Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Teliholddal indul a hét, ami az első pár napon bizony hatással lesz a legtöbb csillagjegy szülöttjére. Alapvetően inkább pozitív, mintsem negatív változásokat hozhat ez az időszak, de mindig figyelj arra, hogy ne légy türelmetlen és indulatos. A bölcs türelmességgel előbb célba érsz!

Heti horoszkóp szeptember 27-október 3.
Heti horoszkóp szeptember 27-október 3.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Heti horoszkóp: szeptember 27-október 3.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha partnered titkos bankszámlája szemet szúr neked, nyomozásba kezdesz. Ha főnöködhöz vagy ügyfeledhez, aki tagadhatatlan erotikus vonzerővel rendelkezik, anyagi érdekeltség fűz, rögtön az ágyában landolsz. A hét végén térj ki az útjából! Rokonaid azt állítják, hogy kizárólag a cégednek élsz, de ez mégsem egészen áll.

Bika (04. 21-05. 20.) Gyakran elábrándozol a jövődről, de ugyanakkor erősen vágysz partnered gyengédségére és közelségére – itt is most. Megkérik a kezed, de ha a munkahelyeden vagy bevételeidben a hét második felében kedvezőtlen jeleket vélsz felfedezni, valószínű, hogy a túlzásaiddal vagy mértéktelenségeddel váltottad ki a neheztelést.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Megbízatásod nem csak a munkahelyedről kerül ki, kedvesed a közös munkába is be akar vonni. Komolyra fordul a dolgotok partnereddel, hivatásodban fordulóponthoz érkezel, és anyagilag is jól jársz. Ne keverd össze az üzletet, a munkát és a magánügyeket, de itt az ideje a gyakorlatban is kipróbálni mindenféle szerelmi mágiát.

Rák (06. 22-07. 22.) A teremtés koronáinak minőségi szex kell, egy-egy értelmes szót sem lehet mostanában velük váltani. Miért nem adod át az üzleti és egyéb teendők egy részét, hogy többet lehess a gyermekeddel? De nem kell minden pénzedet elköltened, hogy kimutasd vonzalmadat! Használd a fantáziádat, és szerezz kedvesednek felejthetetlen élményt!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kedvesed a pénzedre pályázik, de te se ígérj olyasmit, amit nem tudsz megtartani. Szívesen megteremtenéd az eszményi családi életet, amelyről gyakran álmodozol. Ám ha a párod eddig nem erre vágyott, és igyekezett védekezni ellene, kollégáitok most arra fogadnak, hogy a pasid, aki félti az agglegénységét, mikor ver végre gyökeret.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne adj találkát foglalt pasinak! Kedveseddel viszont, aki realista és megbízható, verhetetlen csapatot alkottok a munkában és az üzleti életben, s hasznosíthatod a tőle szerzett tapasztalatokat. Bájgúnár ismerősödet azonban kizárólag a gazdasági szakértelmed érdekli, partneredet vagy munkatársadat meg csupán az ágybéli tehetséged.

Mérleg (09. 24-10. 23.) El kell fogadnod barátod vagy támogatód közeledését, hogy kapcsolatotok szorosabbá váljék. Ha gyermeket vársz, óriási felelősséget vállalsz. Olyan társra van szükséged, aki anyagilag a hónod alá nyúl. Ha el kell tartanod a családot, felejtsd el irreális vágyaidat. De sok kiadásodról bebizonyosodik, hogy szerencsés befektetés volt

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem neked való mások után szimatolni, másra van szükséged. Neked nyugalom, romantika, megbízható társ és család kell. Rágalmazás, hírnévrongálás miatt viszont a tömegtájékoztatás kereszttüzébe kerülhetsz. Szakítás után visszavonultan élsz, de egy vállalkozó meg akar hódítani, s végül is elhiteti veled, hogy szándékai komolyak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkahelyi keveseddel úgy is találkozhattok, hogy ne tudja meg az egész vállalat. Kiderülhet viszont, hogy titkos erotikus vagy üzleti kapcsolatodnak nincs jövője. Tudod, miként bánj a pároddal, hogy egyszerre legyen szexis, követelőző, mégis gyengéd. Vágyaid hevesen törnek fel, de valaki a hét végén megvesztegeti a környezetedet.

Bak (12. 22-01. 20.) Főnököd vagy kedvesed a legjobb úton halad a siker felé, szívesen farag belőled nagymenő üzletasszonyt. Mikor felajánlanak neked egy magasabb bevétellel járó pozíciót, kapva kapsz az ajánlaton. De tárgyalásaid során nem lehet senkit az orránál fogva vezetni, a bűbájodat pedig ne csak azok számára tartogasd, akiket hasznosnak ítélsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kevés az olyan férfi, aki hosszú távon leköti érdeklődésedet. Ha eddig új tapasztalatokra vadásztál, most már a házasságkötés sem hangzik rosszul. Ám a számlák csak úgy özönlenek és szükséged van a pénzre. Undok és kellemetlen dolgokkal kell törődnöd, és ha a józan eszed helyett a szívedre hallgatsz, csak ronthat a helyzeteden.

Halak (02. 20-03. 20.) Lelked mélyén az után sóvárogsz, hogy lerázd magadról az önmérsékletet, és megcsillogtasd romantikus énedet. Jómódú szeretőddel, aki sikeres üzletember, keresztül-kasul utazzátok a világot. Vállalkozásodhoz is segítséget kapsz tőle, de a munkahelyeden egyesek titkolóznak, ráadásul a bankkölcsönöd sem akar zsugorodni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

„Az, hogy ki kel fel éjjel a síró gyerekhez, nem a nemi hovatartozás függvénye”

„Az, hogy ki kel fel éjjel a síró gyerekhez, nem a nemi hovatartozás függvénye”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

4 tipp, melyeket betartva bőröd nyáron is ragyogó és egészséges lesz (x)

4 tipp, melyeket betartva bőröd nyáron is ragyogó és egészséges lesz (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)