Heti horoszkóp: A Kos napjai szenvedélyesek, az Oroszlán a társaság kedvence - augusztus 14-20.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: augusztus 14-20.
Heti horoszkóp: augusztus 14-20.
Fotó: Getty/IMAXtree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Kedvenc vesszőparipád szenvedélyes kapcsolatot teremthet. A kreatív tevékenységek sikerrel kecsegtetnek, de 16-a táján elszámítod magad, kockázatos pénzügyi terved zátonyra fut. De jól fizető munka a láthatáron! Ám ha ki nem állhatod a papírmunkát, hamar a munkaadód fejéhez vágod: nem azért vagy ott, hogy az irodában kuksolj.

Bika (04. 21-05. 20.) A hét végén igazán csak otthon érzed jól magad, egy családi összejövetel alkalmat ad az ünneplésre. A héten nyitottnak kell lenned új élmények és módszerek befogadására, szeretőddel vagy üzlettársaddal pedig kibújhatnátok a ruháitokból, szétlocsolhatnátok egy kevés fűszeres olajat. A hét közepén mindketten erre gondoltok.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A hét végén utazgass, ismerkedj a neten, művelődj, szórakozz! Remekül tudod tálalni elképzeléseidet, és ha rábukkansz egy társkereső hirdetésre, ami tetszik, azonnal válaszolj rá! Ám ha valakit a hét közepén szeretnél elküldeni melegebb éghajlatra, ne fogd vissza magad, de fogadd el, hogy a családban nem te hordod a nadrágot.

Rák (06. 22-07. 22.) A hangsúly a pénzügyekre tolódik: csordogál a pénzpatak, de nem elég jó munkát végezni, jól is kell adminisztrálnod magad. Baráttal 16-a táján ne kezdj közös vállalkozásba, de a hét közepén még az autómosónál is összefuthatsz potenciális szponzorokkal, jól tejelő ügyfelekkel, s egy kiváló reklámlehetőséget sem szabad kihagynod.

Csillagjegyek, akik a leginkább összeillenek, és a legjobbat hozzák ki egymásból

Csillagjegyek, akik a leginkább összeillenek, és a legjobbat hozzák ki egymásból

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A hét végén körülötted forog a világ, a társaság kedvence lehetsz. Régi kapcsolat újjáéledhet, pályát módosíthatsz, de a munkát ne próbáld meg összeegyeztetni a párkapcsolatoddal. Annyira ne legyél naiv, hogy azt hidd, meg tudnád változtatni a párodat, munkahelyi viszonyodnak viszont úgy kell működnie, mint egy közös vállalkozásnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Próbálj meg a változatosság kedvéért szexis nő lenni! Pénzügyi és szerelmi taktikáid a hét végén kudarcra vannak ítélve, de ha nem várod el, hogy mások is olyan mereven és unalmasan éljenek, mint te, és egy szerelmes éjszaka gondolatától sem idegenkedsz, hivatalos vagy üzleti utazásod közben végre átadod magadat a vágynak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A hét végén csak a partikon és a szexen jár az eszed. Ha szponzorra vagy befektetőre van szükséged, mondj igent egy meghívásra, ott találkozhatsz vele. Ne hidd, hogy a barátság megöli az erotikát, hiszen a szerelmesek igenis lehetnek barátok. Ám ha a pasid csak a szexalanyt látja benned, eszedbe se jusson üzleti és testi kapcsolatba lépni vele.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kapcsolatteremtő készséged előnyt jelent a magas pozíció megszerzésénél, de munkahelyi viszonyod sokkal bizonytalanabb, mint ahogy ezt elképzelted. Ha valaki úgy tör be az életedbe, mint egy forgószél, s a magánéletedben földrengés van kitörőben, fékezz be a karambol elől. Cégednél viszont minden visszatér a régi kerékvágásba.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kiszakadsz a taposómalomból, és ha bikinit húzol, nyaralásod vagy külföldi munkád közben találkozhatsz valakivel, aki hevesen reagál közeledésedre, de akivel nem lehet közös jövőt tervezni. Nem vagy hajlandó mások utasításait végrehajtani, ám ha meg akarod tartani az állásodat, gürcölj és mutatkozz méltónak a cégednél elfoglalt helyedre.

Ezek a csillagjegyek bírnak a legnagyobb teremtő erővel

Ezek a csillagjegyek bírnak a legnagyobb teremtő erővel

Bak (12. 22-01. 20.) Ha azt hiszed, hogy dúsgazdag palimadarat fogtál, aki csak arra vár, hogy jól megkopasszad, saját csapdádat készíted elő nagy buzgalommal. Kedvesed vagy gyermeked miatt nagy kiadásokba vered magad, de ha igazán szeretsz valakit, képesnek kell lenned bárhová elmenni érte. Olykor túl kell lépni önmagadon és kockázatot vállalni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A hét végén bízd a társadra az irányítást, hiszen életed párja a te javadat akarja. De ne hagyd, hogy egy uralkodni vágyó hím parancsolgasson neked. Jól gondold meg, milyen következményekkel járhat a házasságodat, a lakáshelyzetedet és az otthoni körülményeidet érintő döntésed: zárj ki minden kockázatot, mielőtt lépnél egyet.

Halak (02. 20-03. 20.) A hét végén érdemes új munkát, másodállást elvállalni, vagy igent mondani olyan megbízatásra, ami megtöltheti a zsebedet. Lehet, hogy szexuális életed a munkahelyedre korlátozódik. Dögös járgányoddal ne veszélyeztesd a közlekedés biztonságát, a hét közepén viszont kiderül szeretődről (üzletfeledről), hogy már messziről bűzlik a pénztől.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Csak óvatosan, ezek az ételek ártanak az agyadnak

Csak óvatosan, ezek az ételek ártanak az agyadnak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ezzel az otthoni kezeléssel elképesztő változást érhetsz el, ha dúsabb hajat szeretnél (x)

Ezzel az otthoni kezeléssel elképesztő változást érhetsz el, ha dúsabb hajat szeretnél (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

4 dolog, amit muszáj leellenőrizned a fényvédő címkéjén, mielőtt megveszed (x)

4 dolog, amit muszáj leellenőrizned a fényvédő címkéjén, mielőtt megveszed (x)