HOROSZKÓP 2016. június

2016.június.2.

Mit tartogatnak neked a csillagok júniusra? Annak örömére, hogy ebben a hónapban debütál a londoni West Enden a legújabb Harry Potter-történet, mi is ebben a szellemben néztük a csillagok állását.

Ikrek (május 21.-június 21.)
A HÓNAPOD A pasid a fényezésben többre tartja a minőséget a mennyiségnél. Súlyos hiba, ha hamis bókokkal kényezteted: rájön, hogy nem vagy őszinte, hátsó szándékot keres a szavaid mögött, és elveszítheti a bizalmát, amit pedig olyan jól beléd helyezett. Ne hagyd, hogy kihallgassa, amikor barátnőddel telefonon kifecseged a legintimebb titkait! Ha nem reklámozod magad, tehetséged észrevétlen marad, és könnyen belekeseredhetsz a sikertelenségbe. Tanulj meg önértéked tudatában tárgyalni és beszélni magadról! Természetesen ne árassz el mindenkit az önfényezéssel, a feladat pusztán annyi, hogy domborítsd ki a legjobb oldaladat, és ezáltal érdekessé válsz a beszélgetőpartnered (főnököd, partnered vagy egy üzletfél) szemében. A szabályok és törvények megsértése miatt jogi kiadásaid az egekbe szökhetnek.

AZ ÉVED Fontos, hogy ésszerűen dönts a munkáddal és a házassággal összefüggő ügyeidben, ahelyett, hogy mások döntenének helyetted. Vágyaid tárgyát könnyen megszerezheted, de mivel nem szívesen vállalsz közösséget a felelősségben, nehezen tarthatod meg. Nem hiszel abban, hogy férfi és nő között lehet nyílt, egyenlő alapon létesített kapcsolat. Ha kis is alakítasz egy kapcsolatot, az év végéig meg fogod őrizni különállásodat, de nem a szó jó értelmében. Nem akarsz annyira tartozni egy pasihoz, hogy elvesztése romokba döntsön. Az év végi ünnepek után viszont kezdesz hinni abban, hogy mindig van lehetőség a jó házasságra, ha mindketten keményen megdolgoztok érte, és ha mégis elváltok, bűntudatot érezhettek, amiért nem próbálkoztatok elég kitartóan. Év végén a gyermekvállalás kérdése alkalmat szolgáltat a konfliktusra, de kereshetsz magadnak egy férjet, aki pontosan beleillik elképzeléseidbe.

Rák (június 22.-július 22.)

Ha visszafogottságod miatt alig vesznek észre, akkor sajnos komolyan sem vesznek. Sem a munkahelyeden, sem a szerelemben. Ha partnered, egyik kollégád, munkaadód vagy üzletfeled visszautasítja az együttműködést, ha hajthatatlannak látszik, ne viszonozd a frusztrációt okozó viselkedést. Nagy rá az esély, hogy az ilyen vita személyeskedésbe csap át, és rossz véget ér. Inkább vegyél egy nagy levegőt, és éld bele magad a másik fél gondolataiba. Hallgasd meg érveit, mutasd ki, hogy bizonyos pontokon egyetértesz vele. Aztán térj át a te érveidre, és találd meg a kettőtök közös pontjait. Ha össze akarsz házasodni valakivel, akitől tanulhatsz, és aki támogat abban, hogy felnőjél – nagyon szép, nagyon jó. De soha ne varrd a problémáidat teljesen a párod nyakába.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Mivel a szokásosnál sérülékenyebb vagy, nem akarod az ágyban kitárni a lelked. Félsz, hogy őszinteségeddel visszaél a párod? Bizonyára ezért nem tudsz megnyílni. A párod egyszerűen képtelen megérteni, hogy teljesen veszélytelen haverság fűz egy másik pasihoz. A hónap második harmadában mindkettőtöknek lehetősége van arra, hogy akadálytalanul ismerkedjen, barátkozzon más emberekkel, anélkül, hogy dráma lenne belőle. Partnered vagy szeretőd anyagi felelőtlenségét viszont nem vagy hajlandó eltűrni. Néhány stiklije tüstént csökkenti társad iránti szerelmedet. Tehetsz néhány óvintézkedést, hogy ne érezd magad korlátozva, kihasználva. Nem ártana kettéválasztani az anyagi ügyeket, hogy egy esetleges szakításnál egyszerűbben menjenek a dolgok.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Arra vársz, hogy ha jól végzed a dolgod, a főnök majd megveregeti a vállad és még anyagi elismerésben is részesülsz, pusztán, mert jól teljesítesz. Nagyot tévedsz! A baj az, hogy nem tanultál meg kérni, pedig ha kapni akarsz, oda kell menned a főnökhöz, hogy előléptetést vagy fizetésemelést kérj. Gyanakvó természeted akkor is működésbe lép, ha a pasid nem ad rá okot. Ha épp állást keresel, akkor felajánlanak neked valamilyen munkát. Bérkimutatás azonban nincs, és azt sem tudod meg, mennyit keresnek a többiek. Alkalmanként kézhez kaphatsz egy bizonyos összeget, de nem tudod, vajon elég-e a megélhetéshez, ki tudod- e fizetni belőle a lakbért. Ebben az időszakban pontosan így van ez a párkapcsolatodban is. Nincsenek irányvonalak; nélkülük azonban lehetetlen tájékozódni. A hónap végén szervezz házibulit vagy meghívhatod barátaidat és szponzoraidat vacsorára. Ne habozz, bátran vesd ki a hálódat arra a férfira, akit már régen kiszemeltél magadnak.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Szerencsésnek érezheted magad egy külföldi kapcsolat miatt – anyagi téren hasznodra lesz. Ha jogászra van szükséged, a díjazás kérdésében ne hagyd magad megtéveszteni, hiszen az ügyvéded érdekei nem azonosak a te érdekeiddel. Tedd szokásoddá, hogy nem fogadod el automatikusan jogászod számláit. Új tanulmányokba foghatsz egy számodra idegen nyelven, ha pedig többször is külföldre kell utaznod, párkapcsolati válságaitok egyike a földrajzi távolság. Ám ha nem fut át az agyadon, hogy terveidet módosítani kellene, mert ezt kívánná a kapcsolatotok – nos, akkor néhány hétre megszakad a kapcsolatod pároddal, aki nem ír, nem hív fel telefonon. Mégse vonj le ebből messzemenő következtetéseket, gondold át az összes lehetséges indokot, mielőtt végleg kiadnád az útját. Telefonálgatás helyett foglald el magad, találkozz idegenekkel, ismerkedj, és hamar megvigasztalódsz.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Ha munkáról vagy pénzről van szó, ne úgy ülj le a tárgyalóasztalhoz, mintha ki akarnád ütni az ellenfeledet. Ahhoz, hogy hatékonyan tudj tárgyalni, előbb nemcsak a másik tiszteletét, de a rokonszenvét is ki kell vívnod. Keress olyan megoldást, amely mindkettőtök számára előnyös. Érzelmeidet és dühkitöréseidet viszont soha ne zúdítsd rá a másikra. Élj inkább az együttműködés és a humor eszközével: az köztudottan ragadós. Egyik barátod vagy stratégiai partnered segíthet üzleted beindításában, beházasodhatsz a vagyonba, de az üzleti életben nem engedhetsz meg magadnak olyan csínytevéseket, amelyek törvénysértésnek minősülnek. Jó segítség lehet a szexben felnőtt filmek közös nézegetése, szakkönyvek közös olvasgatása. Csak azt ne találd mondani, hogy a pasi nem elég jó valamiben.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Nehezen és nem igazán kötődsz férfiakhoz. Még ha komolyan érdekel is egy pasi, akkor sem az a legfontosabb számodra, hogy az ő igényei legyenek az elsők. Megeshet viszont, hogy párod révén a reflektorfénybe kerülsz, de leginkább azt érzést szereted, hogy a pasid társaságában te is valaki vagy. Ha a párod megvonja tőled ezt a támaszt, akkor kivész belőled az az érzés, hogy szerelmes vagy. Írott szerződés hiányában ne vállalj munkát, nehogy az alapvető pénzügyi szakértelmet a saját károdon kelljen megszerezned. Jól tennéd, ha energiád legnagyobb részét nem a szakmai szárnyalásra fordítanád, hanem a klasszikus női egyensúlyozó mutatványra, amelyben a saját képességeidet, a hivatásodat és a párod sebezhető egóját egyensúlyban tartsd.

Bak (december 22.-január 20.)

Ha egész nap dolgozol, és állandóan döntened kell, meg felelősséget vállalnod, akkor nem játszhatod esténként a cicababát. Ha a foglalkozásoddal kapcsolatos terheket leráznád magadról, akkor nem kerülne veszélybe a párkapcsolatod. Gyakorold, hogy néha kifejezetten pimasz legyél. Engedd el a füled mellett féltékeny vagy irigy munkatársaid méltánytalan ajánlatait, hogy mindig a te nyakadba varrják a túlórákat és a rangon aluli feladatokat. De még célszerűbb, ha megtanulsz nemet mondani. Ha együtt dolgozol a kedveseddel, ne hozd zavarba olyan kétértelmű e-mailekkel, amelyekhez mások is hozzáférhetnek! A hónap végén nagyon szimpatikus számodra, ha kedvesed vagy munkahelyi felettesed annyira emberi, hogy sebezhető. Ettől csak jobban megbízol benne.

Vízöntő (Január 21.-február 19.)

Legtöbb kapcsolatod felszínes, inkább a flört szintjén mozog. Mivel szabad léleknek tartod magad, gyűlölöd a terveket és az előre megbeszélt időpontokat. Ha bármit együtt kell csinálnod a pároddal, egyszerűen nem érted az időpont-egyeztetésekkel kapcsolatos megbeszéléseket, és képtelen vagy azokban részt venni. Ha az iroda strébere állandóan rivalizál veled, ne szállj ringbe, akkor vetélytársad lendülete magától is megtörik. Ha dicsekszik a sikereivel, gratulálj kedvesen, aztán gyorsan fordulj vissza a saját munkádhoz. Hamarosan belátja, hogy hiába akciózik. Amikor képzeleted túllép bizonyos határt, és az anyagiak terén elszalad veled a ló, akkor a dolgok a széthullás felé tartanak. Ha a kedvesednek adósságai vannak, te sem állsz úgy, hogy egy ilyen pasi mellett elkötelezd magad.

Halak (február 20.-március 20.)

Mivel az altruizmus mélyen beléd ivódott, számodra az a sikerélmény, ha áldozatot hozol másokért. Túlerőlteted magad, ami a családdal kapcsolatos tevékenységeket illeti, hogy ezzel igazold azt a rengeteg időt, amelyet a karrieredre áldozol. Amikor összebútorozol a pároddal, ő fűt-fát megígér, amiben szeretnél hinni. Nem hiszed el, amit a kedvesed mond, de azt sem ismered be, hogy képtelen vagy hinni neki. Minél gondtelibbé válnak köztetek a családi és anyagi gondok, a partnered annál több ösztönzést kap a hazudozásra, csúsztatásra. Ami a család anyagi ügyeit illeti, ez az állandó válási készültséget demonstrálja. Vágd ketté a gordiuszi csomót, hogy eldönthesd: a kapcsolatod vajon megér-e egy misét vagy legjobb lesz kiszállni belőle. Ha most költözöl a párodhoz, ne add fel saját lakásodat.

Kos (március 21.-április 20.)

Ha meg akarod tartani a párodat, gyakrabban éreztesd vele, hogy mindig ő jár a fejedben. Dicsérd agyba-főbe a barátai előtt! Nem baj, ha zavarba hozod, a szíve mélyén nagyon büszke lesz rád. Ha egyetemre jársz, akkor az idei vizsgaidőszak lesz életed leggázosabb időszaka. Mivel szigorú, vaskalapos tanárod igen magasra helyezi a mércét, megvághat egyik szigorlatodon. Ha most vizsgázol, vagy tanulmányaid miatt felmondod az állásod, netán mellékállásra váltasz át, valószínű, hogy párod pénzügyi támogatására szorulsz. Te úgy kezeled a pénzét, mintha közös lenen, de nem így ő; a tulajdonának és ajándéknak tekinti a pénzt. Hogy mi következik ebből? Talán az, hogy kettőtök között mindennek vége. Az Uránusz viszont nem hagyja, hogy belesüppedj a mindennapokba, és összehoz valakivel, aki igazán különleges.

Bika (április 21.-május 20.)

Jól megkéred a pénzt a munkádért, ám ha megpróbálsz terjeszkedni a piacon, ráadásul kölcsönpénzből, igencsak ingatag alapra építkezel. Ráadásul az adók és a szabályozások is csak késleltetik, hogy elérd az anyagi biztonságot. A legnagyobb hiba, amit szerelmes Bikaként elkövethetsz, ha édeskés, drága ajándékokkal halmozod el szíved választottját. Fogadd el, hogy a csöpögős romantika és párod tesztoszteronszintje nem fér össze. Érdemesebb hát megtanulnod, mire bukik vágyaid tárgya, de jobb meghagyni társadban azt az érzést, hogy övé a döntés. Bizonyos kötelezettségeid miatt némi feszültséget érezhetsz, amit kedveseden, barátaidon töltesz ki. Próbálj uralkodni az indulataidon, a hónap végére már minden jobb lesz. Bármi is az, ami az utóbbi időben nyomasztott, most újult erővel és a hozzád legjobban illő társsal le tudod küzdeni.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói