nyíltan támadnak, de ha a viták 18-a táján eldurvulnak, engedj! Állandó versenyezhetnéked tönkreteheti a kapcsolatot a pároddal vagy üzletfeleiddel. Még egyedül? Májusban szinte egy hét sem telik el anélkül, hogy valamelyik ügyfeled randevút ne kérne tőled, de mivel a többségük foglalt, ez a hónap közepén csak megerősíti a férfiakról alkotott rossz véleményedet. A hónap utolsó harmadában viszont élvezd ki a szexet, ami egyik megbízóddal vagy üzleti partnereddel fantasztikus, de érzelmileg ne bonyolódj bele a kapcsolatba.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Nem bízol azokban a vonzó pasikban, akik áramvonalas sportkocsival száguldoznak, és bűnösen soka pénzük. De mikor fogod végre elhinni, hogy a párod igazán szeret? Hogy tényleg képes megváltozni, és hogy véget vet a playboyéletének. A hónap első felében tanácsos elkerülnöd, hogy kockázatos vagy bizonytalan kimenetelű befektetésekbe fogj. Az üzleti lépések türelmet, megfontoltságot igényelnek. Egy hivatalos utazás, tanulmányút vagy nyelvtanfolyam csodálatos lehetőség idegen kultúrák tanulmányozására, és jó alkalom szellemi horizontod bővítésére. De ne akarj békebíró lenni ott, ahol se béke, se bíróság, mert ítéleted béke helyett csak személyes ellenségeskedést hozhat. Azt viszont tudod, hogyan csillapítsd le az izgatott kollégákat és ügyfeleket,

Az Újhold ma a Bika jegyébe lép - itt az ideje, hogy új dolgokat teremts

Skorpió (október 24.-november 22.)

Ha az engedetlen gyerekek időnként feldühítenek, légy szigorúbb, de ne hisztis – csemetéidnek határozott anyára van szükségük. Ha túl sok sebet kaptál egy kapcsolatban, hamarosan kihevered a dolgot, és megint megkívánsz valakit. Ne várd a szikrát, de ha egy kedves fickó meghív, mondj igent. Talán csak kijöttél a gyakorlatból, és a hormonjaid felélénkülnek a megfelelő környezetben. Egy gyertyafényes vacsora például megfelelő hangulatba ringatna. Lehet, hogy a pasid, akivel együtt dolgozol, pénzéhes hiénának nevez, pedig egyáltalán nincs szükséged arra, hogy egy gazdag pasi után vesd magadat. A saját vállalkozásod olyan jól megy, hogy egészen biztosan nem a szeretőd pénze vonz.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Viharos szerelem van kilátásban, de ha az utóbbi időben nem volt elég őszinte a kapcsolatod, akkor üljetek le megbeszélni közös jövőtöket. Lehet, hogy meg akarsz szabadulni valamitől, ami már régóta zavar, és ami hátráltatja vagy gátolja a párod iránti szerelmet. Akkor most lenne a megfelelő alkalom erre. Mondd el neki, mi jár a fejedben. A munkádban ugyan sok zseniális ötlet pattan ki a fejedből, de ugyanazokat a javaslatokat már nem szívesen fogadják a családban. Néhány közeli hozzátartozód ellened fordul, vagy előítéletesen fogadja azt a fickót, akit bemutatsz otthon. Az ügyfeleid és kollégáid között is akad néhány agglegény vagy elvált férfi, akik közül néhány próbálkozik nálad.

Bak (december 22.-január 20.)

Szükséged van a hatalomra, mert nélküle csupán egy értelmetlen gépezet egyik fogaskerekének érzed magad. Persze nem elég pusztán akarni a hatalmat, hanem kreatívan kell tudnod felhasználni. De meddig akarsz még otthon kuksolni? Vagy az egész életedet egyedül akarod leélni, csak mert egy kapcsolatod rosszul sikerült? A szerelem egy számítógépes zseni vagy üzletfél képében toppan be az életedbe, de egyik exed megpróbál bekavarni nektek. Megszorítások a láthatáron, ezért nincs kedved kockázatot vállalni, jelzálogkölcsönbe belegabalyodni, vagy olyan adósságokat csinálni, amelyeket esetleg nem tudsz törleszteni. Várod a fejleményeket egy pozitív irányváltás reményében.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

A háború szele és az abból következő pénzügyi baklövések után már jó úton haladsz az ingatlanvásárlás felé. De lehetőleg ne a gázpedált nyomva vezesd le feszültségedet, mozogj és kirándulj inkább. Ez ráadásul az ereidnek is jót tesz. Ha költözködésen vagy szakításon töröd a fejed, megtörténhet, hogy olyan döntést hozol, amelyet a későbbiekben megbánsz. 11-e után úgy képzeled, hogy egy halom jó ötleted van. De hány ötletből profitálsz? Bizonyára van az ötleteid között olyan is, amelyből meg tudnál élni. Kellemes kapcsolatot alakítasz ki egy Kossal, Ikrekkel vagy Nyilassal. Összeköltözésre, együttélésre azonban nem kerül sor, ettől elsősorban te ódzkodsz.

Jobb, ha ezt a 4 csillagjegyet nem idegesíted fel, mert félelmetesek, amikor haragasznak

Halak (február 20.-március 20.)

A hónap első felében megvalósíthatod álmodat, hogy szeretkezz repülőn, hajón vagy vonaton utazva (de az autóban is jó lesz). Ha egyik kollégád vagy egy pasi, akivel a chaten találkozol, valami szokatlant ajánl neked, ha tetszik, éld meg örömmel ezt az új szenvedélyt, de ne legyenek túl nagy elvárásaid a jövőre nézve. Ha feszült vagy, engedd ki a gőzt futással vagy mondd el barátaidnak a problémáidat. Tippjeik megnyugtatóak lesznek, és segítenek abban, hogy kiegyensúlyozottabb szemszögből láss a dolgokhoz. Számtalan új barátra, támogatóra teszel szert, ráadásul még előléptetésről, fizetésemelésről is hallani fogsz. Pénzügyi térképed a hónap végén kincsekhez vezet, ha nem térsz le az egyenes útról, s minden nap haladsz néhány lépést előre De legyél szabálytisztelő üzleti ügyeidben, eszedbe ne jusson kijátszani a rendeleteket.

Kos (március 21.-április 20.)

Kerüld az intrikát, a titkolódzást, a sumákolást vagy a kis szemfényvesztő manővereket! Ha viszont te esel áldozatául ilyesminek, azon csak az segít, ha a teljes igazság napfényre kerül. Kíváncsiságod nemcsak tudást eredményez, de elvezethet a sikerhez is. Egy rosszul induló vállalkozást némi erőfeszítés árán helyrehozhatsz. Ne félj szerződéseket bontani és új szerződéseket kötni! Ha alkudozni kell, alkudj! Normális nő vagy, normális szükségletekkel, de az utóbbi időben megégetted magad, és ez óvatossá tesz. De májusban a szerelem veled van, szikrázóan, gátlástalanul. Kár, hogy az erotika 25-ig egészen más irányt vesz. Jupiterrel a jegyedben igazi tavaszérzés kerít hatalmába, a hónap végén elég perzselő hangulatban leszel.

Ez is érdekelhet

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

"Nem hiszed el, mi történt velem az ágyban!" - Elképesztő olvasói történetek

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról