Heti horoszkóp: ebben az időszakban megérzéseid sokat segíthetnek - november 15-21.

2021.november.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: november 15-21.
Heti horoszkóp: november 15-21.

Heti horoszkóp: november 15-21.

Kos (03. 21-04. 20.) Azok a pasik, akikkel mostanában ismerkedsz, a munkájuk és a pénz megszállottjai, és akik szemében egy tettre kész üzletasszony fenyegetést jelent. Ne kezeskedj senkiért, de mivel nem vagy érzéketlen a szegények ügye iránt, örömed telik az adakozásban. Jól fizető munka adódik, vonzanak a kockázatos tervek, mégse tegyél fel mindent egy lapra.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne lőj házinyúlra, nem kell mindent elfogadnod attól, akit szeretsz, de követeld meg a hűségnyilatkozatot, vagy fogj kísérletbe a következő férfival, aki utazás vagy munka közben megtetszik. De mindig szerettél nagy lábon élni, így nem lehet tőled rossz néven venni, ha mind a munkahelyeden, mind a magánéletedben ragaszkodsz a jussodhoz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha szakmai vagy üzleti kapcsolatra szeretnél lépni valakivel, akit nem ismersz jól, keresd a tisztesség jeleit. Ösztöneid útbaigazítanak. Hozzá kell szoknod, hogy a feladataidra és a pénzügyeidre koncentrálj, és ne a magánügyeiddel foglalkozz. De ne habozz kifejezni háládat azok felé, akik rendszeresen hoznak új ügyfeleket és bevételi lehetőségeket.

Rák (06. 22-07. 22.) Egyszer lent, egyszer fönt - ez a pénzügyekre vonatkozik. Ha szingliként bohém körökben forogsz, az egyéjszakás kalandokat nem neked találták ki, megvárod az igazit, akire félelem nélkül rábízhatod magad. Talán mégis fejest ugrasz egy váratlan kalandba, de ne hagyd, hogy a pénzzel kapcsolatos gondok megkeserítsék az életeteket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A párod, a rokonok, de még a barátok is végeláthatatlan kívánságlistával szolgálnak: meg sem tudsz birkózni a feldolgozásával. Eleged van főnököd és kedvesed viselkedéséből, ahhoz meg aztán semmi kedved sincs, hogy még a családoddal is megküzdj – nem bírnád elviselni, hogy egy jogi hercehurca kellős közepén találd magad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha állásra vadászol, sok mindent hallasz leendő főnöködről, erről a rámenős üzletemberről. De vajon miért akarna közelebb kerülni hozzád? Szerencséd van, hogy egyedül hivatalos vagy üzleti utazásod izgat, s előre örülsz a várható kalandoknak. Érzékeny lelkű kedvesed azonban képes lehet az oltár elé vinni – ez aztán valami!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Semmit sem kívánsz kevésbé, mint viszonyt kezdeni valakivel, akitől a bevételed függ, hiszen az üzleti életben jelenleg nincs senki, aki ujjat húzhatna vele. Gyakran esel szerelembe, de ugyanolyan gyorsan szakítasz is vágyaid tárgyával, aki váratlanul felbukkan a lakásodon. Talán újra megdobogtatja a szívedet, de a pénzhez nem ért.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne add oda magad olyan embernek, aki nem alkalmas férjnek! Követelj jegygyűrűt a párodtól, vagy hagyd ott! Ám ha egyik barátoddal vagy üzletfeleddel szeretnél sokat beszélgetni, nem csak szeretkezni, te is adj többet magadból. De remek az üzleti érzéked, éles elméd mellett megérzéseid is segítnek, hogy jó döntéseket hozz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mind a munkahelyeden, mind a párkapcsolatodban megnehezíted a dogodat, ha nem lehet veled komolyan beszélni, mert rögtön sündisznóállásba helyezkedsz. Válságba jutott kapcsolatodról ne tarts előadást munkatársaidnak és rokonaidnak. Ha veszel egy luxusjárgányt, és abban furikázol, olyan dolgokkal is törődnöd kell, mint a biztosítás.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha vevőid vagy munkaadóid nem fizetnek, szervezz ügyfélcsalogató összejövetelt. Ha túlértékelted egy fellángolás jelentőségét, és a pasidnál egy-két nő fut párhuzamosan, hamar felmondod a partit. De néhány nap alatt elfelejted őt, és beleszeretsz a főnöködbe vagy egy jómódú fickóba. A héten merd gyakorolni, kiteljesíteni kreativitásodat!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Környezetedben sokan provokálnak, de hamar megtanulod, hogy ne tegyél vagy mondj semmi olyat, amivel magadra haragítanád főnöködet és rokonaidat. Ám ha a párod kivételes szakmai és pénzügyi tehetség, aki óriási vagyont szerez a tőzsdén, gondoskodjatok arról, hogy a pénz a legjobb helyre kerüljön: hozzatok létre alapítványokat!

Halak (02. 20-03. 20.) Ha megpróbálod a szerelmet barátsággá vagy üzleti kapcsolattá alakítani, előbb-utóbb észreveszed, hogy a kettő jól kiegészíti egymást. Lehet, hogy a pároddal külföldre szerződsz, s meglepő ötleteket csiholtok ki egymásból. Elveszett tárgyakat is megtalálhatsz, de repülővel utazni nem életbiztosítás, amikor 17-e táján vonzod a bajt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

„A jó szex nem a technikáról vagy a pucsításról szól” - De akkor mégis hogyan legyünk jó szeretők?

„A jó szex nem a technikáról vagy a pucsításról szól” - De akkor mégis hogyan legyünk jó szeretők?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

Ellenőrizd az állapotod vashiánytesztünk segítségével! (x)

PR

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

PR

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

Hihetetlen, de ezért nem kívánt a párom (x)

PR

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)