Heti horoszkóp: Végre jobbra fordulnak a dolgok - március 20-26.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: március 20-26.
Heti horoszkóp: március 20-26.
Fotó: Getty/IMAXtree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Hatalom nélkül a munkádat mások parancsára kell végezned, amit a cégvezetés kénye-kedve szerint jutalmaz. Fel kell ismerned egy szakmai-üzleti kapcsolat manipulatív jellegét, de te most inkább a játszmamester szerepét választod, nem az áldozatét. Még sosem használtál ki egyetlen pasit sem, de fordítva már 20-a előtt inkább megtörténhet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha kezdesz ráébredni, hogy egy barátság nagyszerű alap lehet a párkapcsolathoz, jó úton jársz. Ha ismerőseid, rokonaid imádják az enyelgést egy összejövetelen, próbáld ki, vajon neked is menne a dolog? Kényszerítés esetén viszont családi és anyagi ügyekben merned kell kimondanod a nemet, még a nyerés esélye nélkül is.

Ikrek (05. 21-06. 21.) 20-a előtt bármilyen nagy hintás is vagy, nem kaphatod meg főnököd posztját, és ha a megélhetésed forog kockán, el kell fogadnod a cégtulajdonostól jött döntések indokait. De szervezz pár közös estét a barátokkal: a legjobb helyszín új partnered és támogatód megismerésére csakis egyik haverodnál lehet. Talán még össze is házasodhatnátok.

Rák (06. 22-07. 22.) Bármilyen hazai vagy nemzetközi projekten is dolgozol, partnerekre elengedhetetlenül szükséged van. Ha a párod a domináns fél a kapcsolatotokban, módosítanod kell utazási vagy tanulmányi tervedet csak azért, mert ezt kívánja viszonyotok. Ha állást kívánsz megpályázni, vagy új a munkahelyed, kiderülhet, hogy az élet nem fenékig tejföl.

Hogyan hódíts meg egy Halak férfit? Mutatjuk, minek képtelen ellenállni

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A hét végén könnyebb a csábító szerepét játszanod, mint nyíltan megmondanod a másiknak, hogy mit tudsz adni, és mit vársz cserébe. Ha könnyelműen bántál az üzleted megnyitásakor kölcsönvett pénzzel, most viselheted a következményeket. De nem kizárt, hogy a héten egy kicsit veszélyes, de egyben nagyon izgalmas úti kalandot élsz át.

Szűz (08. 24-09. 23.) Sosem hitted volna, hogy egy ellenkező nemű lény hatására valaha rózsaszín ködfátyolon át érzékeled a külvilágot. Lehet, hogy titokban azért szeretsz bele egyik munkatársadba, aki ugyan amerre csak jár, felfordulást és zűrzavart okoz, viszont érzékeny, csupa szív lénynek tűnik egy kíméletlen, érvényesülni vágyó emberekkel teli világban.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha családod és munkaadóid a nemszeretem ügyeket a hét végén neked passzolják át, akkor határozottabb párod segítségével, aki időnként próbára teszi a türelmedet, hamar véget vetsz ennek az igazságtalan állapotnak. Nyithatnátok közösen egy ügynökséget, de még versenytársaidhoz is átruccanhatsz, hogy borsot törj az orruk alá.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Hajlamos vagy egy biztonságérzetet és hűséget nyújtó kötelék keresésére, de 20-a előtt kísértésbe eshetsz, hogy túlságosan birtoklóvá válj a kapcsolatodban. Szép, szép, ha van egy csomó ügyfeled, munkaadód és megbízásod, ráadásul sok pénzt keresel, no de ha túl sokat kell érte robotolnod, akkor a magánéletre már nem marad időd.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a hét végén nem tudod kifizetni a lakbért, de szeretetteljes családban élsz, rokonaid minden kívánságodat teljesítik. Ha otthon dolgozol, megbízásaid nem apadnak el, kreativitásod is virágzik. Következő kedveseddel találkozhatsz az edzőteremben, és az a gondolat is izgalomba hoz, hogy megoszthatod hobbidat a partnereddel.

Szerelmi horoszkóp: Mutatjuk, mit és kit hoz számodra a tavasz

Bak (12. 22-01. 20.) Egyik kollégád vagy szponzorod gyengédséget, szerelmet és szexuális vágyat ébreszt benned. Mintha egy láthatatlan zsilip nyílna ki benned, amelyen keresztül az összes érzésed akadály nélkül kitódul. Cégedtől tanulmányi hozzájárulást kapsz, felvételi beszélgetés és üzletkötés során a sugallatok is megszületnek, amelyeket pénzzé alakíthatsz át.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Titkos ügyekben utazó főnököd ravasz róka, akinek te vagy a legolcsóbb befektetése. De gyakran kerülsz olyan helyzetbe, amikor intelligenciáddal bizonyíthatod fontosságodat. A héten élvezni fogod a szexis üzenetváltást egy olyan fickóval, aki csak akkor vált át szavakról a tettekre, amikor 20-a után a Merkúr és a Nap belép a Kosba.

Halak (02. 20-03. 20.) Előfordulhat, hogy romantikus üzeneteket váltasz támogatóddal, a hét végén viszont mozgósítsd a képzeleted, és alkotó fantáziádat egy olyan terv vagy remekmű elkészítéséhez, amelyet hamar átváltoztathatsz pénzzé. Élvezed, ha körüludvarolnak, de mivel félénk vagy, lehet, hogy hódolód észre sem veszi, hogy részedről is van bizonyos érdeklődés.

Kezdd a csillagokkal a hetet:

Ez is érdekelhet

Meglepő oka van, miért csuklunk

Meglepő oka van, miért csuklunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói