Home office, karantén, stressz. Jobb lesz már valaha? - A májusi nagy horoszkópodból kiderül

2020.május.1.

Mivel májusban ünnepeljük az édesanyákat, a havi horoszkópodat ezúttal a képernyő felejthetetlen anyukáival illusztráltuk. Lássuk csak, mit tartogatnak neked a csillagok májusra?

Bika (április 21.-május 20.)

A HÓNAPOD A változás motorja vagy közösségedben, ám ha a főnököd megköveteli, hogy még ebben a hónapban is home office-ban dolgozz, örülnöd kell, hogy egyáltalán megmaradt a munkaviszonyod. Ám ha jobban fizető állásra pályázol, meg kell győznöd néhány vezetőt az alkalmasságodról. Májusban otthoni és családi életed a kirakatba kerülhet valamilyen módon. Lehet, hogy költözni fogsz, a házadat adod el és azt mutogatod a lehetséges vevőknek. De ha nem tervezel költözést, több otthoni tevékenységre, munkára számíts. Szó lehet házasságról, új munkakörről, ám jól teszed, ha döntés előtt megvizsgálod önmagad és a lehetőségeidet Úgy érzed, megtaláltad a nagy őt, de ne bonyolódj anyagi természetű vitába főnökeiddel. A Vénusz és a Merkúr pozíciója a pénzt jelképező házadban dolgozhat érted vagy ellened is. Többet kereshetsz, de többet is költhetsz ekkor.

AZ ÉVED Céged idén kiterjesztheti szolgáltatásait külföldre, a Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó pedig összefognak, hogy sikerre vigyék publikálással vagy tanulmányaiddal kapcsolatos erőfeszítéseidet. Természetesen senki sem várja el tőled, hogy szirupos Doktor Szöszivé alakulj, de azért megpróbálhatnád kicsit kevésbé sötét színekben látni a világot. Az év végétől egyre keményebb a megélhetésért folyó küzdelem. Emiatt persze nem kell feltétlenül kiborulnod. Mindaddig nem, amíg nem érzed külön megterhelésnek azt a felelősséget, amit rád róttak, amíg nem is érzed a súlyát. De csatold be a biztonsági övedet, kedves Bika, mert szakmai világod fel fog robbanni, és át kell alakítanod, vagy ki kell cserélned vállalkozásod idegrendszerét. A munkahelyi és pénzügyi siker helyzeted tárgyilagos elfogadásával kezdődik, annak elfogadásával, hogy kapcsolataidért és karrieredért te felelsz. Ezután ki kell dolgoznod egy reális tervet, hogyan változtathatsz azon, amivel nem vagy elégedett.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Májusban megtanulod, hogy néhány ember soha nem fog értékelni. Előfordulhat, hogy bár mindent megteszel, bizonyos emberek számára soha nem lesz elég. Nehéz elfogadnod az ilyen helyzeteket, de jobban jársz, ha kizárod az életedből ezeket a személyeket. Néha meg kell tanulnod, hogy nem mindig kapod meg azt, amit szeretnél, de amikor visszatekintesz, rájössz, hogy nem is volt igazán komoly probléma, hogy nem érted el. A bolygók gőzerővel dolgoznak rajta, hogy régi karrierálmod valóra váljon. Ismét bebizonyíthatod, mennyire meg tudsz győzni másokat, s ily módon érdekeltté teszed őket saját ügyeidben. Májusban mindössze annyit kell tenned, hogy kijátszod ütőkártyáidat: a rád általában jellemző kommunikációs készséget és rugalmasságot, ami létfontosságú a vállalkozásodhoz.

Rák (június 22.-július 22.)

Lehet, hogy mostanában nem ver hevesebben a szíved, ha életed párja hazaér, de élvezed a párod mellett meglévő érzelmi és anyagi biztonságot, és az összes fontos kérdésben való egyetértést. Amennyiben házasságban élsz, örömmel tölt majd el, hogy hitvesednek szokatlanul jól mennek a dolgai, ráadásul az üzleti együttműködéseken is áldás lesz. Néha viszont fel kell ismerned, hogy jó emberekkel, is rossz dolgok történhetek. Nincs garancia arra, hogy minden jól megy az életben. Csak azért, mert jó szándékú vagy, ez nem azt jelenti, hogy a partnerednek és feletteseidnek is csak jó szándékai vannak. Igen, a karma létezik, de ez nem azt jelenti, hogy a rossz emberek mindent visszakapnak. A hónap végén barátodból vagy szponzorodból szerető lehet, ráadásul úgy, hogy megmarad a barátság is.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Májusban fel kell ismerned, hogy nem a saját igényeid a legfontosabbak az életedben, és le kell csippentened egy kicsit a büszkeségedből. A cégvezetőség téged jelöl egy új feladat élére, és ez javíthat az anyagi helyzeteden. A munkahelyeden siker és anyagi elismerés vár, de az sem kizárt, hogy hozzád hasonló munkamániás partnerrel futsz össze. Mostanában könnyen kötsz új ismeretségeket, és ha szerencséd van, egy jövendőbeli partnerrel vagy munkaadóval is összefuthatsz. Van egy régi mondás: ha igazán szeretsz egy férfit, engedd el, hogy ha visszatér hozzád, tudd: a sors akarta így. Ha nem tér vissza hozzád, akkor addig üldözd, amíg pokollá nem teszed az életét

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Ha vizsgázol, felvételizel, a lehető legjobb eredményt éred el. De 4-e táján és 11-e után fel kell ismerned, hogy nem menthetsz meg mindenkit, és az sem szerencsés, ha a munkahelyeden keresed a szerelmet. Csak legalább fűnek-fának ne mesélj róla! Fogd vissza magad, mert mindenki csak saját magáért felelős! Félő, hogy május utolsó harmadában heves szócsatába bocsátkozol a főnököddel egy meglehetősen bonyolult szakmai vagy üzleti kérdés fölött. Persze, hogy neked van igazad, de vonulj vissza idejében – a szókimondás nem kifizetődő. A vita hevében az állásodra és a jövedelmedre gondolj inkább, ne az önérzetedre. Légy résen, mert a munkahelyeden és az üzleti életben hemzsegnek az olyan pasik, akik csak önmagukkal törődnek, kihasználják a nőket és eldobják őket.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Nagyobb összeg érkezik a számládra, megtakarításaidat most érdemes lekötni vagy kamatoztatni, és ha lakásfelújítás céljából kölcsönt szeretnél felvenni, elégedett leszel a kialkudott feltételekkel. Ami a szerelmi életedet illeti, fel kell ismerned, hogy az életben néha csak egyetlen második esély van. Ha volt egy esélyed arra, hogy boldog legyél valakivel, de elmulasztottad az első és a második esélyt, most remélhetőleg tanulni fogsz belőle: mindaddig értékelned kell valakit, amíg melletted van. Ám egy igazán eredeti pasinak a személyisége is értékes, sokszínű, és tényleg megéri a fáradtságot, feltéve, ha van benne némi felelősségérzet, ha anyagilag és érzelmileg szilárdan áll, és nem változtatja meg lelkesedése tárgyát ötpercenként.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Májusban a megbocsátás a belső békéhez vezető út. Talán úgy gondolod, hogy nem élhetsz békében mindaddig, amíg azok az emberek, akik megsértettek, igazságos büntetést nem kapnak. De most fel kell ismerned, hogy a bosszúállás csak negatív energiákat vonz be a magánéletedbe. Lehet, hogy valamilyen médiatréningen veszel részt, megtanulsz weboldalt készíteni, vagy egyéb számítógépes programot profi módon használni. Iratkozz be tanfolyamra, így lehetőséget adhatsz a sorsnak, hogy találkozz a nagy Ő-vel. Ám ha a pasid a nők pénzéből él, téged is kihasználhat, aztán ejthet. Ám ha te akarsz bankókat pörgetve lehengerlő hatást elérni, sajnos egy romantikus típust aligha fogja meghatni majd a hej-de-milyen gazdagságod…

Nyilas (november 23.-december 21.)

Májusban jól fizető munkára bukkanhatsz, a lakáskörülményein is változtathatsz, de tölts több időt a pároddal, mert a munka kezd közétek állni. A tavaszi csillagállás szerelmet csempész az életedbe, talán egy kollégádra veted ki a hálódat. A múlthoz való ragaszkodásod azonban olyan börtön, amelynek falait magad építetted fel. Ne hagyd, hogy a családi problémák, a múltbeli események, amelyeket még nem dolgoztál fel, veszélyeztessék párkapcsolatodat! Miután megértetted, hogy elengedni nem olyan bonyolult, kijutsz a börtönből, amelyet magad hoztál létre. Nagyon sok dologról beszélgettek a pároddal, de igazából olyan közös témátok, amiben elmerülhettek, alig akad. Még keresed őt? Ha az a benyomásod, hogy egy Casanovával állsz szemben, inkább tudatosan fogd vissza magad.

Bak (december 22.-január 20.)

A számítógép lenyűgöző játékszer számodra, talán még egy nemes vadat is sikerül vele elejtened. A gazdasági visszaesés miatt az üzletasszonyok némelyikére meglehetősen rájár a rúd, amikor a vevők/ügyfelek visszafogják a kiadásaikat. Lecsúszhatsz ugyan néhány jó üzletről, de pénzügyi válság idején egyre több Bak választja a vállalkozói utat. Érzelmeid elfojtása hosszú távon csak fájdalmat okozhat. Az, hogy csak azért dolgozol, hogy elvond figyelmedet az érzelmi problémákról, nem lehet megoldás. Májusban megtanulhatsz szembenézni érzelmeiddel, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy csalódást kell átélned. De az sem kizárt, hogy nehezen tudsz a munkádra összpontosítani, amikor egy jóvágású, vonzó hím lebzsel a közeledben.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Ha úgy érzed, hogy a párod vagy hozzátartozóid rád telepednek, egy dolgot akarsz csak: kitörni a merev korlátok közül, a családodtól teljesen függetlenül élni és a magad ura lenni. Ehhez az első lépést a lakásvásárlás, egy új állás vagy a költözés jelenti. Tanuld meg végre szeretni magadat! Nagyszerű tulajdonság mindenki számára ott lenni, de gyakran elfelejted saját szükségleteidet. Mások segítése példaértékű, de semmit sem ér, ha közben teljesen feladod saját igényeidet. Ha nem értékeled saját magadat, mások is így fognak bánni veled. Szerencsésnek mondhatod magad, ha életed párja elegendő teret ad számodra olyan barátságokra vagy kedvtelésekre, amelyekben kiélheted az otthonodban egyébként elfojtott személyiségjegyeidet. Egy Kos vagy Ikrek erotikus kísérletei lenyűgöznek, de egy Bika zsákmánynak tekint, ezért menekülni fogsz tőle.

Halak (február 20.-március 20.)

Egy jó reklám vagy szerződés alapjaiban változtatja meg életedet és kapcsolataidat. Valaki gyakran hívogat különféle szakmai és anyagi problémákkal. Randevút kér, de ha kiderül, hogy van valakije, a lakásodban kezdtek találkozni, pedig nem éri meg fenntartani ezt a csakugyan nem kényelmes helyzetet. Ha valaki igazán akar téged, akkor ezt rögtön érezni fogod. Májusban megtanulod, hogy már nem kell magyarázkodnod valaki miatt, aki nyilvánvalóan nem akarja, hogy főszerepet kapjon az életedben. Ha a hitveseddel való együttélés kizárólagos célja a pillanatnyi érzelmi és anyagi igények kielégítése, akkor a mély érzelmek jelentősége csökken. Kezed-lábad töröd, hogy megfelelj neki, de vigyázz a helyes arányokra – könnyen megcsömörlik a kényeztetéstől.

Kos (03. 21-04. 20.)

A május kedvez a bevételek növelésének, és aki szakmát akar változtatni, erre is sikerrel keríthet sort. De mielőtt nekivágsz, hogy fizetésemelést vagy új munkakört szerezz magadnak, győződj meg róla, hogy valóban megérdemled. Mindenekelőtt a főnökeidhez (üzletfeleidhez) fűződő kapcsolataid lesznek zökkenőmentesek, pontosan megérted elvárásaikat, s munkád éppen az általuk kívánt eredményt hozza meg. Ha virtuális prezentációkat kel tartanod és nem akarsz belesülni a mondókádba, az információkat vésd be az emlékezetedbe. Mivel mindenki a vidám, szellemes, jó kedélyű emberekhez vonzódik, legyél te is az! 11-e után minden helyszín és internetes fórum temérdek beszédtémát kínál. Flörtölj, levelezz és beszélgess mindenkivel – meglesz az eredménye!

Ez is érdekelhet

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.