Heti horoszkóp: Az Ikrek pénzügyei bonyolódnak, a Mérleg számára új szerelem van a láthatáron - Szeptember 6-12.

2021.szeptember.6.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: Az Ikrek pénzügyei bonyolódnak, a Mérleg számára új szerelem van a láthatáron - Szeptember 6-12.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Igyekszel bevenni a felső vezetés bástyáit, a legfelső körükben mozogsz, ami főleg a pasid miatt kötelező, megszerzed, akit akarsz, még akkor is, ha becsvágyadnak egy másik nő esik áldozatul. Ha átveszed a cég menedzselését, jobban megy az üzlet. A főnöködet is megkaphatod, de leplezd le, ha a melóban vagy az ágyban kontármunkát végez.

Bika (04. 21-05. 20.) Új állásod nemcsak arra kell neked, hogy a számláidat fizetni tudd, hanem arra is alkalmas, hogy a munkahelyeden, ahol sok az elérhető pasi, levadássz valakit. Ha nagyban űzöd az üzletet, nincs középút, cégednek terjeszkednie kell. A munkában örömteli események, de a változásokat kezeld ügyesen, ne félj az új helyzetektől!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Találj ki valamit, hogy enyhítsd az adóterheidet, a család üzleti ügyeinek intézését is átveheted, de a párodhoz a hét elején nagyon bonyolult üzleti vagy szakmai kapcsolat fűz. Szórakozni, utazni, ünnepelni fogsz, házassági ajánlatot is kaphatsz, de félő, hogy a változásokat 7-e magasságában nem tudod az ellenőrzésed alatt tartani.

Rák (06. 22-07. 22.) A párod a hét első napjaiban nagyon ért hozzá, hogy éreztesse veled, nélküle soha nem boldogulnál. Készülj fel a partnered és főnököd játszmáira, s ne add fel becsvágyó céljaidat, hogy csak a pasidnak és a családodnak élj. Nem árt tudni, hogy a sikeres tárgyalásokat és pályákat hideg fejjel és józan ésszel tervezik, nem pedig a szívre hallgatva.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A kapcsolat elején egy függetlennek, izgalmasnak tetsző pasi rendkívül ígéretes lehet számodra, de ha azt akarod, hogy kérje meg a kezed, ő viszont nem akar nősülni, válassz egy megbízható típust, aki mellett biztonságban érzed magad. Hitvesed vagy főnököd hagyományokkal szembeszálló jelleme viszont kihívás lehet számodra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Sem a munkahelyeden, sem utazásod során ne játszd meg az elcsábított ártatlant, amikor egyszerre több vasat tartasz a tűzben, de leginkább a pénzes pasikra buksz. Bár nem vagy olyan sikeres a munkádban, mint a párod, te is keményen elveszed, ami neked jár. De csak akkor házasodj, ha megtaláltad a tökéletes élettársat és szexpartnert.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Remek üzletet szerzel a cégednek, megjelenik életedben az az agglegény is, aki később feleségül vesz. Ami a szexet illeti, a pasid új fogásokkal próbálkozik, de ne úgy akarj megszabadulni a családi gondoktól, hogy a saját testedet bocsátod áruba. Mázlid van a szerencsejátékban, a pároddal is megpecsételhetitek a két cég együttműködését.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A párod a hét elején azt veti a szemedre, hogy hogy nem eléggé bízol benne, de te mikor bíztál meg benne? Talán inkább meg kellene próbálnod megérteni őt ahelyett, hogy elítélnéd. Csinálsz néhány hülyeséget a szerelemért, több ismerősödnél és kollégádnál leszel beszédtéma, de ez nem zavar, hiszen irigykedve emlegetik a nevedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tudsz bánni az emberekkel, eléred, hogy rokonszenvesnek találjanak, még akkor is, ha néha a kötelességek elleni lázadásoddal megőrjíted kollégáidat. A hét közepe kedvez az állásvadászatnak. Ha kevés a pénzed, állást változtatsz, ám ha az új helyeden túl gyorsan kerülsz a szakma csúcsára, számíthatsz arra, hogy akadnak majd ellenségeid.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem sokat teketóriázol, ha zsíros állás vagy a főnököd megszerzéséről van szó, de egy valóságshow-ba is bekerülhetsz, ahol bizonyíthatod improvizatív készségedet. Intim kapcsolatba kerülhetsz külföldi üzletfeleddel, de a csinos, üzletszerű öltözködés és a megfelelő fizetés is egyre fontosabb számodra, amióta vonzó munkaadód mellett dolgozol.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Partnered arra bátorít, hogy folytasd a főiskolát, hiszen megvan az eszed ahhoz, hogy hitvesed segítségével üzletasszony legyen belőled. Főnököd szigorú fegyelmet tart, és ha nem tetszel neki, el is felejtheted a nagy pénzekhez fűzött reményeket. Házastársad, pártfogóid óhaját teljesítsd, de maradj ki a munkahelyi és üzleti csatározásokból.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel a héten anyagi vagy szexuális függőségbe kerülhetsz a párodtól, nem szabad meghunyászkodnod. Könnyen keltesz lojalitást magad iránt befolyásos személyek részéről s előnyödre fordíthatod üzleti riválisaid gyengéit. De 7-e táján ellenőrizd a pasid telefonhívásait, ha olyan titkos megbeszélésre hivatkozik, ahonnan nem jöhet el.

Ez is érdekelhet

Úristen: rég nem láttunk Palvin Barbiról ilyen forró képeket

Úristen: rég nem láttunk Palvin Barbiról ilyen forró képeket

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla