Heti horoszkóp: A Mérlegek bizalmával visszaélnek, az Oroszlánoknak pénzügyi gondjai lehetnek - Augusztus 16-22.

2021.augusztus.16.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: A Mérlegek bizalmával visszaélnek, az Oroszlánoknak pénzügyi gondjai lehetnek - Augusztus 16-22.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Népszerűtlen feladatokat bíznak rád, ha nem mondasz nemet, összeroppanhatsz. Minduntalan összekapsz a kollégáiddal, nem vesztegeted az idődet olyan hétköznapi dolgokra, mint a kollégákkal és ügyfelekkel szembeni udvariasság. Kedvesednek viszont az égvilágon semmi joga nincs, hogy a barátaidat és támogatóidat megválogassa,

Bika (04. 21-05. 20.) A pasid nem egy költő, aki képes virágos mondatokat kitalálni, de biztos lehetsz abban, hogy van köztetek elektromos szikra. Ám minden, amit csak a fiúd mond, úgy hangzik, mintha, üzleti ajánlat lenne. De a te tetteidet is a haszonszerzés motiválja, még a szerelemben is. Egy nagy energiákat igénylő ügyben végre fordulóponthoz érkezel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szembeszállsz családod gyámkodásával, de ha állandóan azon siránkozol, hogy semmire sem érsz rá, legalább otthon oszd be az idődet. 20-a táján rajtakaphatnak valamilyen szabálysértésen, de elutasítják a fellebbezésedet. Egy kis férfitársaság sosem árt. Ha a párod hivatalos útra megy, te sem ülsz otthon és kötögetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Kemény versenytársaid lesznek egy mindent eldöntő felvételi interjú során, de mégis kiderül, hogy te vagy az esélyesebb. Előveheted régi ötleteidet, mert alkalmad nyílik arra, hogy megvalósítsd őket. Lehet, hogy összeszurkálsz egy vadonatúj gumit, hogy a főnököd kicserélje neked. Tudsz reklámszöveget írni, mindenekelőtt azonban költekezni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Pénzügyi gondok, jogi viták keseríthetik meg életedet, de anyagi helyzetednek gyors javulása mellett a hosszú hétvégén tető alá hozhatod azt a megállapodást vagy szerződést, amellyel korábban kudarcot vallottál. De ne ébredjenek hiú remények benned, ne áltasd magad azzal, hogy képes lehetsz meghódítani egy megrögzött agglegényt!

Szűz (08. 24-09. 23.) Élvezed, hogy nélkülözhetetlen vagy a munkahelyi gépezetben, ám ha eddig tehetségtelen szerető voltál, legfőbb ideje egy elsöprő kalandnak. Férfi és női munkatársak ebben az időszakban gyakran utaznak együtt, tárgyalásokon vesznek részt, együtt töltik a szabadidejüket, de nem akarnak többet egymástól, mint futó kalandot.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Utálod, amikor a pasid visszaél a bizalmaddal, rokonaid a hátad mögött tárgyalnak a téged érintő kérdésekben. De még ennél is jobban utálod, amikor a párod nem ad hírt magáról. Megpróbálsz viszont magabiztosnak látszani egy procc helyen, de nehogy eszedbe jusson az az ostoba ötlet, hogy apa és anyagi biztonság nélkül akarj gyereket.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Néhány döntésedet meg kell változtatnod, de komoly anyagi haszonnal járhat, ha ápolod üzleti kapcsolataidat. Kőkorszakiak a módszereid, de hatásosak, amikor valamennyi lehetséges vetélytársadat és rokonaidat is sakkban tartod. De nincs más dolgod, mint alkalmazkodni a változásokhoz. A héten ne vágj házvásárlásba, lakáselújításba.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kiveted a hálódat a főnöködre, de ő is többet kíván tőled, mint kollegiális kapcsolatot. Nem lennél képes hagyományos munkát végezni, mert fojtogatónak éreznéd a rád kényszerített szabályokat. A párodat ki kell gyógyítanod a karrierizmusából, de vigyázz, hogy a most született jogi megállapodásokból ne származzék hátrányod.

Bak (12. 22-01. 20.) Gyakran akad dolgod külföldön, talán ott akarsz továbbtanulni. Ha úgy érzed, hogy a szeretőd vagy üzlettársad csak kihasznál, nem mutat kellő felelősségérzetet a pénzkezelés terén, s jóval kevesebbet fektet be a kapcsolatba, mint te, érdemes tiszta vizet önteni a pohárba. A szerelemben az fog történni, amire mind a ketten egyformán vágytok.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A hűségeskü az esküvőn szívből jön, de ugyan honnan is tudhatná egy házaspár, mit jelent „jóban-rosszban együtt lenni”, míg mindkettőt ki nem próbálták? Az üzleti életben most senki sem tesz semmit a másik számára anélkül, hogy ne várna érte valamit cserébe. De örülsz, hogy olyan pasival bújsz ágyba, akinek a kisujjában van az üzlet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne fogadd el mások játékszabályait, és ne tűrd el, hogy a párod munka-vagy rendmániájával kiborítson. A pénz viharos családi vita forrása lehet, ráadásul nehezen kezelhető emberekkel hoz össze a balsorsod. De nem ijedsz meg, ha a párodnak rossz kedve van, veszed a bátorságot, hogy ellentmondasz neki – ideális feltételek egy házassághoz.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!