Heti horoszkóp: Rendeződnek a problémáid - augusztus 15-21.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: augusztus 15-21.
Heti horoszkóp: augusztus 15-21.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Olyan jómódú partnerrel hoz össze a sors, aki boldoggá tud tenni, merész vállalkozásod is beüt. De kollégában, rokonban ne bízz meg! Munkahelyeden határidő-mulasztás miatt felelősségre vonnak, s valaki megpróbál ártani neked. De hitveseddel muszáj vakációznotok – ezzel jobban egymásra hangolódtok, mint valaha is az elmúlt időszakban.

Bika (04. 21-05. 20.) Kedvesedre, otthonodra több pénzt kell áldoznod, ám ha a kapcsolataidra számítasz, csalódás érhet. Rendeződik egy családi probléma, de legyűrhetetlen vágyat érzel egy gazdag pasi iránt, akit nem kaphatsz meg. Mégsem veted a csatornába magad miatta, céged viszont néhány merész ötlet révén hirtelen kiheveri az anyagi csapásokat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Olyan társsal vagy szakmai pártfogóval találkozhatsz, aki apja/anyja lehetne a gyermekeidnek. Ha megosztod vele a kívánságaidat, az intimitást teremt, feltéve, hogy elvárások nélkül teszed. Ha utaznod kell, most tedd, de munkahelyi és lakásproblémáid továbbra is nyomaszthatnak, ráadásul a hét végén az állásod is veszélyben forog.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy állásváltoztatás magasabb jövedelmi szintre juttat. Ám a hét végén képtelenség értelmes dologról beszélni veled, mert mindig elúszol a mindennapi problémák elől. Törődj bele, hogy nem kerülheted el az egyértelmű magyarázatokat. Ha utazni akarsz, de nem tudsz rá egy vagyont költeni, menj el önkéntes segítőnek valahová a nagyvilágba.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel pénzzel ebben az időszakban mindenkit le lehet venni a lábáról, munkaadód készen áll arra a hét elején, hogy anyagi előnyöket biztosítson számodra. A pasid vagy külföldi hódolód agglegényéletét könnyen felboríthatod, ám ha egy többmilliós üzletről van szó, szeretőd vagy üzletfeled még a jelentését sem érti annak, hogy tisztesség.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mind ez ideáig valahogy soha nem a megfelelő pasiba szerettél bele, s mivel nincs időd meséket hallgatni, kidobsz valakit, aki nem az igazi. A hét elején úgy érzed, hogy közös hullámhosszon vagytok egyik kollégáddal vagy külföldi megbízóddal. De változtass sürgősen a külsődön, és csinálj magadból legalább látszatra sikeres üzletasszonyt!

Csillagjegyek, akik összeférhetetlennek tűnnek, mégis erős párost alkotnak

Mérleg (09. 24-10. 23.) Foglalkozhatsz esküvőd előkészületeivel, nászutad megtervezésével, de túl sok előleget követelsz a nászéjszakára… Kíváncsi vagy, milyen különleges képességekkel rendelkezhet szeretőd, aki beszállt az üzletedbe. Utóvégre ő sem csinálhatja másképp, mint a többi férfi. Vagy igen? De kimerültség esetén szabadságra kell menned.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Miért ne tennél eleget főnököd vagy üzleti ismerősöd kívánságainak, amikor te is ugyanezt akarod. Ha vállalkozásod vagy kapcsolatod nem olyan, mint kellene, emlékeztesd magad arra, hogy nincs rózsaszín boldogság: az csak illúzió. Valaki átver, te viszont átkozod magad a férfiakkal és üzleti partnereiddel szembeni együgyűségedért.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Társaságodban vagy luxusnyaralásodon egymást folyton váltogató pasik bukkannak fel. Némi szerencsével jól haladsz előre művészi munkáiddal. A hét elején ügyesen eladhatod magadat az álláspiacon, csak a jó híredre vigyázz. Munkahelyi kapcsolatod miatt nem adhatsz alapot a hét végén főnöködnek vagy családodnak a csámcsogásra.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvesed vagy rokonod vonakodása akkor látványos, ha olyan vágyadról van szó, amelyet felszínesnek tart. Ilyen például a luxus. Szingliként beházasodhatsz a vagyonba, de a hét elején az tetszik neked a legjobban a munkádban, hogy sok pénzt keresel. De mi haszna van hétvégi utazásodnak, ha utána is ilyen szétszórt vagy?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szabad szerelem időszaka már elmúlt, de a szerelem és a népszerűség eszközével a párod mindig irányíthat. De kívánhatnál-e annál jobbat, mint hogy szeressen? Viszont biztos, hogy nem érdekel olyan fickó, aki tartós kapcsolatot, védett otthont keres. Abból pedig, amit ügyfeled fizet neked, talán még egyperces telefonszexre sem futja.

Halak (02. 20-03. 20.) Munkahelyi kapcsolatod jó hatással lehet a megélhetésedre, üzleted terjeszkedhet, ráadásul a bevételed is több lesz. Mindig találhatsz munkával vagy üzlettel kapcsolatos ürügyet, hogy bármelyik kollégával vagy üzletféllel megismerkedj, de szétszórtságod és megbízhatatlanságod a hét végén tönkreteheti legfontosabb kapcsolatodat.

Ezek a csillagjegyek szakítás után sem tudják elengedni egymást

Ez is érdekelhet

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói