Heti horoszkóp: Végre javulhatnak a pénzügyeid! - szeptember 19-25.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: szeptember 19-25.
Heti horoszkóp: szeptember 19-25.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Az állásváltoztatás tulajdonképpen kockázat: a bemutatkozó beszélgetésre, a megfelelő benyomás kialakítására kell koncentrálnod. Új munkahelyeden pedig könnyedén felfedezheted, ki vonzódik hozzád. Párban? Van néhány dolog, amit nem mondtatok el egymásnak, de erről gondoskodotok kell, ha azt akarod, hogy jó legyen a kapcsolatotok.

Bika (04. 21-05. 20.) A pároddal a hét elején és végén mindketten reggeltől estig dolgoztok, mégis gyakran küzdötök pénzhiánnyal. Ráadásul gond adódhat a munkaszerződéseddel is. Legyél határozott, vedd kezedbe az irányítást, és állj ki bátran a téged érintő fontos ügyekért.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Sok barátot tudsz magad köré vonzani, de nehezedre esik otthon ülni. Lehet, hogy egy kollégád szerelmet vall, ám ha munkahelyi kalandodból megtépázva kerülsz ki, fantáziádat fordítsd inkább a munkádra és családi életedre. Mivel szakmai ügyeidet is befolyásolja az általános zűrzavar, csak gondos tervezéssel birkózol meg a problémás helyzetekkel.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha felmondták lakás- vagy munkaszerződésedet, talán visszaköltözöl rokonaidhoz. Ám ha házat vásárolsz, annyit mindenesetre elvárhatsz, hogy legalább valami értéket kapj a pénzedért. A barátaid vagy a rokonaid jó üzletet közvetítenek, de fontos: nem kell csak azért elfogadnod őket, hogy ne bántsd meg az ismerőseidet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Távkapcsolatod a telefonhívások elmaradása vagy a túl magas utazási költségek miatt befuccsolhat, de az sem kizárt, hogy kölcsönösen idegesítenétek egymást, főleg egy idegen országban. Mivel anyagi segítségre nem számíthatsz, fontos, hogy legyenek tartalékaid a bizonytalan időkre, de nyugalom, a munka frontján megtalálod számításodat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megeshet, hogy üzletfeled vagy munkaadód a hét elején visszavonulót fúj, de ne ess kétségbe. Gyengélkedő vállalkozásodat virágzó üzletté változtathatod, pénzügyeid is folyamatosan javulni fognak. Befigyelhet némi nézeteltérés a kapcsolatodban is, így lényeges, hogy konstruktívan állj a párodhoz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy egyik kollégád vagy üzletfeled őrült érdeklődést vált ki belőled, arrogáns viselkedése ellenére is. Próbáld meg szétválasztani a magánéletet és az üzletet, és a saját sikered és nyugalmad érdekében ezt be is tartani.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha céged a teljes csőd szélén áll, azért még több mentőötleted születhet. Némi protekcióval szerzel egy sor megbízást, régi ismerősödnek vagy az exednek pedig egyetlen pillantása is elegendő ahhoz, hogy felkeltse benned azt a bizonyos veszélyes sóvárgást. Ám állj ellen a kísértésnek, amikor egyik közeli barátod bezavarna a szerelmi életedbe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Olyan csípősen tudsz fogalmazni, hogy a párodat vagy főnöködet a hét elején könnyen megsértheted. Habár elismerik a jó munkádat, támogatók nélkül nem fogsz feljebb jutni. Tedd félre a félelmeidet, mert az esélyek a te oldaladon állnak.

Bak (12. 22-01. 20.) Semmi olyat ne tegyél, ami táptalajt adhat a munkahelyi vagy családi szóbeszédnek. Sokan meglepődnek ugyanis, ha együtt utazol a főnököddel külföldre, vonzerődet viszont ne pazarold feleslegesen. Egy üzleti kapcsolatot áthat az érdek, de szakmai téren elég jól teljesítesz annak ellenére, hogy késések várhatóak egyes terveidben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kimerítő hetek állnak mögötted, viszont egy kicsit még össze kell szorítanod a fogad, és kibírni, a fókuszált munka azonban sokszorosan meghozza a gyümölcsét: mind anyagiakban, mind a kapcsolataidat illetően. Egyszerre több embernek is bizonyíthatsz végre, és ez a hét kulcsfontosságú lesz a következő hónapokra nézve.

Halak (02. 20-03. 20.) Ez most a te időszakod lesz: csak úgy ontod magadból a jó ötleteket, stabilizálódni látszik a magánéleted, bebiztosítod magad anyagilag is, ráadásul még csak különösebb erőfeszítésedbe sem kerül a dolog. Hatalmas hajrá neked!

Ez is érdekelhet

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói