Ne hagyd magad elnyomni, manipulálni és irányítani - Egymondatos horoszkóp: március 23. kedd

2021.március.23.

A Hold késő estig a Rák jegyében halad: amikor reggel a Neptunuszhoz csatakozik, szokatlanul gondoskodó, önzetlen, kreatív és házias leszel. Ma az otthonodban, családi környezetedben érzed biztonságban magad, szívesen kényezteted szeretteidet, de kíméld a gyomrodat, kerüld a nehéz ételeket! Elvégezhetsz minden tisztítási munkát, különösen a mosást. Délután, amikor a Hold szembenállásba kerül a Plútóval, állj a sarkadra, ne táncolj úgy, ahogy mások fütyülnek, ne hagyd magad elnyomni, manipulálni és irányítani, de szánj rá egy kis időt, és gondolj valami olyasmire, amin változtatni szeretnél. Gondolj bele, milyen hatással lenne ez rád és a családodra! Az esti órákban a Hold jegyet vált, belép az Oroszlánba, magától értetődik számodra, hogy a figyelem középpontjába kerülsz. De ragyogó, szenvedélyes, nagyvonalú éned akkor bontakozik ki akadálytalanul, ha a környezetedben élők királynőként bánnak veled.

Ne hagyd magad elnyomni, manipulálni és irányítani - Egymondatos horoszkóp: március 23. kedd
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Gondoskodó hajlamaid kerülnek előtérbe családi életedben, de nem követsz el szentségtörést, ha megérteted a főnököddel, hogy nem rendelkezhet feletted.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha távol vagy az otthonodtól, erős honvágy gyötörhet, és ha bizalmatlanság gyötör, próbáld meg kideríteni, mi takargatni valója lehet a párodnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha nehezedre esik lemondani a pillanatnyi örömökről, talán elismered az olyan befektetések szükségességét, amelyek nagyobb anyagi biztonsághoz vezetnek.

Rák (06. 22-07. 22.) A mai napon a család, a feleség- és anyaszerep a legfontosabb számodra, de ha azt akarod, hogy párkapcsolatod sikeres legyen, egyensúlyt kell találnotok a szexben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha az állásod nem felel meg az igényeidnek, tedd fel a kérdést magadnak, vajon miért érzed így, de este már nem érdemes kicsinyes dolgokkal foglalkoznod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha eleged van már abból, hogy a pároddal vagy a kedveseddel cukiskodj, duzzogás helyett öntsd ki a lelked egy együtt érző barátnődnek, aki megnyugtat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Önkéntesen vállalt túlóráiddal meglágyíthatod főnököd és kollégáid szívét, de a munkahelyi elvárások megnehezíthetik a családoddal való kapcsolattartást.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma ne indulj hosszabb útra, de adódhat olyan helyzet, amikor a manipuláció és az erélyes fellépés helyénvaló, de csak végszükség esetén kockáztasd meg.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne akard bebizonyítani a családodnak, mekkora üzleti tehetség vagy, de talán sohasem gondoltad, milyen nagyszerű lehet élénk szócsatákat vívni a pároddal.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a párod megint duzzog valamiért, semmi bajod nem származik abból, ha kikapcsolod az agyadat, és az ösztöneidre hallgatva átadod magad a szenvedélynek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ismerd fel, hogy önbecsülésed nem a szakmai és anyagi siker függvénye, a valódi önbecsülés fölötte áll mások elfogadó vagy elutasító véleményének.

Halak (02. 20-03. 20.) Hagyd abba a duzzogást, hiszen ha a párod mindenhová magával hurcolja a gyereket, fölmerülhet benned a gyanú, hogy téged akar levenni a lábadról.

Ez is érdekelhet

Nem szégyen a mentális probléma!

Nem szégyen a mentális probléma!

G-Szex

Mindenre van magyarázat, a szexre is

Mindenre van magyarázat, a szexre is

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról