Heti horoszkóp: Hagyd magad mögött, ami hátráltat! - május 16-22.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hét elejét a telihold energiája uralja majd! Itt az idő, hogy kilépj az áldozatszerepből, ne azzal foglalkozz, ami hátráltat, csak arra koncentrálj, ami számodra igazán fontos és előre felé visz.

 Heti horoszkóp: ne hagyd, hogy hátráltassanak - május 16-22.
Heti horoszkóp: ne hagyd, hogy hátráltassanak - május 16-22.
Fotó: Shutterstock/GLAMOUR

A hét első felében az érzékiség fontos szerepet kaphat, ne nyomd el a bizsergést, éld meg ezeket érzéseket is, pláne, hogy az intenzitás a későbbiekben csökken ezen a téren.

Kos (03. 21-04. 20.) Besúgó van a környezetedben, szerencséd szúrja néhány ember szemét, de szakmai és anyagi ügyeid reményt keltőek. Szomszédod szeretne meghódítani, de az interneten is több pasival találkozhatsz egyszerre. Tökéletes időszak a fontos tárgyalások és jogi ügyek lezárására, feladva harciasságodat a diplomatikus megoldás érdekében.

Bika (04. 21-05. 20.) Figyelj arra, hogy hangulatodat ne mérgezzék barátaid intrikái! A tört szíveket nem gyógyítja a pénz, de egy kicsit enyhíti a fájdalmat. Érzelmi életedben ez a titkos ügyek időszaka, a legjobb barátodnak azonban tudatosan mondj nemet. A munka jól megy, és ha a tisztességes fizetésre gondolsz, akkor elmondhatod, hogy Fortuna homlokon csókolt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Valaki megpróbálja főnöködet ellened hangolni, de a megfelelő szóval adod meg partnered házassági ajánlatára a választ, amely: igen! Amit sokan gondolnak az orosz-ukrán konfliktusról, azt te is átülteted szakmai kapcsolataidba. Ám ha tanulsz vagy érettségizel, tanárod irántad tanúsított jóindulata garantálja a felkészülést egy vizsgára.

Rák (06. 22-07. 22.) Hivatalos külföldi utad kemény erőpróbának bizonyul. Ha pénzről és állásajánlatról van szó, különbséget kell tenned megbízható és megbízhatatlan emberek között. Anyagilag kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz, gyakran próbálnak túljárni az eszeden, ráadásul a családod és karriered között is mostanában némi diszharmónia érezhető.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Véget vetsz néhány kapcsolatnak, miután hosszas mérlegelést végzel, amely gazdasági és üzleti kérdéseket egyaránt figyelembe vesz. Szingliként őrülten beleszerethetsz egy jómódú külföldibe. Állandó társadnak viszont szabad tér kell, mert nehezen visel el bármilyen korlátozást, te viszont vállalod a kapcsolat minden nehézségét.

Te kezdeményezel vagy halogatsz dolgokat? Az asztrológia elárulja!

Te kezdeményezel vagy halogatsz dolgokat? Az asztrológia elárulja!

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem vagy egy érzelmes nő, de nem maradsz közömbös a párod hűtlensége, narkófüggése vagy egy kapcsolat vége előtt. Az első reakciód határozottan agresszív, haragod azonban nem tart sokáig, és csak rövid időbe telik, amíg új kapcsolatba merészkedsz. Főnököd azért sóz rengeteg munkát a nyakadba, mert állandóan okoskodsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Munkahelyi kapcsolat miatt ne tedd kockára a jó híredet! Se a munkában, se a házasságodban ne legyél áldozat, és ne várj arra, hogy felfedezzenek! Mielőtt valaki elfogadná az ötleteidet, először téged kell elfogadnia. De ez a hét megfelelő időszak a szerelembe esésre, és a bolygók megadják a bizonyosságot, hogy érzéseidet viszonozzák.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A pasid talán többet iszik a kelleténél, de hát melyik férfi tökéletes? Ezen kívül gazdag! Viszonyotok legalább az anyagi gondjaidat megoldaná, viszont más gondokat vállalnál föl cserébe. A Vénusz még a munkahelyeden is figyelmet kelthet, különösen szexi kollégád miatt, de remek lehetőségek adódnak a művészet szerelmeseinek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Feszültté válik a viszonyod rokonaiddal, nehezen tudod elfogadtatni véleményedet. Könnyelműséged komoly károkhoz vezet, de a legviccesebb az, hogy az exeid gyakran úgy vesznek vissza, mintha te lennél a legjobb ajándék, amit az égiek adhatnak nekik. Ám ha szakmai riválisod mellett ébredsz az ágyban, elmondod neki, hogy gyereket vársz?

Bak (12. 22-01. 20.) Egyszerre több különböző állásban dolgozol, és ott van még a háztartás is. A cinkos, együttműködő kollégák és a személyzet egyetlen testület, ahol mindenki irigység és rivalizálás nélkül teszi a dolgát. Lehet, hogy a hátráló Merkúr hatására komputerhiba miatt késik a honoráriumok kifizetése, otthon viszont meglátogat munkahelyi főnököd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) 18-a táján szélhámosok könnyű prédája lehetsz, ám ha előveszed a telefonodat, használd szerelmi, baráti és üzleti kapcsolataid ápolására. Most talán te sem tudod, elkötelezettnek vagy egyedülállónak tekintsd-e magad. Lesz néhány nagyobb kiadás, nem annyira luxuscikkekre, inkább egy kulturális körút lefoglalására, amely elég sokba kerül.

Halak (02. 20-03. 20.) Anyagiakban igyekezz elkerülni azokat a csapdákat, melyek nagy számban leselkednek a naiv lelkekre. Szívesen vennél lakást, csak az a rengeteg papírmunka ne volna. Talán itt az ideje, hogy a pasiddal, aki férjnek is alkalmas, a főbérlő-albérlő viszonyt más alapokra helyezd. Családot alapíthatsz azzal a személlyel, akivel együtt laksz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

A párod exével álmodsz? Ezt üzeni a tudatalattid

A párod exével álmodsz? Ezt üzeni a tudatalattid

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Arcfeszesítés: illúzió vagy tényleg létezik hatásos módszer? Utánajártunk (x)

Arcfeszesítés: illúzió vagy tényleg létezik hatásos módszer? Utánajártunk (x)

PR

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

Tippek Black Friday-re: ezt érdemes most beszerezni (x)

PR

Fenntartható, minimalista és játékos kerámiák Borbély Boritól (x)

Fenntartható, minimalista és játékos kerámiák Borbély Boritól (x)

PR

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)

Mihez kezdj, ha megszorultál anyagilag? (x)