Heti horoszkóp: A héten neked kell megtenned az első lépést - május 9-15.

2022.május.9.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten?

 Heti horoszkóp: május 9-15.
Heti horoszkóp: május 9-15.
Fotó: Amelie Hackauff

Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek

Heti horoszkóp: május 9-15.

Kos (03. 21-04. 20.) A szerelem születhet érdekből, anyagi megfontolásból, álmokból vagy meggazdagodási törekvésekből. Minthogy nincs szükséged másra, mint jómódra, hajlamos leszel olyan társat választani, akinek a keresete messze meghaladja az tiédet. Céged nehéz helyzetbe kerülhet, és ha nincs vésztartalékod, bizony kínos perceket kell átélned.

Bika (04. 21-05. 20.) Végzetes hiba volna azt hinni, hogy főnököd a te érdekedet tartja szem előtt, nem pedig a sajátját. De kapcsolatokat építesz, élvezed, ha barát összejövetelek házigazdája lehetsz. Aktív résztvevőjévé válhatsz egy karitatív tevékenységnek, és ha kiállsz egy ügyért, talán egyszemélyes vállalkozásként kezded, de ha az ügy jó, sokan követnek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Rokonaid rossz fénybe állítanak, de ha politizálsz, vagy fontos szerepet töltesz be abban a társadalomban, amelyben élsz, akkor népszerűséged nő, s potenciális partnerek jelennek meg környezetedben, akik szolidaritást éreznek veled. Végezz önkéntes munkát, éld bele magad azoknak az embereknek a helyzetébe, akik fontosak számodra.

Rák (06. 22-07. 22.) Lehet, hogy a párodra úgy tekintesz, mint az ellenségedre, hiszen ő az, aki mindenedből ki akar forgatni. Ha meg kell mentened a céget, még azelőtt alakíts ki kapcsolatokat gazdag ismerőseiddel, mielőtt szükséged lenne rájuk! Ők ugyanis csak azokon szeretnek segíteni, akiket ismernek, akikben bíznak, és akik nekik is szívességet tesznek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A Jupiter előnyben részesíti az utazást, a tanulmányokat és a versenyeket, a párodnak pedig van elég pénze, így megengedhettek magatoknak bármilyen szeszélyt. A Szaturnusz lezárhat néhány szakmai kapcsolatot. Ha senki sem méltányolja, mennyire keményen igyekszel, lehet, hogy nem elég határozottan érvényesíted a jogaidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem esik rosszul, hogy valaki megkívánt, de ha szeretnéd rendezni szerelmi és munkahelyi kapcsolatodat, neked kell megtenned az első lépést. Partnerednek viszont az a gondolat jár a fejében, hogy hol a következő nő, aki majd a férfiasságát és üzleti érzékét isteníti. A munkádban ki kell tartani, ne add fel még akkor sem, ha korlátoznak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jégcsap modoroddal, számító viselkedéseddel elriasztod magadtól a párodat, aki házasságról nem beszél, de nagyon kíván. Pénzügyeid javulnak, rendezhetsz kötelezettségeket, kapcsolatokat köthetsz, amelyek növelik a bevételedet. De bizonyosodj meg arról, hogy amihez hitelre van szükséged, nem valósítható-e meg adósság nélkül.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kezdesz belefáradni az állandó korlátozásba, amit a szakmai és családi kötelezettségek teljesítése jelent. Olyan társ, család vagy munkaadó után vágysz, aki nem állít lehetetlen követelmények elé, aki nem vitatja a képességeidet. Ha családi vagy szakmai kötelezettséget vállaltál, és ezt teljesítened kell, képes vagy a mélypontról is feljönni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szerelmi kapcsolat révén könnyen hozzájuthatsz egy virágzó vállalkozáshoz, de egy öreg rókát nem tudsz becsapni. Ha nyíltan beszélsz és nincsenek kommunikációs gátlásaid, akkor sikerülhet magadhoz csalogatni egy intelligens partnert, de eszed ágában sincs viszonyt kezdeni valakivel, aki csak a pénzedet akarja megkaparintani.

Bak (12. 22-01. 20.) Néhány megerőltető üzleti üggyel kell a héten foglalkoznod, de az sem kizárt, hogy otthont változtatsz (tetszés szerint vagy kényszerből). Az őszinteség alkalmassá tesz arra, hogy véleményedet szabadon kinyilvánítsd: igényeidet, anyagi érdekeidet partnereddel és vevőiddel nyíltan közöld, és tájékoztasd őket arról, amit gondolsz és érzel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szerencsés leszel a publikálás és a kommunikáció világában, de újból előtérbe kerül az a régi dilemmád, hogy vajon érdemes-e lehorgonyozni egyetlen ember mellett vagy sem. Ha nem tudod magad eltartani, de kényelmes lakást és családot akarsz, akkor összeköltözöl egy fészekrakó típussal, aki mellett aranykalitkában érzed magad.

Halak (02. 20-03. 20.) Inspirációt kapsz állásoddal kapcsolatos álmod megvalósítására, amelyet mindig is el akartál érni, ám a siker teljes mértékben rajtad múlik. Rokon, kolléga visszaélhet védtelenségeddel, de művészként kihasználhatod az ihlet csodálatos pillanatait. Amikor barátaid kérnek tőled valamit, ne add be a derekad csak azért, mert sajnálsz valakit.

Papp Gréti

Ez is érdekelhet

Ördögtől való játékszer, vagy a szerelem megmentője? Mit gondoljunk a nyitott kapcsolatokról?

Ördögtől való játékszer, vagy a szerelem megmentője? Mit gondoljunk a nyitott kapcsolatokról?

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex