Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolata az asztrológia tükrében

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre.

Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolata az asztrológia tükrében
Katalin hercegné és Vilmos herceg kapcsolata az asztrológia tükrében

Nem mondom, hogy kis fába vágtam a fejszémet, amikor arra adtam a fejem, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg szinasztriáját írom meg. Még saját magam előtt is kicsit elpirulok, amikor épp azt fejtegetem, hogy vajon mit csinál a királyi pár a hálószobában, szóval igyekszem lavírozni aközött, hogy milyen nagyra becsülöm az angol dinasztiát és szintén milyen sokra tartom az olvasói kíváncsiságot.

Szokás szerint kezdjük a kronobiológiájukkal, azaz az energiaszintjükkel. Fizikai szinten ugyanazt a pörgős kolerikus energetikát hozzák mindketten, akárcsak JLo és Ben Affleck. Nem mondom egy szóval se, hogy ez lenne a hosszú kapcsolat titka, de tény és való, hogy sokszor megfigyelhető pároknál az azonos energiaszint fizikai szinten, hiszen ez ad egy nagyon hasonló hozzáállást az élethez.

Érzelmi szinten Kate egoisztikus vezető, William pedig szentimentális, ami azt jelenti, hogy Katet egy percig sem kell félteni, remekül hoz döntéseket önállóan is, William pedig már kis korától hozza azt a fajta arisztokratikus kommunikációt, amit tőle el is vár mindenki. Gondolhatnánk, hogy ez neveltetéséből adódik, de bőven lehet sorolni olyan ellenpéldát még a szoros környezetéből is, aki szintén ugyanezt a nevelést kapta és valahogy mégse állt rá erre a kifinomult angolos viselkedési módozatra.

Az asztrológiai képletük tele van hasonlósággal, ami már csak abból is adódik, hogy nagyon közel születtek egymáshoz. Ha egy pár egymáshoz viszonyítva ilyen közel látja meg a napvilágot (5 hónap), azokat lélektestvéreknek nevezzük. A lélektestvérek mögött sok közös élet áll, ám sosem egymás ellen harcolással vagy féltékenykedéssel teli életek ezek, hanem általában harmóniában, egymást segítve élték a mindennapjaikat.

Kate aszcendense, szintúgy, mint Williamé, Nyilas. Azaz a fizikai szinten látunk egy nagyfokú összhangot és optimizmust, amire szükség is van, ha az ember ennyire a nyilvánosság kereszttüzében él. A Júnó aszteroida, ami a hivatalos társat jelenti, mindkettőnek az egyes házba esik, nagyon közel az Asc-hez, amiből tudhatjuk, hogy semelyikük nem tervezett sok időt tölteni a párkeresgéléssel. Hiszen amit az egyes házba teszünk, azok az eszközeink az élethez és minél közelebb vannak az aszcendenshez, annál hamarabb kerülnek a birtokunkba.

Érdekes még, hogy a Fekete Hold Lilith szintén mindkettőnek ott van az aszcendensén, ami hoz egy nagyfokú bátorságot és ösztönös helytállást az életben. A felszálló Holdcsomópontjaik szintén ugyanazok, mégpedig a Rák jegyben találhatóak. A felszálló Holdcsomópont mutatja meg a legnagyobb életfeladatot, a Rák jegy témája pedig a család, az otthon és a haza, tehát mindkettőnek ezekkel van életfeladata.

Kate MC-je, azaz hivatáspontja a Mérlegben áll, amit abszolút kötünk a diplomáciához és a kifinomult kommunikációhoz. Williamé pedig a Skorpióban, ami inkább a hatalommal van összefüggésben. A felszállóból kiindulva ezzel a párkapcsolat dologgal jelenleg inkább a hercegnek van nagyobb dolga, ugyanis az övé a hetes házban áll (párkapcsolat háza), ami azt mutatja, hogy előző inkarnációiban főleg saját maga felépítésével foglalkozott (egyes házas leszálló), viszont ezt most mindenképpen másképp jött csinálni. Nagy bevállalás ez a részéről, ugyanis a szerelem téma igen sérült a képletében, amit nem csak a Bika Chironból tudunk (ez szintén van Katenek is), hanem a rajta ülő Vénuszból is. A Chiron a legnagyobb karmikus sérüléseinket mutatja, ha ezen ilyen pontosan rajta ül a Vénusz, mint Williamnek, akkor lehet sejteni, hogy itt a szerelem, harmónia és anyagi javak megteremtése igen csak nagy pofont kaphatott sok-sok évvel ezelőtt.

Viszont megint beigazolódik Máté Gábor azon mondása, hogy a partnerünk sérülései sose lehetnek kisebbek vagy nagyobbak, mint a mieink, hiszen akkor nem ő lenne a partnerünk, ugyanis Katenek szintén a Bika témái a sérültek, ám emellé az ő Vénusza retrográd, ami nagyon analóg azzal, mintha a Chironnal állna egy vonalban. A Herceget segíti a kapcsolaton belüli alkalmazkodásban az, hogy ebben az életében minden személyes bolygója a képlet jobb oldalára került, amit annyit jelent, hogy most jóval erősebben funkcionál társsal, mint anélkül.

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata az asztrológia tükrében

Érdekes még, hogy a Holdjukat, ami persze szintén azonos jegyű (Rák), mindketten a hetes házba tették, ami azt jelenti, hogy a lelküket tudják kitenni egy párkapcsolatért, az azonos jegy pedig nagyfokú lelki összhangot mutat. A Holdjukon kívül a Marsuk is szintén ugyanolyan jegyű, Mérleg, ám itt nem álltak meg, ez a két Mars fok pontosan együtt is áll. Ebből egyrészt tudjuk, hogy a legnagyobb fegyverük az a szókincsük és a kifinomult beszédkészségük (Mérleg analógia), de mivel ennyire együtt állnak lehet sejteni valamilyen közös harcos életeket is ahol semmiképpen nem egymás ellen, hanem egymást vállvetve küzdöttek.

Ekkor rápillantunk a Felező képletük IC pontjára, ami azt mutatja meg, hogy a múltban miket éltek meg közösen és látjuk is, hogy Kos jegyben áll, szóval gyanúnk beigazolódott és igen biztosra kijelenthető, hogy Kate és William eredeti szövetsége vérrel lett megpecsételve és sok-sok közös küzdelem formálta ilyen hasonlóra a személyiségüket. Izgalmas még, hogy ehhez az IC ponthoz nagyon közel áll az Eris, amiből tudni, lehet, hogy egy vagy esetleg több kataklizmát is átszenvedtek közösen. A személyes bolygóik között rengeteg a trigon kapcsolódás, ami az áldásos harmóniát biztosítja és a kvinkunx ami a karmikus összefonódást.

Cement fényszöget is találtam mindkét oldalon, ugyanis Kate Napja és William Szaturnusza között éppúgy van kapcsolat, mint Kate Szaturnusza és William Vénusza között, így tudjuk, hogy szerelmük inkább egy maratoni futáshoz hasonlítható nem pedig egy gyors sprinthez.

Jason Momoa és Lisa Bonet kapcsolata az asztrológia tükrében

Szexuálfényszögből pedig három van nekik, ami épp elég ahhoz, hogy zajlanak az események a hálószobában. És csakhogy valami rosszat is mondjak, a személyes bolygóik között van egy Mars-Hold kvadrát, ami hozhat mindennapi szinten érzelmi konfliktusokat, illetve van egy Szaturnusz-Chiron fényszögük odavissza, ami azért biztos tép fel sebeket az évek alatt, de ennyi harmónia fényszöggel bízunk benne, hogy könnyű szerrel túl lendülnek ezeken.

Szóval összességében, remekül illenek egymáshoz a képleteik és az a nagyfokú harmónia, amit látunk kívülről nem csak a nyilvánosságnak szól, hanem ösztönösen fakad belőlük egymás felé.

Ez is érdekelhet

Jobb, ha sietsz, ezek a filmek ugyanis hamarosan kikerülnek a Netflix kínálatából

Jobb, ha sietsz, ezek a filmek ugyanis hamarosan kikerülnek a Netflix kínálatából

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő