Vajon Harry herceg és Meghan Markle egy pár marad? Íme az asztrológus válasza

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma Meghan Markle és Harry herceg kapcsolatát fogja elemezni az asztrológia szempontjai szerint.

Meghan hercegné és Harry herceg kapcsolata az asztrológia tökrében
Kíváncsi vagy, hogyan alakul Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata az asztrológia tükrében? Szakértőnk kielemezte
Fotó: Getty/Glamour

Mivel a Katalin hercegné és Vilmos herceg párkapcsolati elemzése is igen népszerű volt, gondoltam, ne hagyjuk ki a botrányhősöket se: ma megnézzük Meghan Markle és Harry herceg szinasztriáját, vagyis lelki kémiáját.

Két dudás összehangoltan egy csárdában

Szokás szerint kezdjük a kronobiológiával, ami az energiaszinteket mutatja meg három oldalról. Érzelmileg mindketten egoisztikus vezetők, ami ott mutatkozik meg, hogy nagyon tudják, mit akarnak, nem igazán hagynak beleszólást a döntéseikbe, lényegében minden sztorijuknak az a vége, hogy „úgy csináljuk, ahogy csak mi akarjuk”. Aztán persze, hogy ezt egymás között hogyan boxolják le otthon, az más kérdés, ugyanis náluk abszolút az a szituáció áll fent, hogy két dudás él egy csárdában.

Ezen sokat segít, hogy a fizikai szintjük, bár eltérő, remekül összehangolható. Meghan Markle flegmatikus, Harry herceg pedig melankolikus, szóval mindketten kicsi fizikai energiával rendelkeznek. A kikapcsolódásaik valószínűleg nem élsportolásból állnak, hanem inkább sétálgatnak, összebújnak, olvasnak, szóval jóval finomabb programokat kedvelnek, illetve biztosan sokat szeretnek pihenni is. A szellemi szintjük megint nagyon hasonló, abszolút magas mindkettőnél, ám Meghannak kicsit gyorsabban vág az esze, továbbá mindenre van egy forradalmi újítása, hiszen kettőjük közül ő a produktív vegyes. (Harry herceg produktív művészi.)

Johnny Depp és Amber Heard kapcsolata az asztrológia tükrében

Izzik köztük a levegő

Meghan egyébként igen erősen hozza ezt a szexuális vonalat, ugyanis a flegmatikus fizikai szintje azt jelenti, hogy nagyon magas a szex csakra pontszáma, konkrétan 95 a 100-ból, illetve a karakterszáma négyes, valamint a sorsszáma is. Tehát az eszköze és a sors útja is ez, márpedig a négyes egy nagyon erős fizikai szám, praktikus, gondoskodó (erre ráerősít a Rák aszcendense), és nagyon sokat tud dolgozni.

Harry szintén nincs elveszve, ha földi minőségről van szó, ugyanis Bak az aszcendense, Szűz a Napja és Bika a holdja, szóval minden személyiségjelölője ebben az elemben áll. A szexualitás egy nagyon erős földi minőség (csak úgy, mint a gasztronómia), és mindketten bővelkednek az ilyesfajta energiákban, amihez hozzájön, hogy két egoisztikus vezető között biztos sokszor izzik a levegő. Így számomra az, hogy milyenek a hálószobában, nem is kérdés.

Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolata az asztrológia tükrében

Részletgazdagon összeillő képlet

Na de térjünk át az asztrológiára. Meghannek Rákból kell Oroszlánná válnia, ami azt jelenti, hogy az egofejlődésének az iránya abban van, ha ragyog, kreatív és főszereplő lesz élete saját színpadán. Nos, valljuk be, ezt nehéz tőle elvitatni. Harry Napja Szűz, így ő a dolgos, precíz munkát jött megtanulni. Itt azért érzek némi meghátrálást a feladat elől, mert ezenkívül a gyógyításban lehetnének jó megélései, de talán az is várat magára. (Ilyenkor nem feltétlenül orvosokra kell gondolni, egy jó művész, egy spirituális gyógyító is ezt csinálja, de valójában csak az az ember is, aki rengeteget meditál és kapcsolódik a felettes énjéhez, erről viszont nem sokat tudunk az esetükben.)

Amíg Meghan felszálló holdcsomópontja, tehát a legnagyobb életfeladata szintén az Oroszlánban van, méghozzá az egyes házban, Addig Harry hercegé a Bikában a négyes házban. Ez azt jelenti, hogy Meghan Markle csuklóból hozza a párkapcsolati minőséget és ebben magát kell építenie az inkarnációban, Harrynek pedig az otthon, család, haza témával van feladata, méghozzá értékteremtés energetikával, a Bika miatt.

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata az asztrológia tükrében

Harry hercegnek Skorpió MC-je van, tehát a hivatása, jövője a hatalom, mágia, szexualitás, spiritualitás témában lubickol, a spirire ráerősít a nyolcas házas Napja, a Skorpió leszállója és a sorsszámában megjelenő hetes is. Meghan Markle MC-je a Kos, tehát a forradalmi újítások, előremenés az, ahol jól ki tudja magát élni, ám sajnos nem egyszerű út ez, ugyanis ezen a ponton áll az Erise, ami a drasztikusan megváltozó külső körülmények és kimondottan a viszály kentaurja. (Ő volt az a görög mitológiában, aki begurította azt az almát és kirobbantotta a trójai háborút.)

Ki hordja a nadrágot?

A Davison képlet a múltat mutatja meg, innen teljesen egyértelmű, hogy a páros spirituális gyógyító volt nagyon sok életen át, és bátran mertek lázadozni már akkor is, aminek sajnos nem lett túl jó vége. Együtt maradnak? Tele vannak cement fényszöggel, szóval szerintem igen. Ki hordja a nadrágot otthon? Nos Meghan, jól látjuk kívülről, bár Harry Bak aszcendense és egoisztikus vezető érzelmi szintje azért biztos oda tud csapni néha, de ettől ő még majdnem minden személyes bolygóját a képlet jobb oldalára tette, tehát átadta a társának, míg Meghannek mindene bal oldalt van, szóval ő nem adta ki az irányítást a kezéből. (Szerencsére Harry legalább a Marsot balra tette, szóval az akaratereje nála van.)

Összességében úgy foglalnám össze, hogy semelyik képlet nem egyszerű sors, és ne irigyeljünk tőlük semmit, rengeteget szenvedtek azért, hogy most ott tartsanak, ahol, viszont az biztos, hogy remekül összeszoktak ennyi viszontagság ellenére is, és igazán figyelemre méltó, hogy milyen jó társai tudnak lenni egymásnak.

Tudj meg többet az asztrológiáról:

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói