Heti horoszkóp: A Bikák remekelnek a munkában, az Oroszlán szívét összetörhetik - Október 18-24.

2021. október 18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: A Bikák remekelnek a munkában, az Oroszlán szívét összetörhetik - Október 18-24.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha vállalatnál dolgozol, akkor a csapatszellemed alapján alkotnak rólad véleményt, ezért ki kell venni a részedet a közös munkákból. Szinte válogatás nélkül hódítasz, nehezen tudod különválasztani a munkát és a szexet. Szexualitásod mélyén olyan titkok rejlenek, amelyeket senkivel sem akarsz megosztani. De védekezz a szexuális zaklatás ellen!

Bika (04. 21-05. 20.) Valóban rendkívüli teljesítmény, hogy még magának a cégtulajdonosnak a figyelmét is sikerül felkeltened. Ha önteltségedben nem követelsz többet, mint amennyi megillet, akkor minden hivatalos megállapodásod a javadra válhat. Kalandodnak a leleplezése viszont komoly nyomásgyakorló eszköz lehet hitvesed számára.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A hivatásodnál fogva sokat utazol, esetleg külföldön akarsz továbbtanulni. Egyik barátod vagy megrendelőd nagy hatással van rád, de mielőtt ágyba bújnátok, nem ártana igazán megismerni. Jó néhány sportban vagy tanulmányban teheted próbára képességeidet, talán karriered, házasságod vagy szerelemi kapcsolatod is itt kezdődik.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem tartod elképzelhetőnek, hogy két ember között olyan kapcsolat legyen, amely érzelmekben és testi örömökben egyaránt gazdag? Ha pénzről van szó, a párod nem kicsinyeskedik, mégsem érdemes nekifutnod egy olyan kapcsolatnak, ahol családi teendőid erősen megterhelnek és a pároddal kölcsönösen hatalmi harcokba ütköztök.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A pasid a hét elején közli veled, hogy pusztán egy kellemes viszonyt akar, és hogy egy tartós kapcsolatnak még a gondolatát is verd ki a fejedből. Párban? Házasságod jóvoltából viszont újabb és újabb ajtók nyílnak meg előtted. De vigyázz, mert 22-e táján sok gyanús alak kószál az utcákon, aki csak a megfelelő alkalomra és áldozatra vár.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jó a híred a szakmádban, van néhány elégedett megrendelőd, de a héten túlságosan elfoglal a pénz utáni hajsza. Nincs jogod jómódú szeretőd anyagi helyzetéről és előző kapcsolatairól faggatózni. Ám ha az az ára a szerelemnek és a pénznek, hogy teljesen alá kell vetned magad egy másik ember akaratának, akkor inkább lemondasz róla.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párod eddig úgy vélekedett, hogy a jegyesség nem igazán időszerű intézmény, akkor a hét második felében elérkeztek a nemek közötti háborúhoz. Sokan azt gondolják, teljesen elment az eszed, mert sokat kockáztatsz, ugyanakkor a hét elején nyerhetsz is. De befektetésben hullámhegyek és hullámvölgyek között kell lavíroznod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az utóbbi időszakban hajlamos voltál elvonulni a világ és rosszindulatú kollégáid elől, de mivel az álszerénység nem vezet sikerre, ne zárd el magad a külvilágtól. Kénytelen vagy beszélgetni munkatársaiddal akkor is, ha kellemetlen a téma. Ha a járgányod egy kerekeken időzített bomba nem tudnál valahogy másik autót szerezni?

Nyilas (11. 23-12. 21.) A hét elején azokkal barátkozol, akikkel pillanatnyilag érdemes, egész életedet kitölti a társasági élet. Hevesen reagálsz egyik barátod közeledésére, és arra gondolsz, ez nem maradhat annyiban, lehetőséget kell adnotok egymásnak. Elképzeléseidnek nagyvonalúsága, kockázatvállalásod és vakmerőséged pedig megbénítja üzleti riválisaidat.

Bak (12. 22-01. 20.) Pályád felfelé ível, jól fizető munkát kaphatsz, de harcba kell szállnod pozíciód megerősítéséért. Arra viszont nincs szükséged, hogy lihegve erőlködj a nagyfőnök kedvében járni, miként céged többi hatalom- és pénzéhes alkalmazottja teszi. Ám ha kombinálod a kreativitást és a kockázatvállalást, jelentős mértékben növelheted bevételeidet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Zajlik az élet körülötted, az elismerést és a támogatást gyorsabban és könnyebben eléred, mint más időszakokban. De nem tetszik neked, hogy a főnököd nem bízik benned. Annyira lekötött eddig a tanulás vagy a munkád, hogy egyszerűen nem értél rá futó kalandokra. Vagy most érkezett el az idő, amikor egészséges tested megköveteli a jogait?

Halak (02. 20-03. 20.) Hagyd a vágyálmaidat, amikor kizárólag üzletről van szó! Gazdag, befolyásos pártfogód túl nagy falat a számodra. De néha erélyesebben kell föllépned, ha le akarod dönteni azokat a korlátokat, amelyekkel munkaadóid körülvesznek. A pénz megmutatja kapcsolatod minőségét: a többet kereső fél diktálni kezd a kevesebbet keresőnek.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Sokkoló, brutális és tanulságos videó került elő az erőszakos rapper Diddy-ről

Sokkoló, brutális és tanulságos videó került elő az erőszakos rapper Diddy-ről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Mutatjuk, mire figyelj a csodás arcbőr érdekében (x)

Mutatjuk, mire figyelj a csodás arcbőr érdekében (x)

Ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Nincs még programod a hosszú hétvégére? - Mutatunk egyet! (x)

Nincs még programod a hosszú hétvégére? - Mutatunk egyet! (x)

Így szabadulj meg a stressztől egy fárasztó nap után (x)

Így szabadulj meg a stressztől egy fárasztó nap után (x)