Hódítani készülsz? Csak egy dolgot tarts észben - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 30.

2016.szeptember.30.

Harmóniára való törekvésed miatt ma kerülöd a konfliktusokat és a döntéseket, nehezen kötelezed el magad valami mellett. Ebédidőben, amikor a Mérlegben lévő Hold quadrát fényszöget zár be a Bak jegyében haladó Marssal, vizsgáld meg, milyen tulajdonságok jelenthetnek problémát munkahelyi kapcsolataidban. Ezeket a problémákat kezelni kell. Mivel a Hold az esti órákban együttállásba kerül a Jupiterrel, szervezz kulturális programot, és ha meg akarsz hódítani valakit, sugározz magadból optimizmust és lelkesedést. Előzd meg a felfázást, és elégítsd ki szervezeted folyadékszükségletét!

Kos (03. 21-04. 20.) Az esetleges nézeteltéréseket eredménnyel lehet tisztázni, párod és családod hajlanak a kompromisszumra, és boldogan bevonnak téged az életükbe.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkahelyi környezetedre vagy üzleti kapcsolataidra összpontosítasz, türelmes megközelítéseddel közvetíthetsz a konfliktusokban és lecsillapíthatsz másokat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Azt hitted, tetszeni fog kedvesednek, hogy ilyen lelkesen közeledsz a szexhez, de tudnod kell, hogy a pasik zöme minden érzéki nőben a rossz kislányt látja.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma ne tagadd meg családod kérését, legyél közvetlen és nagyvonalú: különösen akkor lehetsz elégedett, ha úgy tudsz adni, hogy ezzel nem sértesz meg senkit.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Legfőbb táplálékod a dicséret: emiatt ebédidő táján könnyen kerülsz hízelgők hálójába, de az esti órákban boldogan elfogadod párod döntéseit.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma annak az aggodalmadnak adhatsz hangot, hogy kedvesed vagy gyermeked csak a vastag pénztárcádért, és nem a személyiségedért akar téged.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel utálsz egyedül lenni, és a párkapcsolatod számodra a legfontosabb dolog, félő, hogy képtelen vagy nemet mondani, ha valami nem tetszik neked.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha bizonyos kapcsolatokban tisztán látszik, hogy az "adás" és a "kapás" nincs egyensúlyban, vond ki magad a nyilvánvalóan elviselhetetlen helyzetből.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel szükséged van mások társaságára, és nemcsak szexuális viszonyra, hanem barátokra is, a cél érdekében legjobb tulajdonságaidat állítod szolgálatodba.

Bak (12. 22-01. 20.) Úgy véled, hogy érzelmeid lerombolják a hatékonyságodról kialakított képet, de ha megtagadod éned bizonyos részeit, nehéz lesz megszerettetned magadat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel az emberek sokkal szívesebben létesítenek kapcsolatot kellemes megjelenésű embertársaikkal, igyekezz megtalálni a hozzád leginkább illő stílust.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a gazdagság a legfontosabb dolog a párkapcsolatodban, akkor a mai napon egyáltalán nem aggódsz amiatt, hogy jómódú párod pénzétől függesz.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Így vált Kim Kardashian a Dolce&Gabbana kollekciójának kurátorává

Így vált Kim Kardashian a Dolce&Gabbana kollekciójának kurátorává

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról