Heti horoszkóp: Az Ikrek fizetésemelést kap, a Skorpióra elsöprő szerelem vár - január 29 - február 4.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: január 29 - február 4.
Heti horoszkóp: január 29 - február 4.
Fotó: Getty Images, Montázs: Herceg Éva

Kos (03. 21-04. 20.) Főnököd módszerei diktatórikusak, de pompás a díjazás, esetleg egy új munkaadó bérrendszere is kedvezne neked. Változtass jövedelemszerzési módszereden és a munkádon, és ne hagyd magad kihasználni, de ha bedolgozod magad a szakmába és felettesed szívébe, kihúzhatod magad.

HIRDETÉS

Bika (04. 21-05. 20.) Egyesek házasságot kötnek egy külföldivel, míg másokat a szerelem tesz sugárzóvá. A héten legjobb lenne együtt elutazni. Utazás tervezése, házassági ajánlat, peres ügyben eredmény, művészetekkel és külfölddel kapcsolatos munka - ezek emelkedett hangulatod forrásai.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha kitartóan kiemelkedő teljesítményt nyújtasz, akkor piaci értéked is nőni fog. A cég nagyobb fizetést ajánl, csak hogy megtarthasson. Ebben az időszakban a biztonság adja az alapot a mindennapokhoz, a közös vállalkozás megerősíti párkapcsolatodat, s a gyermeked eltartásáért érzett felelősség állandó bevétel keresésére ösztönözhet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha párkapcsolatod megerősödik és átível házasságba, könnyebb elbánni a sérelmekkel is. Egy befutott emberhez kötni életedet társadalmi rangot jelent számodra. De megoldást kell keresnetek arra, hogy szétválasszátok a munkára és a magánéletre szánt időt. Az elfogadás és néhány kompromisszum sokkal békésebb környezetet teremthet.

Minden csillagjegynek van betegséghajlama, és módszer is a gyógyulásához - mutatjuk, mi a tiéd!

Minden csillagjegynek van betegséghajlama, és módszer is a gyógyulásához - mutatjuk, mi a tiéd!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Akár munkáról, akár pénzről van szó, ezen a héten érdemes betervezni a váratlant. Ha főnököd, vevőid, ügyfeleid vagy megbízóid úgy vélik, szolgáltatásod sokat ér, akkor egyrészt hajlandóak megfizetni, másrészt másoknak is ajánlani fognak. De ne adj előnyt versenytársaidnak azzal, hogy technikai módszereid elavultak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Gyakorlatias, józan, felelősségteljes hozzáállásodnak köszönhetően a legtöbb hivatásbeli és pénzügyi tranzakcióból most többet profitálhatsz, mint más időszakokban. Párkapcsolatodban előtérbe kerül a kötelesség-, a felelősségvállalás és az utazás is.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kapcsolatodban, otthonodban, vállalkozásodban és az ágyban is világossá váltak az igények, és megkönnyebbülve veszed tudomásul, hogy amit külön-külön kedveltek, az összeegyeztethető.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szerelmi vallomásra, házassági ajánlatra kerülhet sor. A pároddal képesek lesztek annyi pénzt előteremteni, amennyire házasságot és vállalkozást is lehet alapozni. Tárgyalásaid során olyan izgató leszel, mint egy áramütés, éppoly erőteljes és a végén mámorító. Pályázz új állásra, és ne nézegesd titokban partnered telefonját!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Téged is túlságosan is lefoglal a számoszlopok összehasonlítása és a pénzügyi-üzleti politika. Kiderülhet rólad, hogy pénzügyi zseni vagy. Munkádban, anyagiakban több lesz a bevételed, s csodás jövő áll előtted, ha sikerül összeszedned magad.

Bak (12. 22-01. 20.) A melletted álló Vénusz lehetővé teszi érzelmi, szakmai és üzleti kapcsolataid szorosabbra fűzését. Vállalkozóként, üzletasszonyként nyilván azt szeretnéd, hogy a potenciális ügyfelek megtaláljanak. Megoldást jelent, ha megjelensz egy jótékonysági szervezet honlapján. Művészként vagy sportolóként pedig nemzetközi hírnévre tehetsz szert.

Erre az egy dologra figyelj a csillagjegyed alapján, ha nem akarsz boldogtalan lenni

Erre az egy dologra figyelj a csillagjegyed alapján, ha nem akarsz boldogtalan lenni

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Azt állítod, hogy egy csalódás után nem kedveled a pasikat, ám ha szakmai vagy üzleti ellenfelednek ellenállhatatlanul férfias a kisugárzása, akkor engedj bátran a kísértésnek. Rokonaiddal pedig közöld, hogy nem vagy püfölni való homokzsák.

Halak (02. 20-03. 20.) Minden ünnepségen te vagy a díszvendég. Információ, pénz és üzleti szövetség is szerepet játszik a kapcsolatteremtésben, és a héten egy jó benyomást közvetítő állás jelentős mértékben növeli vonzerődet. Pár nélkül? Kérdezd meg barátaidat, rokonaidat és ügyfeleidet, nincs-e olyan szingli ismerősük, aki érdekelhet téged. Nem tudhatod, mi vár rád!Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Szabó Doris: Mindenkinek meg kell találnia azt az új nőt, akivé a szülés után vált

glamour plusz ikon Szabó Doris: Mindenkinek meg kell találnia azt az új nőt, akivé a szülés után vált

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Eleged van a sötét karikákból? Elképesztő, mit tud ez a korrektor (x)

Eleged van a sötét karikákból? Elképesztő, mit tud ez a korrektor (x)

Így válaszd ki a tökéletes randi helyszínt – szuper ötletekkel jövünk (x)

Így válaszd ki a tökéletes randi helyszínt – szuper ötletekkel jövünk (x)

6 dolog, amit ha betartasz, elkerülheted az intim fertőzéseket (x)

6 dolog, amit ha betartasz, elkerülheted az intim fertőzéseket (x)

Töredezett a hajad? Ez a hajápoló csodákra képes (x)

Töredezett a hajad? Ez a hajápoló csodákra képes (x)