Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

2021.október.25.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár magadon is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp október 25-31.
Heti horoszkóp október 25-31.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Heti horoszkóp október 25-31.

Kos (03. 21-04. 20.) A hét közepén belesodródhatsz egy olyan kapcsolatba, amit egyáltalán nem akarsz. Ne pazarolj érzelmet egy olyan partnerre, akitől több száz kilométer választ el! Pompás ajánlat a láthatáron, de nagyon nehéz kitartani az elveid mellett, amikor csak úgy szerezhetsz meg egy üzletet, ha olyan dolgot is megteszel, amit tisztességtelennek tartasz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha egy bulin alkoholt kínálnak neked, ne igyál csupán heccből, mert olyan etyepetyés helyzetbe keveredhetsz, melynek eredményeként kihasználtnak, baleknak érezheted magad. A munkahelyi és anyagi problémák lerombolhatják érzéki vágyaidat, de fel kell ismerned: kizárólag rajtad múlik, hogy a szex ne váljon egyhangú taposómalommá.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mindenki férjhez akar menni, még te is, aki sokat papolsz a függetlenségről és az egyenjogúságról. Ha a pasid házassági ajánlatot tesz, biztosan elfogadod. Munkád és anyagi ügyeid rendezése során olyan emberrel találkozol, aki senkiben sem bízik. Ne állj ki kolléga mellett, de jó ötlet, ha a diploma mellé szakmát is szerzel.

Rák (06. 22-07. 22.) Könnyen félreérted egyik munkatársad vagy barátod kedvességét. A széptevés csak játék, ne vedd komolyan! A Rákok között ezeken a napokon azok lesznek elégedettek, akiknek a társa a megélhetési költségek nagy részét biztosítja. Bizonyára a kielégítetlen szexuális vagy anyagi igényed az oka, hogy a hétvégén bizalmatlan vagy.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha 27-e táján igent mondasz egy randevúra vagy üzleti ajánlatra, nem azt jelenti, hogy igent mondasz a szexre is. Lehet, hogy az esküvőd előtt még ki akarod tombolni magad, át akarsz élni egy kis kalandot. Hobbid segíthet, hogy plusz pénzhez juss, de nem szeretnéd, ha megsebeznének. A párod nehéz ember, amíg ki nem találod, hogy miért.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem elég, hogy a lelkedet is kiteszed a pasidért vagy egyik kollégádért, aki elvárja tőled az együttérzést és azt is, hogy esténként még a kedélyes kis luxuslakásába is vonulj be, hogy elkészítsd a vacsoráját és az ágyban is minden igényét kielégítsd. Mivel túl jó vagy egy magányos farkashoz, előbb –utóbb kénytelen vagy megadni a túlzott bizalom árát.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ezer pletykát hallottál kedvesedről és üzlettársadról, akit egyfajta nők bálványaként tartanak számon. Van egy kis csalódás a háttérben, mégse félj attól, amit 28-a táján hallani fogsz. Tudod, hogyan kell megnyerni támogatóidat, de képes vagy áldozatokra is a munkádban. Az utcán sétálva nagyon ügyelj arra, hogy értékeid ne legyenek szem előtt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Horoszkópod óva int azoktól a partnerjelöltektől és rokonoktól, akik állandóan pénzt vagy szívességeket kérnek. Ráébredsz, hogy a békából nem lesz királyfi, emiatt nem romantikázod túl kapcsolatodat, inkább a pénzt értékeled. A hét végén kötelességeid vannak a családoddal szemben, ráadásul főnököd sem áll ki melletted.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A család számodra időnként egyet jelent a zűrzavarral, ám ha túlhajtod az együttérzést hozzátartozóid iránt, amit teszel, ésszerűtlen. Kedvesed, barátod vagy rokonod valamit eltitkol előtted, amiről beszélnetek kell, hogy a kapcsolatotok megerősödjön. Ha pénzről van szó, talán olyanra is kapható vagy, amivel átléped saját elveid korlátait.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a főnököd ellenállhatatlannak bizonyul a nők körében, ne pazarold arra az idődet, hogy róla ábrándozz. Mivel a kellemeset a hasznostól külön kell választani, ne hódolj be neki, gondolj inkább arra, hogy nagyon jól keresel. Az úgynevezett barátaid vagy üzletfeleid a hét végén cserbenhagyhatnak akkor, amikor szükséged lenne a segítségükre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Olyan emberekkel vedd magad körül, akik mindent meg tudnak oldani, amit te nem tudsz. Főnököd vagy a párod, akivel együtt dolgozol, a hét végén függőségben tart, s nehezen tudsz kiszabadulni a kötelességek csapdájából. Munkahelyi vagy házastársi kapcsolat miatt lépéshátrányba kerülhetsz, biztonságérzeted megszűnhet.

Halak (02. 20-03. 20.) Veszíthetsz az imidzsedből, ha munkahelyi viszonyba bonyolódsz. De megeshet, hogy vonzódni kezdesz valakihez, aki képes biztosítani a megélhetésedet. 28-a táján végre egy valóban értékelhető állásajánlattal keresnek meg. Aggodalmaskodásod azonban mindenre kihat: meghatározza, hogy milyen munkát kapsz, kérsz-e fizetésemelést.

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói