Kínai asztrológia: a Fém-Disznó hónapja rengeteg lehetőséget tartogat számodra

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mostantól rendszeresen követheted a GLAMOUR oldalán azt is, mire számíthatsz a kínai horoszkóp szerint. Megérkezett a Fém-Disznó hava, ami mozgalmasnak ígérkezik, és lesznek mélységei, magasságai is.

A kínai asztrológia szerint novemberben mozgalmas napokra számíthatunk | Fotó: iprogressman
A kínai asztrológia szerint novemberben mozgalmas napokra számíthatunk | Fotó: iprogressman
Fotó: Gettyimages.com

November a tél első hónapja a kínai asztrológia szerint. Csónakunkba a Tigris mellé a Disznó ül, utunk során pedig kikristályosodik bennünk, hogy valami egyedit és különlegeset kell elérnünk. Figyeljünk azért a vízről visszatükröződő csillogással, mert könnyen megvakíthat bennünket, és ezáltal elfelejthetünk a felszín mellett a mélységekbe is betekinteni.

Mit hoz a Fém-Disznó hava?

Az óceán, melyen csónakunk halad ezúttal megmutatja mindkét arcát, utunk csendes lesz és nyugodt – miközben a mélységben óriási viharok dúlnak majd –, de lesznek olyan napok is, amikor a felszínen tombolnak a viharok, miközben a mélységben nyugalom tölt el bennünket. Legyünk tudatosak, figyeljünk a bennünk lezajló nyugodt percekre és dúló viharokra is, érezzük és tudatosítsuk a különbséget. Az így megtapasztaltak tisztábbá és egyértelműbbé teszik további utunkat.

Mozgalmas hónapunk lesz, folyton új ötleteken agyalunk majd. Írjuk fel ezeket az ötleteket, mert a megvalósításnak még nem most jön el az ideje. Tanuljunk, fejlődjünk ebben a hónapban ahhoz, hogy jobbak, többek legyünk. Sok lehetőség érkezik és bármelyiket is választjuk majd, mindegyiktől fejlődni fogunk.Lesz egy belső késztetésünk arra, hogy magunkra vonjuk a figyelmet. Ez most könnyebben megy majd, mint általában. Vonzódunk majd mindenhez ami elegáns, csinos, stílusos.

Ezekkel a mágikus szokásokkal minden reggeled varázslatos lesz

Ezekkel a mágikus szokásokkal  minden reggeled varázslatos lesz

Az elit, minőségi, egyedi dolgok előtérbe kerülnek a mindennapjainkban. Fontos lesz ebben a hónapban megélnünk a szépséget és jót, az élet napos oldalát. Novemberben arra fogunk törekedni, hogy a dolgokat egyedivé tegyük. Az újdonság varázsa fogja tudni fenntartani az érdeklődésünket, csempésszük hát be a mindennapjainkba.

Dolgos hétköznapok?

Könnyen átlátjuk majd feladatainkat, jól szervezettek, alaposak, gyakorlatiasak és rendkívül szorgalmasak leszünk. Szívesen ötletelünk majd és inspiráló hatással leszünk környezetünkre. Intuitív és rejtélyes megérzéseinkre hallgatva leszünk a legsikeresebbek. Ha így teszünk, könnyedén összeállítjuk majd a megfelelő stratégiát, figyelnünk csak arra kell, hogy a megvalósítást csapatban végezzük.

Nagy elvárásaink lesznek önmagunkkal szemben, ezért tudatosítanunk kell magunkban, hogy nem vagyunk tökéletesek, gyakorolnunk kell hát kimondani hogyha valamit nem tudunk. Ha rivalizáláson kapnánk magunkat ne feledjük: az emberek sikerünk kovácsai, tehát a rivalizálást használjuk egymás építésére, arra, hogy megmutassuk, mindannyiunknak más az erőssége.

Annak ellenére, hogy ezúttal szívesen lepasszoljuk magunkról munkánk nem szeretem részét, a fejlődés érdekében be kell vállalnunk azt is, amivel kevésbé szeretünk foglalkozni. Könnyedén építünk kapcsolatokat, és sokakat magunk mellé tudunk majd állítani. Egyfolytában mozgásban leszünk, egyszerre ezer dologgal fogunk foglalkozni, nehezünkre esik majd egy dologra összpontosítani. Fontos lesz megélnünk a változékonyságot novemberben, ugyanakkor ha túl sok mindennel foglalkozunk egyszerre, szétszórttá válhatunk. Jobban tesszük tehát, hogyha több, de rövid projektben gondolkodunk.

Jöhet egy kis dicséret!

Szentimentálisak leszünk és romantikusak, mindennek megadjuk a módját. Érzelmesen, ragaszkodón és gyengéden, könnyen ráhangolódunk majd egymásra, ugyanakkor gondolatainkat nem feltétlenül akarjuk majd megosztani a másikkal. Ne kérdezgessük tehát egymást, értsünk ezúttal szavak nélkül is.

Ezek a csillagjegyek mindig találnak kiutat a válságból

Ezek a csillagjegyek mindig találnak kiutat a válságból

Amennyiben tisztelettel fordulunk egymáshoz, bármilyen körülmények között kitartunk majd egymás mellett. Szükségünk lesz arra, hogy párunk dicsérjen minket, attól fogjuk magunkat erősnek és sikeresnek érezni. Osztogassuk tehát bőkezűen a dicséreteket novemberben. Szívesen és sokat beszélgetünk majd, könnyedén szóba elegyedünk bárkivel, hiszen közvetlenek, nyitottak és oldottak leszünk. Menjünk tehát társaságba, barátkozzunk, novemberben nem fogjuk egymást korlátozni a szabadságunkban.

Hurrá, jönnek az esti kuckózások!

Legyünk összhangban a természettel: korábban sötétedik, az állatok bekuckóznak, pihennek, pihenjünk hát mi is többet. Csendesedjünk el, haladjunk befelé önmagunk felé, ismerjük meg mélységeinket, tudatosítsuk érzelmeinket, ennek most van itt az ideje. Kapcsoljunk ki, meditáljunk, figyeljük légzésünket rendszeresen. Ezek segítenek mindennapjaink kiegyensúlyozásában.

Ha még nincs párunk, ezúttal könnyen találunk, hiszen megjelennek körülöttünk a férfiak, ráadásul könnyen ismerkedünk novemberben, ez egy nyerő párosítás ebből a szempontból. Ha vitára kerül sor, ezúttal jobban tesszük, ha nem szorítjuk sarokba egymást, hanem biztosítunk egymásnak választási lehetőséget, kiskaput. Hagyjunk egymásnak időt arra hogy megváltozzunk, vezessük rá a másikat arra a felismerésre, hogy tévedett. Ha így teszünk, könnyebben változtatunk majd.

Egy kis frusztráció is kíséri a napjainkat

Türelmetlenek lehetünk, hangulatunk ingadozó lehet, ezért fontos, hogy belső nyughatatlanságunk mellett megtaláljuk magunkban a stabil pontot. Ehhez időről-időre álljunk meg és vonuljunk vissza belső világunkba. Nehezen élhetjük meg a novembert, egy új dolog érkezése hatására egy másik terület elkezdhet leépülni, sodródhatunk és emiatt frusztrálttá válhatunk. A megoldást az jelenti majd, ha kiállunk magunkért és elmondjuk, ami nem tetszik. Ne menjünk bele olyan dolgokba, mellyel nem értünk egyet!

Ebben a hónapban előfordulhat, hogy tartani fogjuk igazunkat akkor is, ha már kiderült, hogy nincs igazunk. Erre legyünk tudatosak, sok kellemetlenségtől megóvhatjuk magunkat. Ha elakadunk valamelyik területen és emiatt nem tudunk tovább haladni utunkon, vizsgáljuk meg, hogy célunk nem ütközik-e a tisztesség elveivel. Ha helyre tesszük a dolgokat, az akadályok elhárulnak.

Hogyha diszkomfort érzésünk van és valahogy nem találjuk a helyünket, gondoljuk át a céljainkat és azt, hogy miben tudnánk kiteljesedni. A megoldás az lesz, hogyha elindulunk befelé, önmagunk megismerése felé. Ha nehezen viseljük ezt az időszakot, sokat tud segíteni a meditáció vagy légzésfigyelés. Amennyiben egy érzelmi hullámvasúton találjuk magunkat ebben a hónapban, nézzünk szembe a felszínre felbukkanó, előzőleg szőnyeg alá söpört problémákkal. Azáltal, hogy ezek a sérelmek a felszínre törnek, lehetőségünk lesz rálátni, megérteni és megoldani őket.

Mélységekkel és önismerettel teli novembert mindenkinek!

Szeretettel: CSILL coach & kínai asztrológus

Olvass még többet az asztrológiával kapcsolatban:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a budapesti utca lett a világ egyik legszebbje

Ez a budapesti utca lett a világ egyik legszebbje

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Még nem tudod idén hová mész nyaralni? - Ezt a helyet imádni fogod! (x)

Még nem tudod idén hová mész nyaralni? - Ezt a helyet imádni fogod! (x)

Párkapcsolat, karrier: Hogyan hatnak az életünkre mindennapos döntéseink? (x)

Párkapcsolat, karrier: Hogyan hatnak az életünkre mindennapos döntéseink? (x)

Ezt a 3 kérdést kell föltennünk magunknak, hogy biztosan jó döntést hozzunk (x)

Ezt a 3 kérdést kell föltennünk magunknak, hogy biztosan jó döntést hozzunk (x)