Ez az 5 csillagjegy a leginkább instabil érzelmileg

2022.június.11.

Mindannyiunknak vannak jó és rossz napjai, de ha magadon érzelmi instabilitásra utaló jeleket tapasztalsz, akkor ezek a hullámvölgyek rendkívül szélsőséges helyzetbe keríthetnek. Ebben nincs semmi szégyellnivaló, de ha ez történik veled, fontos hogy felismerd. Bár a csillagjegyek gyakori jellemvonásai nem orvostudományi biztosítékúak, alapvetően mégis segíthetnek abban, hogy könnyebben felismerd, ha nálad konkrétan jelen van az érzelmi instabilitás. Vajon te is azon öt csillagjegy szülöttei között vagy, akik leginkább hajlamosak arra, hogy az élet hullámvölgyei láthatóan elragadják őket?

Ez az 5 csillagjegy a leginkább instabil érzelmileg
Fotó: Getty Images

Rák (06.21. – 06.22.)

Mindig ügyelsz a legapróbb részletekre is, ez azonban olykor negatívan hathat a lelkiállapotodra. Ha kapsz egy apró rossz megjegyzést, az akár az egész napodra is képes rányomni a bélyeget, pedig sok olyan atrocitás ér, amit egyszerűen csak jobb lenne, ha elengednél. Egy kis provokáció is elég ahhoz, hogy sírj, ennek oka pedig, hogy rendkívül mélyek az érzéseid. Gondoskodó tulajdonságodból adódóan képes vagy arra, hogy magadat is megnyugtasd és stabilizáld az érzelmeidet, csak egy kicsit nagyobb hangsúlyt kell fektetned a személyes jóllétedre.

Mérleg (09.23. – 10.22.)

Rendkívül fontos számodra az egyensúly, azonban sok energiát, összpontosítást és munkát igényel az, hogy mindeközben érzed, hogy haladsz is előre az életben. A céljaid elérése érdekében néha meg kell bontanod az egyensúlyt, ami lelkileg megviselhet. Mivel mindig arra törekszel, hogy az életed tökéletesen harmonikus maradjon, megteszel minden tőled telhetőt, hogy a karrieredtől a magánéletedig minden téren helyt tudj állni, az erőfeszítések viszont olykor hullámvölgyekkel is járnak, amiken meg kell próbálnod minél gyorsabban túllendülni.

Ezek a csillagjegyek tökéletes párt alkotnak egymással

Ezek a csillagjegyek tökéletes párt alkotnak egymássalSkorpió (10.23. – 11.21.)

Ha éppen nem vagy biztos az érzéseidben, akkor úgy érzed, mintha egyszerre tombolna körülötted hurrikán, földrengés és földcsuszamlás, amit sem megakadályozni sem megállítani nem vagy képes. A megoldás az, hogy hagyd kibontakozni az érzéseidet, hogy kikristályosodjon, mi az, ami számodra a jó döntés. Vannak olyan helyzetek, amikor el kell érned a mélypontot ahhoz, hogy később felhőtlenül boldog legyél.

Nyilas (11.22. – 12.21.)

Az érzelmeid kapcsán ugyan nem vagy bizonytalan, következetlen viszont annál inkább. Ha meglepetés ér, akkor először nagyon jól reagálsz rá és örülsz, másnapra viszont, ha átgondolod, akkor már egyáltalán nem biztos, hogy nem zavartság vagy érdektelenség kerít a hatalmába. A probléma kulcsa a perspektívában van. Próbáld meg a dolgok pozitív oldalát nem csak elsőre, hanem hosszú távon is meglátni. Egy kis pozitivitás sok nehézségen átsegíthet.

Halak (02.19. – 03.20.)

Szeretsz az ösztöneidre hagyatkozni, és rendkívül érzékeny vagy a környezetedre, valamint a körülötted élő emberek hangulatára. Ennek következtében gyakran élsz át szélsőséges érzelmeket, amik olykor elronthatják a kedvedet. A megoldás számodra az, ha a rossz hangulatodat a feltöltődésedet segítő zenékkel és kulturális programokkal orvosolod.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói