Heti horoszkóp: Munkahelyi stressz, szerelmi csalódás - Augusztus 30-szeptember 5.

2021.augusztus.30.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: Munkahelyi stressz, szerelmi csalódás - Augusztus 30-szeptember 5.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Munkahelyeden állandó hajszában élsz, felháborít, hogy egyesek büntetlenséget élveznek, bármennyit lopnak, csalnak. Védd meg munkádat és jó hírnevedet azzal, hogy távol tartod magad a kísértéstől, mind a vállalkozásodban, mind a munkahelyeden. De használd ki összeköttetéseidet, s egykettőre állást szerezhetsz magadnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Kerüld a hamis és tisztességtelen embereket, és ha neked van külső kapcsolatod, ne reménykedj benne, hogy botrány nélkül megúszhatod. Barátnőd nagyon ravasz nő, és sikerülhet éket vernie közétek. De keményen dolgozol, hogy felkészülj az előtted álló jól fizető, de kitartást igénylő feladatra, ám a hét végére minden remekül sikerül.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mind a munkahelyeden, mind az otthonodban elkerülhetetlenek a zűrös helyzetek. Főnökeid kellemetlen meglepetéseket szerezhetnek, egy titkod kitudódhat, ezért épp olyan fontos vigyáznod az ártó szándék felismerésére, mint saját erkölcsi támadhatatlanságodra. Ha külföldi munkát vagy üzletkötést tervezel, ne húzd tovább az időt!

Rák (06. 22-07. 22.) Külföldi utazás vagy munka meghiúsulhat, ám ha valaki hamis információkat ad meg egy állással vagy utazási lehetőséggel kapcsolatban, akkor ki kell válogatnod a valós, helytálló adatokat és helyre kell hoznod egy szörnyű igazságtalanságot. Nem jössz ki a főnököddel, de ez nem csak a te hibád: a vitához legalább két fél kell.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Rokon vagy szerető csődbe juttatta a cégedet, most pedig te próbálod meg tönkretenni az ő üzletét. Egyik barátod vagy kollégád 5-e táján meg tud szerezni neked minden pénzügyi adatot, amire szükséged van. Ám ha igazi társkapcsolatra vágysz, a pasid erre még nem érzi elérkezettnek sem az időt, sem önmaga elszántságát.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a párod meghiúsítja az üzletedet, és állandó körülötte a káosz, félre kell állítanod. Ha át kell venned partnered munkakörét, jól kereshetsz, pótolhatatlanná válhatsz, de a gyereket azért ne cipeld be a pasid munkahelyére. Annyira ne szeresd a fiúdat, hogy akár a büszkeségedet is feladd, és eltűrj más nőket is, vagy beavasd az üzleti ügyeidbe.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egy csalódás vagy a pároddal való munkahelyi összetűzés után már nem tudod elhinni valódi, tartós vonzalom létezését férfi és nő között. Ezért lehet az is, hogy egy két lábon járó zseniben leginkább az egyénisége és a gondolatai érdekelnek, kapcsolatotok barátságon alapul és nem testi vonzódáson. Az íráshoz viszont van tehetséged.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szerelmi életedben, munkahelyi barátságodban valami tisztátalan és botrányos történhet. Lehet, hogy ingatlanügynökségbe fektetsz be, csak azért, hogy az adóterheidet enyhítsd, de később már érdekelni kezd az üzlet világa. A hét végén azon kell elgondolkodnod, hogyan lehet elsimítani a családi bajokat, amelyek nem nagy horderejűek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tudnod kell, ha valaki olyan gyorsan került a csúcsra, mint te, annak persze akadnak alattomos és kíméletlen ellenségei. Hiba lenne elhinned, hogy munkatársad komolyan gondolja veled ezt a kis kalandot. De azt sem gondolhatod komolyan, hogy főnököd egyik alkalmazottjába beleszerethet. Hiába is szeretnéd, ha a családod elfogadna.

Bak (12. 22-01. 20.) Rokonod fennkölt elvei nem akadályozzák meg őt abban, hogy hazudjon neked. Ha nem veszted el a fejed, akkor te is észreveheted. Szóbeszéd tárgyává válhatsz, járgányod lerobbanhat, de a munkádban nincsenek elvesztegetett perceid. Azonnal mérhető eredményeket produkálsz, ami anyagi szempontból nagyon kedvező. Tiéd lesz az elsőbbség.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Még ha fenyegetve érzed is anyagi érdekeidet, óvakodj a trükközéstől, hiszen ahhoz, hogy lenyűgözd üzletfeleidet, elég a kreativitásod. Utazgatni fogsz, és körülnézel a világban. Ha az életed eddig azzal telt, hogy felépítsd a vállalkozásodat, most már nyaralásra is jusson időd, de egy szerencsétlen pasin is megkönyörülhetsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Tisztességtelenség, félrelépés miatt botrány várható, és ha üzleti kapcsolatod szexuális töltést is nyer, hamar kötélnek állsz. Bekerülhetsz egy széltoló hálójába, ám ha a pénz miatt ellenségeid vannak, nem kell velük becsületes játékot űznöd. A párod bajba jutott cégeket vásárol fel, aztán feldarabolva eladja őket, ebből tesz szert haszonra.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban