Heti horoszkóp: Forrósodik a hangulat - október 31. - november 6.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: október 31. - november 6.
Heti horoszkóp: október 31. - november 6.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a párod többet keres és ő kezeli a pénzt, ez sokat ronthat függetlenségeden. Ám a szerelem nem pénz kérdése, semmi köze sincs a csúf anyagiakhoz. A társaddal közös vállalkozásod is kritikus szakaszba lép, ráadásul előre nem látható fejleményekre, is fel kell készülnöd, amelyek arra kényszerítenek, hogy változtass terveiden.

Bika (04. 21-05. 20.) Partnered feltöltheti megcsappant pénzkészletedet, de biztos, hogy felébred benned a féltékenység, ha a társad érdeklődést mutat valaki más iránt. Hogy megtarthasd a testi kapcsolatot izgalmasnak, próbálj ki más pózokat. Ha azt szeretnéd, hogy párod extázisba essen, beszélj neki legforróbb és legtitkosabb erotikus vágyaidról.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szakmádban és a munkahelyeden kínos lenne a túl közeli kapcsolat egyik kollégáddal. Ám ha a kedvesed hűtlenkedik, bizonyítékokat kell keresned, amelyek ezt megerősítik. Nehéz napokat él át a munkahelyed is, és ha a fizetésed csak később érkezik meg, a késést nem számítógépes hiba okozza: az e-mailek nem csak hivatali pletykák.

Rák (06. 22-07. 22.) Szerelmi életed és üzleti vállalkozásod nem éppen zökkenőmentes utazás. Miért kellene szeretned valakit és udvariasnak lenned vele, amikor beletenyerel az üzletedbe, elrontja az eljegyzési bulidat, és megpróbál elválasztani a párodtól? De azt is gondold meg jól, vajon egy új kaland izgalma megéri-e, hogy felbolygasd eddigi életedet!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Válás után nem lesz bejárásod hitvesed munkahelyi szentélyébe, de már megint valami családi vagy munkahelyi perpatvar van készülőben. Megpróbálsz tanácsot adni, keresed a megfelelő kifejezéseket, de aztán eszedbe jut barátod tanácsa, hogy jobb be nem avatkozni mások magánügyeibe, és ebben még jómódú rokonodnak is igazat adsz.

Ezek a csillagjegyek nem tűrnek ellentmondást

Ezek a csillagjegyek nem tűrnek ellentmondást

Szűz (08. 24-09. 23.) Biztonságra, állandóságra vágysz, határozott elképzelésed van arról, mit vársz el a partneredtől, megbízóidtól és munkaadóidtól, de egyikük miatt hullámvasutazás lesz az életed. Ha céged az utolsókat rúgja, próbálj meg tisztán látni az adatok és számok között. Követeld meg a bizalmas információkat, iratmásolatokat, bizonylatokat, e-maileket!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Miért annyira kibírhatatlan számodra, hogy többet keresel a párodnál? Szereted a nyerészkedés érzését, de vigyázz, mert a párod átvág, vagy állandóan kölcsönért folyamodik. Ám attól a pillanattól kezdve, hogy tombolnak a hormonjaid és megérzed az első pillangókat a gyomrodban, minden a rajongásról és a szenvedélyről szól.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy szépségklinika igazi szexbombát varázsol belőled, de üzleti tárgyalásaidon sugárzóan éles és analitikus elmédet is értékelik. Céged megmentése érdekes feladatnak ígérkezik, és még személyes hasznod is származhat belőle. Ám ha azt forgatod a fejedben, hogy el kellene válni, az ár, hogy lakás nélkül maradsz, magasabb a vártnál.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Orgazmus-problémáiddal ne untasd munkatársaidat, akiket nem tudsz meghatni – nem hagyják magukat. A munkahelyeden viszont óvakodj attól, hogy áthágj néhány szabályt. Nem kellene alkalmi megrendeléseket elfogadnod, de új pozíciódhoz, amely rengeteg kihívást tartogat számodra, öltözz elegánsan.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha sejted, hogy kedvesed nem az a típus, aki könnyen elkötelezné magát, készülj fel azokra a jelekre, amelyek a párod hűtlenségére utalnak. Ne felejtsd el, hogy a szex szükséglet, de a pasid hűségének nem előfeltétele, hogy szexuális igényeit kielégítsd. Ám ha másra költi a pénzét, mint ahogy azt szeretnéd, számodra ez is hűtlenséget jelent.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem érdekel a vezetői poszt körüli huzavona, rokonaid pedig nehezen fogadják el, hogy nem vagy otthonülő típus, aki gyökeret verne bárhol is. De nem elég csupán azért imádkoznod, hogy legyen pénzed kifizetni a számláidat, olyan ötletekért is imádkoznod kell, melyek képesek javítani megélhetéseden, jövedelemszerzési képességeiden.

Halak (02. 20-03. 20.) Szeretőd vagy megbízód, aki nagyágyú az üzleti életben, a te kívánságodra érkezik külföldről, hogy megrendelést vegyen föl. Tisztességes honoráriumért, ez magától értetődik. De megeshet, hogy te vállalkozol egy őrült utazásra, hogy segíts egy dögös pasin, aki az anyagi összeomlás szélén áll, és akivel felújíthatod viszonyodat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

8 pszichológiailag bizonyított jel, hogy megtaláltad az igazit

8 pszichológiailag bizonyított jel, hogy megtaláltad az igazit

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

PR

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

Extra hatékonyan intéznéd a dolgaidat?- Ezekre figyelj telefon vásárláskor! (x)

PR

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

PR

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)

Kutyások figyelem! Ezért kell tavasszal jobban odafigyelned (x)