Csillagjegyek, akikre az életedet is nyugodtan rábízhatod

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd értelmezni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma felfedi, melyek azok a csillagjegyek, akik magasan a legmegbízhatóbbak.

Mutatjuk a legmegbízhatóbb csillagjegyeket | Klaus Vedfelt
Mutatjuk a legmegbízhatóbb csillagjegyeket | Klaus Vedfelt
Fotó: Gettyimages.com

Mielőtt rátérnék a megbízható csillagjegyek felsorolására, először is szeretném leszögezni, hogy attól, mert valaki egy bizonyos csillagjegy égisze alatt született, még nem lesz ilyen, vagy olyan. Egy személyiség kialakulása rengeteg tényezőn múlik, de erről majd egyszer egy külön posztot szeretnék írni. Amikor ilyen hangzatos címet adok egy cikknek, azt mindig úgy kell érteni, hogy általában beszélek az adott csillagjegyről. Itt tizenkét archetípusról van szó, amelyek remekül be tudnak mutatni egy fiktív karaktert, de az egyént sosem fogják pontosan leírni.

Egyrészt azért, mert soha senkinek nem fog minden bolygója ugyanabban a jegyben állni, másrész azért, mert a horoszkóp mindig csak egy kiindulási alap, amitől aztán ott térünk el, ahol csak szeretnénk. Továbbá ott van az a problematika is, hogy bármit is jelentek ki egy jegyre, például hogy a Vízöntő imád lázadni és minden szabályra fittyet hányni, ha mondjuk van hozzá egy Bak aszcendense, meg egy Rák Holdja, abból a bizonyos lázadásból már igen keveset fogunk látni. Ezt mind le szerettem volna szögezni, mielőtt rátérünk a lényegre, ugyanis fontos, hogy senki ne legyen megítélve mindösszesen a napjegye alapján, mert higgyétek el, hogy igen kicsiny része az egy személyiségnek. És akkor nézzük is, kik a legmegbízhatóbb karakterek.

Csillagjegyek, akiket a legjobb szépérzékkel áldott meg a sors

Bak

Nos, a felelősségvállalás koronázatlan királya az a Bak. Ő az a típus, aki erőn felül betartja, amit ígért. Bárhogy is alakul, ha valami meg volt beszélve, akkor meg volt beszélve. Végtelenül megbízható karaktert képzeljünk el, aki semennyire nem szeszélyes. A Bak ura a Szaturnusz, szóval a korlátok, keretek, kiszámíthatóság, stabilitás bolygója – na hát ő pont ilyen. Konzervatív, állandó és felelősségteljes. Szóval remek első emberünk, legjobb barátunk vagy társunk is lehet, mindenképp jó opció, ha valaki olyat keresünk, aki nagyon terhelhető és lehet rá számítani.

Oroszlán

A következő jegy az Oroszlán. Szintén nagyon becsületes és nehéz helyzetekben is helytálló karakter. Az Oroszlán uralkodásra termett, így neki se kell a szomszédba mennie a felelősségvállalásért. Igazi joviális király, aki becsületes és egyenes. Ha meg szeretnénk tudni, hogy jól áll-e egy bizonyos hajszín vagy ruha, bátran kérdezzünk meg egy Oroszlánt, ő biztosan a szemünkbe fogja mondani a negatív véleményét is. Egyszerűen annyira igazságos, hogy inkább vállalja, hogy megharagszunk rá, mintsem hogy pocsék hajszínnel kelljen randizni mennünk.

Ezt jelenti a horoszkópod szimbóluma

Szűz

És végül, de nem utolsó sorban a Szűz is rendkívül lelkiismeretes. Föld jegy, így nem mossák el az érzelmei, továbbá stabil, precíz, pontos, kiszámítható. Ez a minőség van jelen a korházakban, a haldoklók mellett, illetve tartja tisztán a tereinket mindenféle szinteken (mind fizikailag, mint spirituálisan), szóval ott vannak, ahol a legnagyobb a szükség. Ha olyasvalakit keresünk, akire aprólékos munkát szeretnénk bízni, ami nagyon fontos a számunkra, akkor kiváló kis energetika ez.

Bár már ezerszer leírtam, fontosnak tartom megjegyezni, hogy attól, hogy valaki Napjegye egy csillagjegy (tehát a horoszkópja), attól ő nem lesz az - azért van itt, hogy eljusson idáig. Így, ha nem ismerünk magunkra, ha egy jegy leírását olvassuk, pedig ebben áll a Napunk, akkor gondolkozzunk el, hogyan tudunk fejlődni a témában.

Tudj meg többet az asztrológiáról:

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói