Heti horoszkóp: A csillagok sikert ígérnek - november 21-27.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: november 21-27.
Heti horoszkóp: november 21-27.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Adózási ügyed megoldódna, ha kedvesed társtulajdonos lenne a cégednél. De neked is igyekezned kell, hogy vevőid és munkaadóid bizalmát visszaszerezd. A kozmikus rezgések ragyogóan letett vizsgára, vagy külföldi munkára utalnak. Most külföldön élheted ki kommunikációs és hódítási készségedet, de jobb, ha nem teszel ígéreteket.

Bika (04. 21-05. 20.) A héten érdemes családi, üzleti és szakmai összejöveteleken részt venned, de tudomásul kell venned, hogy teljesítened kell az adóhivatal követeléseit. Több gyakorlati és gazdasági kérdés foglalkoztat, melyet egy számodra fontos személlyel közösen kell megoldanod, aminek eredményeként anyagi helyzeted jelentős javulását érzékeled.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A munkahelyeden érdemes helyezkedni, ám ha nem mutatsz megértést azokkal az emberekkel szemben, akikre hatással akarsz lenni, akkor esélyed sincs rá, hogy a nézeteid közel kerüljenek a másikéhoz. Ha nem tudod elviselni a kötöttséget, a házasság nem neked való – csak olyan embert szeretsz, aki nem tagadja meg tőled a szabadságot.

Rák (06. 22-07. 22.) Vállalkozásod a hét elején beüt, kapcsolatodban és külföldi munkádban összefonódnak az érzelmek és az anyagiak. A nagyobb kereset reményében talán visszaülsz az iskolapadba, ösztöndíjat is sikerrel pályázhatsz meg. Munkahelyeden bizonyítanod kell rátermettségedet, baráti köröd is kibővül, de kicsikarhatod munkaviszonyod véglegesítését is.

Meglepődnél, milyen egyszerű boldoggá tenni a Bika, Szűz és Bak csillagjegyeket

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Átadod magad a szórakozásnak, hobbidat vagy kreatív tevékenységedet fő foglalkozássá és bevételi forrássá konvertálhatod. Anyagiakkal, szerelemmel kapcsolatban kockáztatni kell, de habzsolod az örömöt, térdig gázolsz a szexben. A pasidnak mindene megvan, amire csak vágysz – de a szabadsága és a függetlensége is.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jóllehet családod vagy ingatlanod miatt nagy kiadásokat kell elkönyvelned, hitvesed segítségével megállíthatod céged vagy a családi vállalkozás hanyatlását, sőt, vissza is fordíthatod a rossz folyamatot. Ám ha örökké otthon ülsz, nem tehetsz szemrehányást a pasidnak azért, hogy túl sok szabadságot enged meg magának.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Olyan feladattal bíznak meg, amelyből komoly bevételed származhat. Tanulmányaidban sikeres leszel, képesítésed jól értékesíthető a munkaerőpiacon, s remekül értesz ahhoz is, hogyan kell tárgyalni és üzletelni. Ha új pasi költözött a szomszédba, félreérthetetlen ajánlatai, magabiztos szavai egyenesen bozóttüzet gyújthatnak benned.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Magasra emelkedhetsz a pénzvilág terén. A hét elején érdemes új vállalkozásba kezdeni, tevékenységedre hatalmas lesz a kereslet: a pénzügyi gyarapodás kézzelfogható valósággá válik. Ám a párod extra kiadásai miatt érdemes újabb megbízást vállalnod. Ha gyermeket vársz, nem olyan rossz ötlet lehorgonyozni egy gazdag pasi mellett.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Otthoni munkával, ingatlannal kapcsolatos ügyben előrelépés várható, értéknövelő vásárlása keríthetsz sort, de még az sem kizárt, hogy költözködsz, vagy átrendezed a lakást. Kiléphetsz az ismeretlenség árnyékából, művelt és kommunikatív partnert választasz, de nem idegen tőled a sportolókhoz és politikusokhoz való kötődés sem.

Ezekkel a mágikus szokásokkal minden reggeled varázslatos lesz

Bak (12. 22-01. 20.) Ha új üzletbe kezdesz, kapcsolataidat és reklámtevékenységedet nagyon hatékonyan fogod hasznosítani. Ha a kollégádra vadászol, tudnod kell, hogy őt a hírnév hozza lázba. Ne húzódj meg a háttérben, mert a pasi számára nagyon fontos, hogy ne csak ő, hanem te is sikeres legyél. De légy résen, mert valaki ellopja a tervedet és sajátjaként mutatja be.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lerakhatod karriered vagy egy üzleti kapcsolat alapjait. Akár üzletről, akár közéleti szereplésről van szó, a kapcsolatteremtés kiemelkedő jelentőségű. Művészként vagy üzletasszonyként a legjobb körökben forogsz, olyan helyeken, ahol fontos emberekkel találkozhatsz. Talán azzal is, aki a kedvesed vagy támogatód lesz.

Halak (02. 20-03. 20.) Céged képviseletében külföldre utazhatsz, jövedelmedet növelő álláshoz juthatsz, és valószínűleg munkahelyi környezetedből keresel magadnak partnert. Ám ha a kollégád vagy egyik állandó ügyfeled arra kér, hogy legyél a szeretője, felháborodottan utasítod vissza közeledését, s értésére adod: nem kaphat meg mindent a pénzéért.

Kezdd a csillagokkal a hetet:

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói