Heti horoszkóp: Jövedelmező új projekt és viták várnak a héten - november 1-7.

2021.november.1.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp november 1-7.
Heti horoszkóp november 1-7.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Heti horoszkóp november 1-7.

Kos (03. 21-04. 20.) Szövetséget köthetsz kollégáiddal, pártfogóiddal – sokat profitálsz a kapcsolataiból. Ha a főnök irányítani akar, bólogass, hagyd, hogy nála legyen a hatalom. De ha csődbe ment az üzlet, akkor úgy egyensúlyozd a dolgokat, hogy egyenrangúak legyetek. Párkapcsolatban viharos időszak következik, melyhez társad költekezése szolgáltatja az okot.

Bika (04. 21-05. 20.) Főnökeid, ügyfeleid és megrendelőid különféle dolgokat igényelnek, a pénzügyi megállapodáson túl is. Az üzlet azért megy jól, mert jól kezeled az embereket. A cégnél vállvetve dolgoztok a pároddal, és talán közös életeteket is felépítitek. De vajon mi készteti arra a párodat, hogy visszavonulót fújjon, amikor kezd érdekessé válni a dolog?

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az utazás, tanulmányok, külföldi érdekeltségek kiemelkedő szerepet kapnak párkapcsolatodban. Ha kreatív vagy utazós munkakörben tevékenykedsz, főnököd vagy külföldi munkaadód a hét elején szeretné, ha mellette lennél, de nem alkalmazottként. Ügyfeleid, megbízóid viszont 23-a táján faképnél hagyhatnak, gépeid is sztrájkolni kezdenek.

Rák (06. 22-07. 22.) Lehet, hogy a párodat megint csak a cége és a bevételeinek növelése érdekli, de egy rövidebb mosolyszünet után vissza akar téged kapni. Minden diplomáciai érzékedre szükség lesz egy eldurvult családi vagy anyagi vitában. Nem illik hozzád holmi futó kaland egy vagyonos üzlettárssal: nem vagy az a bizonyos egyszer használatos áru.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha jól tejelő vállalkozásod van a pároddal, akkor muszáj, hogy kellemes benyomásai legyenek rólad. Jómódú fiúd jó irányba befolyásolja az üzletmenetet, a magánéleted viszont maga a pokol, ha a hitvesed a főnököd. Sikeres reklámkampányoddal talán még azt is elérheted, hogy az a régóta kiszemelt megrögzött agglegény legyen a párod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy új megbízás valami nagynak a kezdetét jelenti. Jelentős bevételre teszel szert, de utazás közben baleset érhet. Bármennyire kedveled is egyik kollégádat, gyakorlatiasan gondolkodsz, hiszen dolgozó nő vagy. A hét végén lehet, hogy először a munka és az üzlet kerül sorra, de egyszer csak átugrotok bensőséges, személyes területre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Több jó ötleted születik, vállalkozóként szerzel egy sor megbízást, és ha éppen kiürült a közös kassza, vagy céged a csőd szélén áll, most talán egy életmentő üzlet megkötése előtt állsz, pontosabban cégmentő üzlet előtt. Nem szeretsz egyedül élni, rokonaiddal viszont sok dologban eltér a véleményetek, ezért saját lakást keresel magadnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha barátod vagy üzletfeled miatt befuccsolt a boltod, az idődet ne fecséreld el értelmetlen panaszkodásra, hanem kezdj kifizetődő dolgokba. Ha viszont fél lábbal a házasságban, fél lábbal azon kívül állsz, akkor egy olyan pasi tűnik fel az életedben, aki nem akar a szoknyád alá nyúlni, de aki miatt újra hozzád jönnek megbízásukkal a vevők.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szeretsz mindent, ami újdonság vagy egyedi, a hét elején kiváló kommunikációs képességgel rendelkezel, így mindig a társaság középpontjában állsz. Ám ha pénzről és munkáról van szó, be kell bizonyítanod, hogy egyáltalán nem vagy olyan elnéző, mint amilyennek látszol, és a munkahelyeden egyetlen számítógépet sem teszel tönkre.

Bak (12. 22-01. 20.) A hét elején vagy a hét végén kérhetsz fizetésemelést, megbeszélhetsz egy bemutatkozó találkozást népszerű jövendőbeli munkaadóddal. A munkádat és az üzletedet mindenek fölé helyezed, mégis megeshet, hogy éppen üzleti ellenfeled ágyában kötsz ki, de nem számolsz a következményekkel. A pasid viszont kifogja a szelet a vitorládból.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lényed a hét elején optimizmust áraszt, szelíd türelmes stílusban tárgyalsz mindenkivel, még szakmai és üzleti ellenfeleiddel is. Kedvesed művelt, okos, de olykor rád kényszeríti az akaratát. Te viszont hevesen tiltakozol, a lázadást és az ellenállást is egészen magas szinten gyakorolhatod, amikor egyesek manipulálnak vagy korlátoznak.

Halak (02. 20-03. 20.) Egyik barátod vagy befektetőd talán a hét végén veszi észre, sokkal több vagy, mint egy intelligens, csinos nő, egy formás test és időnként egy rakás szerencsétlenség. Biztosan a szárnyad alá nyúl, ha megindítod vállalkozásodat – megbízható. Hitvesed, külföldi rokonod vagy szeretőd csak előnyödre válhat a céged szempontjából.

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját