Heti horoszkóp: Ezt ígérik az ünnepekre a csillagok - Április 11-17.

2022. április 11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: Ezt ígérik az ünnepekre a csillagok - Április 11-17.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Meggyűlhet a bajod a törvény képviselőivel és politikai ellenfeleiddel, de megvan a főnököd és kedvesed támogatása, véleményük figyelembe vételével tudod tartani a lendületet. Mivel a fontos események a felszín alatt történnek, figyelj a belső hangodra, megérzéseidre, mert májusban megkezded önmagad újra feltalálásának csodálatos folyamatát.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a hét elején elfogadod barátaid és támogatóid invitálását, egy zártkörű bulin szponzort, üzlettársakat szerezhetsz, de olyan emberekkel is összebarátkozhatsz, akikkel készségesen bekapcsolódsz egy jótékonysági szervezet munkájába. Húsvét előtt viszont ne söpörd a családi és munkahelyi problémát a szőnyeg alá.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a párod, aki rangban fölötted áll, eddig nem mutatott érdeklődést a hivatásod iránt, most olyan ajánlatot közvetít számodra, amelyet a cég vezetése tenni kíván neked. Nem számít, ha a kozmosz káoszban tombol, most feljebb léphetsz a ranglétrán. Húsvétkor ne sajnáld rokonaidtól az odafigyelést: számítanak szervezőképességedre.

Rák (06. 22-07. 22.) Kellemes ünnep van kilátásban, ha úgy döntesz, hogy világjáróként vagy humanitárius, politikai munkád miatt elutazol egy művészeti városba, ahol kreatív ötleteidnek érvényt szerezhetsz. A hét közepén meghozott döntések tartós következményekkel járnak karriered és vállalkozásod alakulására nézve: fordulópontot jelentenek munkahelyi életedben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szabadulj meg haszonleső pasidtól, aki csak a pénzedre pályázik, faragd le jogi és ügyvédi költségeidet. Lehet, hogy a párod vagy zseniális képességekkel megáldott kollégád, akit csak a munkája érdekel, eddig nem volt hajlandó lekötni magát, ám ha a megfelelő időpontban keresztezed az útját, feleségül vesz, és utána minden sínre kerül.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha eddig más nem is érdekelt, csak a munka és az üzlet, és hogy ne legyen rumli körülötted, most olyan társ mellett kötelezed el magad, aki önzetlen teremtés, aki nélkül nem tudsz élni. Házasságodban, családi életedben az önfeladás örömteli és felemelő érzés, de szükséged van egy rövid szünetre, hogy a pároddal kiléphessetek a mókuskerékből.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Komoly kereslet mutatkozik szolgáltatásaid iránt, javulnak a munkakörülményeid. Itt az ideje, hogy felfedezz egy intuitív módszert bármilyen feladat elvégzésére. Ha még szingli vagy, az ünnepen azon kapod magad, hogy egyik barátoddal vagy a régi lánggal próbálkozol. Ennek akár még jó vége is lehet – az emberek megváltoznak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Rendkívül kreatív vagy, pároddal a harmónia felhőjén lebegtek. Az a jó, hogy kedvesed nem csak megérti romantikus vágyaidat, hanem ki is elégíti azokat. A szerencsejátékok neked kedveznek, talán a trónörökös is bejön a képbe. De arra is lehetőség nyílik, hogy családi életed vagy munkád bizonyos bonyolult kérdéseinek mélyére juss.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Családod támogatása nélkül nagyon nehéz lesz konkrét eredményeket várni lakás- és ingatlanfronton. Ám semmi nem probléma, azonnal a megoldáson töröd a fejed. Új feladatot is elvállalsz, melyben rengeteg lehetőség rejlik mind anyagilag, mind pedig kreatív szempontból. De az elkötelezettség sem csapda, ha szereted azt, akivel együtt vagy.

Bak (12. 22-01. 20.) Az ünnep előtt rövid utazásaid során olyan emberekkel találkozol, akiknek nézetei a spiritualitás és új igazságok felfedezésére serkentenek. Próbálj meg segíteni azoknak, akiknek szükségük van a támogatásodra. Vásárláskor elég okos vagy ahhoz, hogy ne dőlj be semmi gagyinak. Ám ha pénzt szeretnél költeni, tedd azt a szokásos óvatos módon.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ez az időszak anyagilag ígér elégtételt számodra. Jóllehet nem nyered meg a főnyereményt, protektoraid segítségével egyre többet keresel, de a plusz pénzeket hajlamos vagy rögtön el is szórni. Ám az ünnepek előtt minden megrögzött szinglit utoléri a sorsa. Igaz, némi időre van szükséged, hogy megnyílj és hallgass a partneredre.

Halak (02. 20-03. 20.) Az életnek vannak hullámvölgyei, de most egy mérföldkőhöz érkezel az életedben. Nyugodtan használhatod saját kreativitásodat minden felmerülő probléma megoldására. Ne hidd, hogy mindig racionálisnak és módszeresnek kell lenned! De itt az ideje, hogy izgulj, mert váratlan kinevezés, távoli utazás teszi emlékezetessé az ünnepnapokat.

Papp Gréti

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A szoknyák ideje lejárt, ez a kacér ruhadarab veszi át a helyüket ezen a nyáron

A szoknyák ideje lejárt, ez a kacér ruhadarab veszi át a helyüket ezen a nyáron

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

4 dolog, amit muszáj leellenőrizned a fényvédő címkéjén, mielőtt megveszed (x)

4 dolog, amit muszáj leellenőrizned a fényvédő címkéjén, mielőtt megveszed (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Ha ezt a lépést beiktatod a szájápolási rutinodba, garantáltan egészségesebbek lesznek a fogaid (x)

Ha ezt a lépést beiktatod a szájápolási rutinodba, garantáltan egészségesebbek lesznek a fogaid (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)