Heti horoszkóp: váratlan fordulatot hozhat a hét - május 2. - 8.

Május első hete tartogat még váratlan, meglepő fordulatokat, és több csillagjegy számára elérkezik a pillanat, hogy tiszta lappal kezdjen valami újba.

Heti horoszkóp: május 2.-8. - üdv váratlan fordulatok!
Fotó: Shuterstock, gettyimages

Kos (03. 21-04. 20.) Hagyd magad mögött a múltat, szakíts azokkal, akik csak a pénzedre hajtanak és elszívják energiáidat. Ami a hivatásodat illeti, tudnod kell, hogy ezen a héten egyetlen sztárjátékos sem nyerheti meg a meccset, ha a többiek nem játszanak. Ha néhány hete mosolyszünetet tartottatok a pároddal, most sok mindent el kell mondanotok egymásnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Bőkezű mentorokat, váratlan munkahely-változtatást ígérnek a csillagok, de olyan vagy, mint egy időzített bomba, amelyik bármikor robbanhat. Egy régi vevőd újra felbukkan, és nagyszabású üzletet köthettek. Ám ahhoz, hogy sikeres legyél napjaink felpörgetett tempójú világában, természetes tényként kell elfogadnod a változást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pénz- és állásügyben nem várt fordulat, lenyűgözöd főnöködet szokatlan buzgalmaddal, amely általában nem illik hozzád. Társulásból profitálhatsz, jobbnál jobb ajánlatokkal fognak elhalmozni. Sok csillogó, céltudatos hódoló és barát, aki készen áll arra, hogy magával ragadjon, néhány régi ismerősödtől vagy rokonodtól viszont elszakadsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Érdemes külföldre utazni, jogi ügyet rendezni, párkapcsolatodat új alapokra helyezni. Egyik barátod vagy a párod olyan munkát vagy üzleti ajánlatot közvetít, amely kapcsolódik jövőbeni elképzeléseidhez. Most szerelem helyett inkább barátságról és üzleti társulásról beszélünk, de semmi vágyad nincs a kommunikációra rokonaiddal.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyi hitelt igényelhetsz, de mivel munkahelyeden változás érlelődik, fejlesztened kell közösségi szellemedet. Hamupipőkének érzed magad, a lencsével nincs is semmi baj, de a mosogatástól ódzkodsz. Ha elfogadod munkahelyi partnered minden furcsaságát, nem veled van baj, amikor nem tudja magát a helyzetedbe képzelni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Túl tapasztalt vagy ahhoz, hogy higgy a mesebeli hercegben, de valaki mégis rád bukkanhat a szakmai névsorban, és érted jön fehér Jaguárral. Cégednek akadhat konkurenciája, de megkapod életed legjobb megbízását. Ha a párod soha nem elérhető, akkor a kompromisszumok igen fontosak, de nem szabad mindegyiket a te rovásodra megkötni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem akarsz átlagos pasit, ezt a típust nem találod vonzónak, de egy igazi szívtipró gyorsan felkelti az érdeklődésedet. Ha úgy érzed, hogy mindenki őt hajszolja, akkor közöld vele, hogy te vagy az alkalmas személy számára. Igazán megérdemelnéd, hogy a saját cégedet vezesd. A gazdag pasik pedig nagyon hálásak, ha törődsz velük egy kicsit.

Havi horoszkóp: változást hoz a Bika szezonja - itt a nagy májusi horoszkópod

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy nyugodt kapcsolat stressz nélkül úgy hangzik számodra, mint egy unalmas kötelék. Szükséged van a drámára, hogy átérezd a szeretettel járó érzelmeket. A munkahelyedre pedig azért járj be, hogy dolgozzon, nem pedig azért, hogy szerelmes legyél. De ez tényleg szerelem? Ne várd el, hogy gyerekszülés után is felfelé íveljen a pályafutásod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Semmi kifogásod, hogy nemes értelemben vett kalandok jöjjenek az életedben, ennek érdekében még a foglalkozásodat is szögre akasztanád. De beszélni könnyű, a lényeg az lenne, hogy elhatározásaidat legalább tűrhető tettek is kövessék. Mivel manapság a legtöbb munkahelyet felszerelték biztonsági kamerákkal, kerüld az irodai etye-petyét.

Bak (12. 22-01. 20.) A szenvedély a birtoklási vágyba öltözik, de ha ez jó neked, akkor semmi gond. Ha üzletasszonyként teherbe esel, válaszút elé kerülhetsz. Ha beengeded életedbe a spontán eseményeket, kivédheted, hogy kapcsolatod belefásuljon a rutinba. Ha a párodnak a pénztárcája sem jelentéktelen, azért ne kezeld kesztyűs kézzel - elszemtelenedik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kemény munka, de jól fizetett, ezért eltűröd a munkahelyi sérelmeket. Ilyen jó fizetést manapság nem könnyű találni. Magánéleted a változás szakaszába lép. Új helyzeteket élhetsz meg, egy szakítás viszont menekvést jelenthet az idegességet okozó helyzetektől. De a hitvesed hogy jön ahhoz, hogy tulajdonaként kezeljen?

Halak (02. 20-03. 20.) Sok mindent megváltoztatsz az életedben, és ez alól a munkád sem kivétel. Váratlan pénzed érkezik, magabiztos hangulatban vagy és szükséged van valakire, akivel kiengedheted a gőzt. Szakszervezeti viták esetén kollégáid támogatását élvezed, csak azt nem érted, miért akarnak mostanában a pasik az első randi után hozzád költözni.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő