Ezt ígérik a csillagok erre a hétre: április 12-18.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Ezt ígérik a csillagok erre a hétre: április 12-18.
Fotó: Gettyimages.com

Kos (03. 21-04. 20.) Nemcsak kiváló koponyával rendelkezel, de azt is tudod, hogyan kell kamatoztatni ezt a kincset a munkádban, és persze bevételeid növelésére. Vizsgán, jogi ügyben nyerő helyzetbe kerülsz, új kapcsolat vagy internetes Love Story miatt úszol a boldogságban. Néhány jól irányzott bókkal belophatod magad valaki szívébe.

Bika (04. 21-05. 20.) Partnereddel, családod tagjaival legyél őszinte, a titkolózással nem jutsz messzire. Nem sokat ér a házasság vagy jegyesség, ha a pasid külföldön él és emiatt hetekig nem látjátok egymást. Ám ha úgy érzed, hogy a párod nélkül nem tudnád magad eltartani, 17-e táján találsz magadnak olyan munkát, amiből jelentős bevételre számíthatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Menj társaságba, mert ott új szövetségest találhatsz, aki sikereidben támogat. Itt az alkalom, hogy megoszd örömödet azokkal, akik bíztattak, segítettek. Ha együtt akarsz dolgozni a társaddal egy új, izgalmas helyen, ő is osztja lelkesedésedet. Mostanában feltűnően sok embert vonzol magad köré, és bevonod őket a reményedbe és a terveibe is.

Rák (06. 22-07. 22.) Főnöködnek nincsenek lelkiismereti kételyei, elvárja tőled, hogy sérülten is bemenj dolgozni, nehogy gond legyen egy külföldi céggel aláírandó megállapodással. Partneredből, munkaadódból a pénzember beszél. Ám ha nem viseled el a kiszolgáltatottságot, hajlandó leszel szemet szemért, fogat fogért alapon játszani!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Utazásra, vizsgára, jogi ügyek rendezésére, üzleti és szakmai kapcsolatok ápolására kiváló ez a hét. Szerelmes vagy, de nem tudod, hogy a pasid, aki félti a szabadságát, mondta-e egyetlen nőnek is, hogy szereti? Ha nem akarod, hogy közös megbízatásotok után lelépjen, dolgozz ki új taktikát, amivel jó irányba terelgetheted.

Szűz (08. 24-09. 23.) Izgatottan készülsz új munkahelyedre, ahol legnagyobb meglepetésedre rég látott szeretőd ugyanott gazdasági igazgató. Összeszűröd vele a levet – s nem csak a magánéletben. Munkád megérdemelt bérét most érdemes megkérni, de a pasidnak is bebizonyíthatod, hogy több vagy, mint egy tartozik-követel rovat egyik tétele.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ismert üzletasszonnyá válhatsz, de megsokszorozódnak otthoni kiadásaid. Bőkezűen osztogatod kegyeidet, a pasidat is ráveszed, hogy bevallja, mit érez irántad. Ám ha nem hozatod rendbe a lakást, később csupán a lebontás marad. A házasságot tekintsd üzletnek, de ne zavarjon, ha határozottabbnak kell lenned a partnereddel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Túl fortélyos vagy, és ez sem a munkában, sem az üzleti tárgyalásokon nem mindig válik hasznodra. De tényleg annyira szükséged van egy állásra és a pénzre, hogy kizárólag számításból hajlandó lennél akár a párodnak is dolgozni? Beszállhatsz barátod üzletébe, de ne hagyd, hogy családi kötelezettségeid megnehezítsék a dolgaidat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Energikus vagy az új szerelmi, szakmai és üzleti kapcsolatok létesítésében, szakmádban hóbortos művésznek tartanak, de nem mindig viszed végig a dolgokat, hogy valamilyen kézzelfogható eredményt is felmutass. Ha azon tűnődsz, vajon hány barátnője van pillanatnyilag a pasidnak, ne legyél harmadik, adj neki ultimátumot.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkahelyeden és otthon végzett tevékenységedben is állandóan bizonyítanod kell egészen addig, míg talpon tud maradni vállalkozásod. Amikor eldöntöd, hogy családot alapítasz, kénytelen leszel közönséges halandóként, állásba járó nőként szerencsét próbálni az üzleti életben. De tartsd tiszteletben hozzátartozóid nézeteit!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha feladsz egy társkereső hirdetést, életvidám társat találsz, és attól sem kell tartanod, hogy kapcsolatotok unalmassá válhat. Termékeidet kiállíthatod kereskedelmi vásárokon, de ne vegyél tudomást néhány kétszínű emberről, akik csak arra várnak, hogy beavasd őket üzleti vagy magánéleteddel kapcsolatos titkaidba.

Halak (02. 20-03. 20.) Sikeresen hozol tető alá egy megállapodást, de ne legyél túlságosan nagyvonalú, mert ezt később megbánhatod. Ha utolsó munkaadód csődöt jelentett, életed párja mellett, vagy a családi vállalkozásból viszont meggazdagodhatsz. De ami az anyagiakat illeti, egyik barátod vagy rokonod visszaélhet azzal, hogy gyakorlatilag neki dolgozol.

Ez is érdekelhet

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”

„Életem első csoportszex élménye azzal kezdődött, hogy megcsókoltam egy barátnőmet”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói