Heti horoszkóp: Ezek a csillagjegyek lesznek a legszerencsésebbek a héten - június 10. - június 16.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét, ami tele van új kihívásokkal! Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: június 10 - 16.
Heti horoszkóp: június 10 - 16.
Fotó: IMaxtree, montázs: Herceg Éva

Kos (03. 21-04. 20.) Nem elég, hogy valami nyomja a szíved, munkádban kudarcélmény is érhet. Vasárnapi randevúd is balul üthet ki, de nem a te hibádból. Lehet, hogy a kedvesedtől vagy egyik rokonodtól kapsz állásajánlatot, de ha nem érted az olyan kifejezéseket, mint szerelem, csak kérdezz. A kedvesed a hét végén biztosan szívesen megmagyarázza.

HIRDETÉS

Bika (04. 21-05. 20.) Néhány élősködő rokont vagy barátot ki kellene iktatnod az életedből, pénzügyi tárgyalásokon pedig húzni kell az időt. Félő, hogy 11-e táján a legkisebb szikrára is robbansz. Ha fejedbe vetted, hogy a főnöködnél landolsz, szinte lehetetlen a közeli kapcsolat. Ne hidd, hogy simán megúszod, ha mégis belemerültök a szexuális kísérletezésbe.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Spórolós születésnap, kevés szerelem, de több szex hivatalos utazásod során: ebbe az irányba kalauzol a Plútó, aki sokat tud az erotikáról. Félő, hogy tenni akarásod a hét közepéig kapkodássá fajul, figyelmed is ellanyhulhat. Gyűjts energiát, mert bizony szükséged lesz rá a munkahelyeden, ahol a szigorú Szaturnusz és a főnököd célpontja leszel.

Rák (06. 22-07. 22.) Légy már egyszer Mata Hari, akinek el kell csábítania valakit, hogy fontos pénzügyi és más titkokat szedjen ki belőle! Utazásra, vásárlásokra, nehéz ügyintézésre meglehetősen sokat fogsz költeni, de van egy hatodik érzéked, amely tudatja veled, ha valami nincs rendben, vagy ha szeretteidnek támogatásra és vigasztalásra van szükségük.

5 csillagjegy, aki szinte bárkibe beleszeret

5 csillagjegy, aki szinte bárkibe beleszeret

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A főnököd és független pasid is néha nagyon kegytelen tud lenni, nincs sok esélyed náluk. Hogyan is tudsz velük együttműködni? Ha a barátokkal vagy a kollégáiddal indított közös vállalkozás, vagy a társasági programok kerülnek túl sok pénzedbe, akkor ebben az időszakban egyszer hopp, másszor kopp, de most másszor van.

Szűz (08. 24-09. 23.) Főnököd, a partnered és kollégáid is minden mozdulatodat figyelemmel kísérik, környezeted hemzseg az irigyektől. Túl sokat tűrsz kedvesedtől, tudálékos kollégáidtól és nem mindig őszinte főnöködtől. Ám ha a természetben, üzleti utazás közben akarsz szexelni, viselj márványkoptatott zöld ruhát. Azon nem látszanak meg a foltok.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hiába vársz jobb munkaadóra, akinek talán fel sem tűnik, hogy már régóta nem kaptál szabadságot. Mindig kéznél vagy, ha szükség van rád, de már szeretnél kiszabadulni a kötelességek csapdájából és végre utazgatni a barátod kényelmes járgányában. De remélhetőleg nem kell a pasidat, aki most csak az üzlettel törődik, kizavarnod az ágyadból.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A párodnak nincs szüksége olyan nőre, aki személyes tulajdonának tekinti. Neked viszont olyan pasi kell, aki jómódú és lefekszik veled, de egyébként békén hagy. De ne hívd meg az otthonodba, üzletfeleidet viszont addig izzaszd, amíg hibát nem követnek el. Most nem tudod lerázni magadról a felelősséget az anyagiakért és gyermekedért.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Barátaid és a párod is megvilágítják az elmédet, ét, de azok az ismerőseid is szurkolnak neked, akiket az Ikrek-Nap személyesít meg. De sokat veszekszel a pároddal, kollégáiddal és a világgal, amely nem érti meg, nem értékeli zsenialitásodat. Hitvesedet, kedvesedet és munkatársaidat pedig megütné a guta, ha ellentmondanál nekik.

Ez a gyerekkori karmikus sérülésed az asztrológia szerint, és még csak nem is tudtál róla feltétlenül

Ez a gyerekkori karmikus sérülésed az asztrológia szerint, és még csak nem is tudtál róla feltétlenül

Bak (12. 22-01. 20.) Minden ujjadra tíz pasit is kaphatnál, de úgy látszik, hogy te csak ezt a gátlástalan üzletembert akarod. Abban viszont már korántsem vagy biztos, hogy ez a viszony a másik számára is többet jelent a többinél. Ha vagyonátmentés folyik a cégednél, nem lehetsz olyan mulya, hogy erről is lecsúszol, amikor munkaadód fillérekkel akarja kiszúrni a szemed.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Csak kevesen akadnak, akik együtt tudnak élni veled. Túlzottan ragaszkodsz a függetlenségedhez. A száműzött Bika-Mars és a Plútó nemcsak robbanásveszélyes helyzettel büntet rokonok vagy ingatlan miatt, hanem az indulatok is elszabadulhatnak. Tartózkodj a nagyobb vásárlásoktól, inkább spórolási ötleteken törd a fejed.

Halak (02. 20-03. 20.) Túl sokat tűrsz el rokonaidtól és a párodtól, akik a nyakadon lógnak. Miért hagyod magad így kihasználni? Tanulás vagy utazás közben vészhelyzetekkel küszködsz, ráadásul nyílt konfliktusban állsz a családdal. Ne kérdezd, meddig tart még, hiszen összeszorított foggal, de bírnod kell. A nagyobb csatákból viszont nem maradhatsz ki.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vilmos herceg megmutatta, miért lesz egy nap tökéletes király

Vilmos herceg megmutatta, miért lesz egy nap tökéletes király

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)