Heti horoszkóp: vágyunk az intimitásra - június 20-26.

A héten a Vénusz kedvező állása szerelmet, romantikus kapcsolatokat is ígérhet. Nem lenne meglepő, ha erősebb vágyat éreznél arra, hogy megéld a társaddal a meghitt intimitást.

Heti horoszkóp: vágyunk az intimitásra - június 20-26.
Fotó: Profimedia/GLAMOUR

Az előttünk álló hét alkalmas lehet az új kapcsolatok kialakítására is, ami kedvezően hathat a karrieredre. Nem kapkodj, nem kell mindenkinek elsőre elnyerni a szimpátiáját, legyél nyitott az új emberekre, de legyél egyúttal türelmes is az új kapcsolataidban.

Kos (03. 21-04. 20.) Folytatod a tanulást, talán külföldön, de akár reklámszöveget is írhatsz. Lehetőséged van olyan ajánlatot mérlegelni, amely növeli bevételeidet, de van valaki, akivel el kell számolnod. Itt az ideje annak, hogy foglalkozz függőben lévő jogi vagy bürokratikus kérdésekkel, de az sem természetellenes, ha fizikai munkával keresed meg a kenyered.

Bika (04. 21-05. 20.) Időnként úgy érzed, hogy nincs hatalmad anyagi körülményeid felett, és hogy mások szükségletei előbbre valók a sajátodnál. Emlékező tehetséged segít abban, hogy elkerülsz egy nagyobb veszteséget. Nagy kár, hogy ezt a kitűnő adottságodat nem hasznosítod kellőképpen, pedig megsokszorozhatnád javaidat. Párkapcsolatod viszont átível házasságba.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Beszéd- és íráskészségednek köszönhetően megbecsülést élvezel cégednél. Egyik barátodnak vagy a párodnak annyira megtetszik a munkád, hogy beajánl a konkurenciához. Tisztában vagy a képességeiddel, de itt az ideje, hogy azok az emberek is felismerjék tehetségedet, akik ajtót nyithatnak előtted, és esélyt kínálhatnak egy jobb jövőre.

Rák (06. 22-07. 22.) Mi lenne, ha egyértelműen fogalmaznál minden egyes ügymenetben, amivel kapcsolatba kerülsz. Gondolj át mindent előre, így elkerülheted a megfontolatlan döntéseket. Ha jobban szereted a barátaidat, ezt a párod nem bocsátja meg neked. Nem akarsz szakítani, együtt akarsz maradni a pasiddal, de ehhez néhány konfrontációt be kell vállalnod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ez a hét a sikeres vizsgák és szerződések időszaka, de nem biztos, hogy a kollégákkal egyetértésben leszel. Minden rendben van addig, amíg a legjobb pozíció a tiéd, de ha valaki leköröz, akkor előjön a legrosszabb oldalad. Külföldi fiúddal eltölthetsz pár kellemes estét, de legjobban a barátokkal jössz ki, mert ezek a kapcsolatok nem korlátoznak.

Itt a Tűz-Ló hónap! Tudd meg, mit ígér neked a kínai horoszkóp!

Szűz (08. 24-09. 23.) Új munkát találhatsz, de bármennyire is szeretnéd, hogy a főnök felvegyen, nem tetszik neked, ahogy beszél veled. A munkát, a szexet és az üzletet is külön kell választanod. 21-én viszont a szex és a szerelem kéz a kézben jár, de a pasid ellentmondást nem tűrő szeretőnek bizonyul. A héten ügyelj az elszámolásokra és ellenőrizd adóügyeidet!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jogi problémát, házastársi vitát sikerül kielégítő módon tisztáznod. Ha elit iskolában tanulsz, lehet, hogy tulajdonostárs leszel a családi cégnél. Ha nincs tapasztalatod az ingatlanüzletben, akkor kérd meg családod tagjait, hogy ajánljanak olyan szakértőt, akivel együtt ki tudtok dolgozni egy olyan hitelkonstrukciót, amit ki tudsz fizetni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egyedül nem vagy képes vezetni cégedet, barátod vagy szeretőd nélkül nem is tanulod meg. De még az is megeshet, hogy egyikük bevesz üzlettársnak. Döntened kell arról, hogy belekezdj-e egy kapcsolatba, vagy éppen felbonts egyet, esetleg más vágányra tereld, mint ahol most van. Ám ha a párod féltékenykedik, az az ő dolga.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha még mindig szingli vagy, fontold meg egy régi, esetleg munkahelyi kapcsolat felújítását. Mivel az emberek változnak, talán az exed megérdemel egy második esélyt. Párban? Talán nem kellene megmondanod az igazat, amikor hitvesed megkérdezi, kivel túlórázol, de egy beszélgetés végén hagyd, hogy övé legyen az utolsó szó.

Bak (12. 22-01. 20.) Legfőbb célod a kollégákkal és a rokonokkal való kapcsolatod javítása. Ha megtalálod azt a házat, amelyről tudod, hogy megfelelő számodra, akkor ne keress tovább. De vedd tudomásul, hogy az anyagi kérdések és a szex kulcsszerepet játszanak fontosabb kapcsolataidban, viszont nem csak a vagyonuk alapján kellene megítélned az embereket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kiváló időszak azoknak, akik tanulnak és a vizsgákra való felkészüléssel küszködnek. Ha utazás közben észreveszed, hogy egy vonzó pasival mindketten ugyanazt a könyvet olvassátok, szólítsd meg a fickót, nehogy eltűnjön a tömegben. De ne lepődj meg, ha új, intelligens hódolód a találkozást követően telefonálni fog.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egyedülálló vagy, készülj fel arra, hogy a múlt kopogtat az ajtódon. Megjelenik egy régi barát vagy iskolatárs, akit különösen szeretsz, de családi életed jól megtervezett és szervezett pénz-és időbeosztást igényel részedről. Pénz- és ingatlanügyek terén pompás kilátások, de ne szerénykedj, amikor meg kell kérned egy munka árát.

Ez is érdekelhet

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

G-Életstílus

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.