Nézd meg a felnőtt Harry Potter, Ginny Weasley és fiuk, Albus Potter első fotóit

2016.május.31.

Már nem kell sokáig várni, és végre debütál a londoni West Enden a Harry Potter and the Cursed Child színdarab! A Pottermore oldalon pedig meg is jelentek a mai napon az első hivatalos portrék.

Korábban már volt egy kis rálátásunk a talárokra, most azonban végre fotón is láthatjuk őket!

“Early sketch for the new Hogwarts black robes" – Katrina Lindsay, costume designer #CursedChild #HarryPotterPlay pic.twitter.com/9h88wm4ufQ— Harry Potter Play (@HPPlayLDN) 2016. május 5.
src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

A szereposztást már egy ideje tudjuk, és volt is belőle egy kis hőbörgés, ugyanis Hermione Grangert egy színes bőrű színésznő alakítja majd. Valóban meglepő választás volt a darab producereitől, viszont mindenkit nyugtasson az a tudat, hogy J. K. Rowling sehol sem hangsúlyozta a Harry Potter könyvekben, hogy Hermione fehérbőrű lenne, csupán annyi leírást kaptunk róla, hogy égnek álló, kócos haja van…

Jamie Parker Harry Potter szerepében nagyon meggyőző

Nos, az már a Hermionét alakító Noma Dumezweni nevének bejelentésekor kiderült, hogy Harryt Jamie Parker játssza majd, de most végre arról is lehullt a lepel, kit láthatunk Ginny Weasley, illetve a színdarab főszereplőjének, Albus Severus Potternek a szerepében.

Izgatottan várjuk Sam Clemmett alakítását Albus Potterként

Az elkövetkező napokban újabb portrékat tesznek közzé a Pottermore oldalon, úgyhogy látogass vissza ide, mert cikkünk folyamatosan frissül majd.

Poppy Miller Ginny Weaslyként

A Harry Potter and the Cursed Child színdarab nyílt próbái június 7-től látogathatók, a hivatalos premierre pedig június 30-án kerül sor a londoni Palace Theatre-ben.

Új fotók! Íme az új Granger-Weasley család:

Paul Thornley Ron Weasley szerepében, Noma Dumezweni, aki Hermione Grangert alakítja, és lányuk, Rose Granger-Weasley, akit Cherrelle Skeete játszik

Az utolsó fotón pedig Draco Malfoyt és fiát, Scorpiust láthatjuk először:

Draco (Alex Price) és Scorpius Malfoy (Anthony Boyle)

Ez is érdekelhet

Ezek a legnépszerűbb emojik

Ezek a legnépszerűbb emojik

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell