Heti horoszkóp: Még több pénz ütheti a markodat - szeptember 26. - október 2.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki ennek a hétnek.

Heti horoszkóp: szeptember 26. - október 2.
Heti horoszkóp: szeptember 26. - október 2.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Kezdőként minden utánjárást igénylő feladatot a nyakadba varrnak, ezért nem ártana felmérned, mennyit ér a tehetséged a munkaerőpiacon. Mi lenne, ha összeszednéd a bátorságodat, és fizetésemelést kérnél? A hét közepén érdemes robbantanod, betörnöd. Sokra becsülöd a függetlenségedet, de lassacskán eljön az ideje, hogy gondolj az esküvődre.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha gyakorlati okból mész férjhez, megtervezett kapcsolatodban igazi szenvedély lobban fel köztetek. Párod arra ösztönöz, hogy találd meg az egészséges egyensúlyt, ne kizárólag a munkádnak élj. Főnököd vagy megbízód viszont szigorú fegyelmet tart, aki nem tetszik neki, az el is felejtheti a pályájához és az anyagiakhoz fűzött reményeket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Talán jól jönne, ha valaki rendben tartaná a lakást, de előbb akarnod kell a családi életet, csak azután jöhet az együttélés. Ám ha nem jössz ki a párod barátaival, nem lesz hosszú életű a kapcsolatod. Új autót vehetsz, lételemed, hogy elfoglalt legyél, ám a szerelem és a házasság olyan fokú intimitást követel, amire nem érzed képesnek magad.

Az Újhold a Mérleg jegyébe lép, ezzel a mantrával hozd ki belőle a legtöbbet

Az Újhold a Mérleg jegyébe lép, ezzel a mantrával hozd ki belőle a legtöbbet

Rák (06. 22-07. 22.) Karrierista választottad mellett rendezett élet vár rád, de vagy házasság, vagy semmi – ezt egyértelműen a tudtára adod. Nagy, ám kétes lehetőségek a hivatásodban, anyagi és ingatlanfronton, ezért jogilag be kell biztosítanod magad. Minden azon múlik, hogy milyen érzelmek befolyásolnak. A sebzett hiúság, az elfojtott harag rossz tanácsadó.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Rád hárul a kenyérkereső munka és neked kell dűlőre jutnod az ellenállhatatlan, de kikosarazott hódolókkal. Ha a párod nem akarja elfogadni és tisztelni a női egyenjogúságot, erre meg kell tanítanod. Mértéktelenséged kínos helyzetekbe sodorhat, jogi ügyekben melléfoghatsz, szerelmi és üzleti kapcsolataidban is zavar keletkezik.

Szűz (08. 24-09. 23.) Olyan nő létedre, akinek a munkája miatt nincs ideje a pasikra, erőteljes érzéki vágyaid vannak. Megfordul a fejedben, hogy elcsábítsd ismerősödet, de ne legyél pénzéhes pasik céltáblája. Szaporodnak a rutinfeladatok, amelyek nagy figyelmet követelnek, de borzasztó kellemetlen lenne a párodtól kölcsönt kérni, mikor még jegyesek sem vagytok.

Csillagjegyek, akiket a legjobb szépérzékkel áldott meg a sors

Csillagjegyek, akiket a legjobb szépérzékkel áldott meg a sors

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha valaki a te ötleteiddel vagy információiddal üzletel, jobb, ha hallgatsz, mintha túl sokat beszélsz. Időnként különböző védekezési mechanizmusokat alakítasz ki, vágyaidat elnyomod, hogy konfliktusok nélkül alkalmazkodj a párodhoz és támogatóidhoz. Az ügyvéded bolondot csinál belőled, de cégednek esélye van a túlélésre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha most nem mész férjhez, mert a nyakadba liheg követelőző főnököd és támogatásra szoruló családod, akikkel szemben kötelességeid vannak, később már ne kockáztasd, hogy megosztod az exeddel mindenedet. Ám ebben a pénzhiányos időszakban igencsak megörülsz, amikor egyik kollégád vagy a szeretőd kibérel nálad egy szobát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha vállalatod mindig számíthat rád, bizonyára kemény pénz üti a markodat a nagyfőnök elismeréseként. Életed párja segíthet elhelyezkedned egy olyan cégnél, ahol ő maga is vezető munkatársként dolgozik. De óvakodj attól, hogy megszállottja legyél egy faragatlan izompacsirtának, a kockázatoknak és a nagy tétre menő szerencsejátékoknak!

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a főnöködet elkíséred külföldre, igazán lecserélhetnéd végre unalmas kosztümödet valami divatos ruhára. Ha viszont a vállalati ranglétrán akarsz fellépdelni, ne keverd össze az üzletet és a magánéletet, kivéve, ha ez elkerülhetetlen. Az elfoglaltság, a feladathelyzet viszont a hét közepén kedvezően hat rád.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehet, hogy megöröklöd a családi céget, ám sem benned, sem szívtipródban nem merül fel a házasság gondolata. Rokonaid arra várnak, hogy felhagyj az értelmetlen kapcsolatok hajszolásával, s megállapodj valaki mellett, aki tud bánni veled. Ám ha te is a független életet kedveled, egy útitárs ajánlatára azért nem mondasz nemet.

Halak (02. 20-03. 20.) A pénzügyek miatt slamasztikába kerülhetsz, de olyan társad, ismerőseid és szövetségeseid vannak, akiknek segítségével nem hátra, hanem előre fogsz lépni. Komoly éberségről teszel tanúbizonyságot, amikor felismered, hogy egyik barátod gátolni készül lehetőségeidet. Sohase vállalj több anyagi terhet, mint amennyit elbírsz.

Még több asztrológia:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője