Heti horoszkóp: Az Ikrek munkát cserélhet, a Rák nagyon érzelmes lesz - Február 21-27.

2022.február.21.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: Az Ikrek munkát cserélhet, a Rák nagyon érzelmes lesz - Február 21-27.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Nehezen bírod elviselni a gondolatot, hogy a pároddal dolgozz, aki túlságosan el van merülve a munkájában. De az sem kizárt, hogy egyetlen pasi kedvéért sem vagy hajlandó feladni hivatásodat és barátságaidat. Vagy attól félsz, hogy túlságosan is élveznéd? Anyagi helyzeted ingatag, pénzügyi segítséget kell nyújtanod egyik barátodnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Folyamatosan követed álmaidat és céljaidat. Tény, hogy a legjobbat várod barátaidtól és kollégáidtól. Ha pénzről és munkáról tárgyalsz, 25-e táján ne kövesd el azt a hibát, hogy hogy kényes területre tévedj. Tudhatnád, hogy a főnök bírálata nem épp a legcélravezetőbb út a karrier építéséhez. Ám a tévedés nyílt beismerése lefegyverzi a másikat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A közelmúltban a pénz- és állásügyeidet érintő kihívásokkal teli időszak hamarosan véget ér, ezért csak így tovább! A héten sor kerülhet munkahely-változtatásra, vagy egy új helyzet kihasználására, de meg kell találnod a megfelelő hangot rokonaiddal. Aláírásnál, szerződéskötésnél, távoli utazásnál fő az óvatosság!

Rák (06. 22-07. 22.) Több akarsz lenni józan párod számára puszta munkatársnál, aki kihasználja, hogy reménytelenül érzelmes vagy. Egy romantikus programmal megbolygathatod a lelkivilágát, de az üzleti életbe lehetőleg ne ártsd bele magad, és vigyázz, ha barátaidnak vagy rokonaidnak pénzt kölcsönzöl! Ne legyél aranytojást tojó tyúkocska!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha együtt dolgozol a partnereddel, sok mindent vágsz a fejéhez, de legalább a jövőben válaszd szét a magánéletedet és a hivatásodat. Közvetlen környezetedben mindenki elhalmoz a tanácsaival, holott nem is kérted, de elképesztő, hogy a munkádat és a pasidat illetően milyen sok érdekes információs anyaggal ajándékoz meg a modern technika.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szereted a párodat a rendetlensége és szétszórtsága ellenére. A hét közepén minden arra a kérdésre hegyeződik ki: szerelmed megér-e annyit, hogy felkeresd és hajlandó legyél engedményeket tenni. Ha nincs írásos munkaszerződésed, ügyelj arra, hogy ne kerülj hátrányos helyzetbe. Ha gyakran vagy rosszul, lehet, hogy kisbabád lesz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Talán csak képzelődsz, hogy egyik lakótársad vagy albérlőd érdeklődik irántad. Akár nyíltan meg is kérdezhetnéd tőle, mire célzott a megjegyzéseivel. De ne akarj olyan nővé válni a munkahelyeden sem, aki ad, anélkül, hogy kapna, aki hagyja, hogy a partnere használja a testét és a bankkártyáját. Ne mondj le a tiszteletről és a törődésről!

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szerelem ott van a levegőben, egy éjszakát eltölthetsz romantikus partnereddel, aki emlékeztetni fog, miért vagytok együtt. Munkád, művészi ambíciód új fordulatot vesz, a pezsgő is ömlik, mint a Niagara. De ne bontsd fel kedvesed leveleit, ne nyomozz utána! Ha nem avat be bizonyos dolgokba, akkor azok nem is tartoznak rád.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha egyik kollégád vagy néhány chat-üzenet miatt bukfencet vág az értelmed, főnököd azért elvárja, hogy elvégezd a munkádat. Felvételi interjúd sem úgy alakul, ahogyan tervezted. Az életedben jelenleg még korántsem világosak a dolgok, és lehet, hogy kissé összezavarodsz. Ne hagyd, hogy a stressz eluralkodjon rajtad. Bízz magadban!

Bak (12. 22-01. 20.) A szerelemben már eléggé biztosnak érzed magad ahhoz, hogy leereszd védőpajzsodat és megmutasd igazi énedet. Pénzügyeid viszont jelenleg nem túl stabilak. Tedd meg, amit kell a szükséges biztonság megteremtéséhez! Megtanulhatod, hogyan használd a fesztelen kedvességet és a behízelgő jó modort, hogy beilleszkedj a hírességek közé.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha igazságtalanul támadsz partneredre, főnöködre vagy üzlettársadra, olyan ellenreakciókat hívsz ki magad ellen, amelyek még inkább ellentmondásra ingerlik. Egy kapcsolat aligha vészeli át az anyagi gondokat, családodban bizonyos pénzügyi döntések vagy beruházások kapcsán véleménykülönbségek alakulnak ki.

Halak (02. 20-03. 20.) Amikor horogra akadt az aranyhal, a szerelem és egy előnyös üzleti együttműködés álomvilággá varázsol mindent körülötted. Ám ha a hitvesedről és rokonaidról van szó, 25-e táján tótágast áll benned az értelem. De nem az a foglalkozásod, hogy a párod és rokonaid lelki szemétládája legyél, még a beszélgetésre sem mutatsz túl nagy hajlandóságot.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő