Heti horoszkóp: Váratlan, izgalmas és szokatlan dolog történhetnek a héten: augusztus 9-15.

2021.augusztus.9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: Váratlan, izgalmas és szokatlan dolog történhetnek a héten: augusztus 9-15.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Heti horoszkóp augusztus 9-15.

Kos (03. 21-04. 20.) Pontosan tudod, hogy partnered vagy munkahelyi kedvesed elárult, ezért kiadod az útját. Ha lenne emberismereted, akkor tudnád, hogy egy attraktív nő, aki az áldozat-hozzáállás helyett nemet mond, csak megsokszorozza a pasik hódítási kedvét. Csapongó ötleteidet jegyezd fel, ne követelőzz, kollégával vagy pártfogóddal se bonyolódj vitába.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem érzed úgy, hogy túlságosan sokat fontoskodsz a munkád és az üzlet ügyében? Állás- és ingatlanügyben legyél óvatos – átverhetnek. Ne fogadd el és ne is kövesd rokonaid játékszabályait, de ha nem ítéled meg egyik munkatársadat az átlagos külseje után, nem győzöl majd csodálkozni azon, hogy mit művel az ágyban ez a jelentéktelen alak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szingliként élned kevesebb komplikációval jár, de rakd helyre azokat, akik kihasználják hirtelen jött nyíltságodat. Kövess el mindent, hogy nem egészen törvényes ügyletedből ne legyen pereskedés! Lehet, hogy a párod kritikus, szőrszálhasogató, néha kellemetlen alak, de jó ízlése van, különben nem téged választott volna lakótársának.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha többmilliós perről, közös vagyonról vagy örökségről van szó, rokonaid még a jelentését sem értik annak a kifejezésnek, hogy üzleti tisztesség. De akár üzletről, akár szexuális kapcsolatról van szó, ne félj szakítani a megszokottal. Amikor már úgy érzed, ismered a párodat, állj elő valami teljesen váratlan, izgalmas és szokatlan dologgal.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Diktatórikus éneddel nem győzhetsz, de kísérted a sorsot, amikor egy csalóért vagy kötelékfóbiás fickóért, akinek csak zsákmányt jelentesz, hajlandó vagy anyagi veszteséget és csalódást is elviselni. De aztán beszerzel magadnak egy csomó irtó jó cuccot, hogy elmehess egy irtó gazdag pasival jó szórakozóhelyekre, és elcsavarhasd a fejét.

Szűz (08. 24-09. 23.) Azok az emberek, akikkel szakmai és üzleti ügyben dolgod akad, nem fehér bárányok, de foglalt vagy nős pasidat sem érdemes visszavenned. Ha legalább belevethetnéd magad a munkába, hogy felejts! Egyelőre azonban nincs semmiféle szerződésed. De valaki, aki jó állást és üzletet közvetít, rávesz egy minőségi szeretkezésre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne higgy a hízelgőknek! Abból, amit a munkahelyeden fizetnek neked, még pár perces telefonszexre sem futja. De nem tudsz uralkodni a kíváncsiságodon, hogy túlzott-e kollégád egy jelentéktelen üzletember szexuális képességeit illetően. Nem a nyilvánosság előtt bonyolítod le a l’amourt, de sokat teszel azért, hogy mindenki megtudja.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy biztos, ez a csaló vagy nős pasi nem hagyja el a párját, de ne legyél megértő, ne fogadd el, hogy első a családja, és csak utána következel te. Egy csalódás után máshol bizonyítod be, hogy tökéletes szexuális szolgáltatást nyújtasz az ágyban. Barátod elvenne feleségül, a munkahelyeden és a családban viszont a pénz miatt támad feszültség.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Utazás közben vagy az irodában most nem sikerül becserkészned olyan pasit, aki kendőt lenget, amikor meglát, de egyezkedhetsz a fizetésemelésedről. Meglehetősen kimerítő lehet hazugságokkal, túlzó ígéretekkel terhelten folytatni egy szakmai kapcsolatot vagy házasságot, célravezető viszont távolságot tartani, elérhetetlennek látszani.

Bak (12. 22-01. 20.) Kerüld az uzsorásokat, 10-e táján ne vegyél mérget a fiúd fogadkozásaira! Ám ha eddig nem hittél abban, hogy létezik szerelem első látásra, most kérdés nélkül odaadod magad főnöködnek vagy egy gazdag pasinak. Végre engedhetsz szíved sürgetésének, de bele kell törődnöd, hogy egyesek rajtad köszörülik a nyelvüket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szexnek és a pénznek óriási jelentősége van párkapcsolatodban – ez jelentheti a különbséget a boldog és boldogtalan élet között. A könyvelődről kiderül, hogy nem egy, unalmas és szürke alak, hanem igazi lepedőbajnok. De akkor is mellőzd az emancipáns stichjeidet, ha belefáradtál a házassági, anyagi és családi békétlenségbe.

Halak (02. 20-03. 20.) Provokálod kollégáidat, csak nehogy túl messzire menj. Nem éri meg, hogy egy foglalt pasira érzelmeket pazarolj, de miért is ne tennél eleget helyes kis szomszédod vagy gazdag szeretőd kívánságának, amikor ő is ugyanazt akarja. Most olyan pasira van szükséged, aki a valóság talaján áll, nem él ködképekben úgy, ahogyan te.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rúzsa Magdi hatalmas dologra készül ma este

Rúzsa Magdi hatalmas dologra készül ma este

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Csábítsd el párod - ezek most a legszexibb illatok! (x)

Csábítsd el párod - ezek most a legszexibb illatok! (x)

PR

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

PR

Ne higgy a mendemondának: tévhit a hüvelygomba és a hűtlenség kapcsolata! (x)

Ne higgy a mendemondának: tévhit a hüvelygomba és a hűtlenség kapcsolata! (x)